[quote=selçuklu;165823]başlasın abi .. zemin iyi .. kontrol ettim zeminim .. çok güzel oldu . .. zeminden dolayı müsterihim ben şahsen .... :D:D[/quote]
hımmmmmmmm
Printable View
[quote=selçuklu;165823]başlasın abi .. zemin iyi .. kontrol ettim zeminim .. çok güzel oldu . .. zeminden dolayı müsterihim ben şahsen .... :D:D[/quote]
hımmmmmmmm
[quote=enorton;165824]Eylülde Most un 5400 Puan karı var :::[/quote]
puhahahaah hadi ya iyiymiş :) hep derim zaten most iyidir diye :) bende osilator gibi oldum bi öyle bi böyle :D
Veri trafiği (excali'nin yazısından copy paste)
USD ÜFE (a/a) (Eki) 15:30 %0,5 -%0,6 Yüksek
USD ÜFE (Gıda & Enerji Hariç) (a/a) (Eki) 15:30 %0,1 -%1,0 Yüksek
USD Net Uzun Vadeli Sermaye Hareketleri (Eyl) 16:00 $28,6Mlyr Yüksek
USD Toplam Net Sermaye Girişi (Eyl) 16:00 $10,2Mlyr Yüksek
USD Sanayi Üretimi (Eki) 16:15 %0,4 %0,7 Yüksek
USD Kapasite Kullanımı (Eki) 16:15 %70,8 %70,5 Yüksek
Yada buralardan döndürür hehehee 61300 altı eeyi değil ama.:..::..:
[quote=Larossıan;165822]650 altı büyük düşüşü başlatır.[/quote]
Üstat okuyarak geliyor ve 650 bu sefer tutarmı diye sorayım diyordum...:D
[quote=ERGEN;165830]Üstat okuyarak geliyor ve 650 bu sefer tutarmı diye sorayım diyordum...:D[/quote]
Normalde tutmaması lazım ama bellide olmaz çevirebilir.:)
[QUOTE=abka;165818]most un [B]förmülünü[/B] herkes biliyormu ki..[/QUOTE]
3 ema nın her yeni zirvesine (dibine) göre hesaplanmış %2 lik hareketli stop... ema (3) bu stopu keserse pozisyon alıyorsun... Burada Ema (3) ve %2 default değerler... İsteyen değiştirebilir... Ve anlatmaya çalıştığım olayı formul diline dökebilen varsa MS ye de uygular... Aslında uygulayan olsa çok iyi olurdu, geçmişini de görebilirdik...
Vobix i gönüllü olmaya davet ediyorum :)
Ben yine short'ları kapatıp az sözleşmeyle long'a geçtim. Spekülatör oldum çıktım resmen... 60.600'e gelirse stop& reverse emrim var, full short'a sokuyor beni otomatikman...
bu arada EURUSD kısaları 1.4862 kapa, 1.4879 aç yaptım..teprik
60200 çok önemli buralar test edilirde, kırılış onaylanırsa lay loy lom biter, 58550 de alırız soluğu, onun için ağam buraya vatandaşı sokmayacaktır, önce kendi isterse girecektir, ata önce o binecektir, ağa işini bilir, teryağından kılı çeker alır,
60200 olan kapamış tahminimi 59975e çekiyorum..ciddiyim... bu kadar negatif ayrışmanın arkası var...haftalık boşa sata geçmedi... teprik ederim
[QUOTE=enorton;165832]3 ema nın her yeni zirvesine (dibine) göre hesaplanmış %2 lik hareketli stop... ema (3) bu stopu keserse pozisyon alıyorsun... Burada Ema (3) ve %2 default değerler... İsteyen değiştirebilir... Ve anlatmaya çalıştığım olayı formul diline dökebilen varsa MS ye de uygular... Aslında uygulayan olsa çok iyi olurdu, geçmişini de görebilirdik...
Vobix i gönüllü olmaya davet ediyorum :)[/QUOTE]
Saatlikte Matrikste de gecmisini görebiliyorsun.
Sistem Tester`da Test Bölgesi`ni degistirip cok eski verileri de görebiliyorum ama henüz dogrulugunu test etmedim...