hayırlara vesile değil bu.:)
Printable View
hayırlara vesile değil bu.:)
:eek:KÜSKÜ dehşet, 100 yıllık çam ağaçlarını birer çalı gibi ezerek ilerliyor..Küskü korkunç, Küskü mahvedici, :eek::eek::eek:
golll olur aartık heheheh.
Buradan 525 ve 475 den lönk,
[quote=Larossıan;165858]golll olur aartık heheheh.[/quote]
Daha altta destek mestek kalmadı sıfıra kadar değil mi? :..: Tahminimin mutlaka tutması lazım. :)
Short dan çıkardık . Küçük bi long girşimi yaptık..
Bence long olmazsa olmaz gibi görünüyor.Yinede belli olmaz
[QUOTE=Astatin;165825]TOKOBAŞKAN;
YAww şu VOBIX.net i, üyelik gerektirmeden free yapsana beaahh..Ordan da yazı kopyalayayım buraya...reklam olsun hit olsun..butik butik :)[/QUOTE]
Üyelik bedava illa paralı maila dresi de istemiyor. Hotmail, yahoo, gmail, mynet kabul ediliyor. Tek istediğim üye olurken iki üç sayfalık üyelik şartının okunup kabul edilmesi sonra baş ağrısı yaratılmaması.
Yakında uzun vadeli Long'cuların margin call yememe satışları başlayabilir. O zaman ip kopar işte...
[QUOTE=enorton;165832]3 ema nın her yeni zirvesine (dibine) göre hesaplanmış %2 lik hareketli stop... ema (3) bu stopu keserse pozisyon alıyorsun... Burada Ema (3) ve %2 default değerler... İsteyen değiştirebilir... Ve anlatmaya çalıştığım olayı formul diline dökebilen varsa MS ye de uygular... Aslında uygulayan olsa çok iyi olurdu, geçmişini de görebilirdik...
Vobix i gönüllü olmaya davet ediyorum :)[/QUOTE]
vertical shifti bulamadık horizontalı yaptım. Vahşi batıda sordum MSe formüle edebilen çıkmadı.
Enflation artmış py sevecektir, doları rahatlatır, faiz üzerindeki baskı kalkar,
[B][COLOR="Red"][SIZE="7"]4isd .. [/SIZE][/COLOR][/B]
[COLOR="Purple"][B][SIZE="4"]dörtişlemkısadevam ..[/SIZE][/B][/COLOR]
[quote=VOBiX;165864]vertical shifti bulamadık horizontalı yaptım. Vahşi batıda sordum MSe formüle edebilen çıkmadı.[/quote]
açalım matrikse soralım o zaman ya.. müşteri herzaman haklıdır :D