-
[QUOTE=enorton;165793]2009 yılı içersinde MOST çok iyi iş çıkardı... Geçmişi biraz belirsiz :)
26.05.2009 dan bu yana olan işlemlerini aşağıdaki zipli dosyada bulabilirsiniz...[/QUOTE]
Sen forumda MOST tu yazdığından beri takip ediyorum tirendlerde güzel iş çıkarıyor hatta opt li test ettirdim sistemlerde kullanabilirmiyim diye su anki normal periyodundan pek bi farkı yok. Ama sata veya ala geçtimi güven veriyor.
-
[QUOTE=VOBiX;165810]Benim için de [COLOR="Blue"].zisd[/COLOR] formaında ekleyebilir misin? .dng[/QUOTE]
vobix patron .. bi sagopa yollada dinleyelim ... pesimist .. kaf kef .. hehhhee .. .:D:D:D
-
astatin patron bu sana .. :D:D
[url]http://www.dailymotion.com/video/xe99k_tanita-tikaram-twist-in-my-sobriety_music[/url]
-
[quote=Barney;165808]günlük haftalık? :)[/quote]
saatlik
-
[quote=enorton;165805]Evet çok basit bir yöntem ama sovalye abinin dediği gibi zaten borsa da çok basit :) Ben mosta göre işlem yapmıyorum buarada... Sadece takip ediyorum... Tekrar hatırlatmak gerekirse;[B]Kimseye de mosta göre işlem yapmasını tavsiye etmiyorum...[/B] En tepeden % 2,5 düşerse Most Sat verir, Sonra aynı yerden %2,5 daha yükselirse Most Al verir ve %5 zarar ettirmiş olur... Düşük kaldıraçla takip etmeyen birisi daha iki işlemde kül oluverir... Dikkat edin temmuz ayında üst üste 3000 puan zarar var ama ardından 8000 puanlık hareket var... Yine bu kasım ayı içersinde üst üste -3800 puanlık zarar var... bitirir adamı :::
Sn Barney in uyarısı çok yerinde, teşekkür ederim...[/quote]
Ben sadece şunu söylemek istiyorum, Bu vob reklamları, aracı kurumlarım voba müşteri çekmeleri için canla başla çalışmaları yeni katılımcıları buraya piyasaya dahil edecek ve bu yeni katılımcılar sistem arayışına girecek, sadece 2009 a göre sistem geliştirirlerse cok ciddi hata yapmış olacaklar cunku 2009daki (saatlik üstü periyotlardaki gibi) mayıstan beri sinyal değiştirmeden cıkan bir trendin gerçekleşmesi cok zor... ve buna göre ayarlanmış bir sistem çok ciddi zararlar yazar.
Neyse lafı uzatmayım yeniler dikkatli olsun analar ağlamasın :::
Mesela eylül ayı önemli bir göstergedir. bundan sonraki muhtemel trendimizi gösterir ve o ay kullanılan coğu sistem zarar yazmıştır.
-
most un [B]förmülünü[/B] herkes biliyormu ki..
-
mozkan abi nerde .. oda görünmüyor ..üüü
-
[quote=selçuklu;165814]astatin patron bu sana .. :D:D
[URL]http://www.dailymotion.com/video/xe99k_tanita-tikaram-twist-in-my-sobriety_music[/URL][/quote]
teprik ederim butik olarak..nostaljik oldu..ben bunu fi tarihde cerphin e kişilk analizi yaparken hediye etmiştik..butik ve nostaljik tepriklerimi sunarım
-
650 altı büyük düşüşü başlatır.
-
[QUOTE=Larossıan;165822]650 altı büyük düşüşü başlatır.[/QUOTE]
başlasın abi .. zemin iyi .. kontrol ettim zeminim .. çok güzel oldu . .. zeminden dolayı müsterihim ben şahsen .... :D:D
-
[QUOTE=Barney;165817]Ben sadece şunu söylemek istiyorum, Bu vob reklamları, aracı kurumlarım voba müşteri çekmeleri için canla başla çalışmaları yeni katılımcıları buraya piyasaya dahil edecek ve bu yeni katılımcılar sistem arayışına girecek, sadece 2009 a göre sistem geliştirirlerse cok ciddi hata yapmış olacaklar cunku 2009daki (saatlik üstü periyotlardaki gibi) mayıstan beri sinyal değiştirmeden cıkan bir trendin gerçekleşmesi cok zor... ve buna göre ayarlanmış bir sistem çok ciddi zararlar yazar.
Neyse lafı uzatmayım yeniler dikkatli olsun analar ağlamasın :::
[B]Mesela eylül ayı önemli bir göstergedir.[/B] bundan sonraki muhtemel trendimizi gösterir ve o ay kullanılan coğu sistem zarar yazmıştır.[/QUOTE]
Eylülde Most un 5400 Puan karı var :::
-
TOKOBAŞKAN;
YAww şu VOBIX.net i, üyelik gerektirmeden free yapsana beaahh..Ordan da yazı kopyalayayım buraya...reklam olsun hit olsun..butik butik :)