[quote=security;165865]Enflation artmış py sevecektir, doları rahatlatır, faiz üzerindeki baskı kalkar,[/quote]
Tam tersi beklenenden düşük görünüyor...
17.11.2009 15:32:31 *ABD'DE EKİMDE ÇEKİRDEK ÜFE YILLIK +0.7% (BEKLENTİ +1.4%, ÖNCEKİ +1.8%)
Printable View
[quote=security;165865]Enflation artmış py sevecektir, doları rahatlatır, faiz üzerindeki baskı kalkar,[/quote]
Tam tersi beklenenden düşük görünüyor...
17.11.2009 15:32:31 *ABD'DE EKİMDE ÇEKİRDEK ÜFE YILLIK +0.7% (BEKLENTİ +1.4%, ÖNCEKİ +1.8%)
Prechter'ın deflasyon tahmini tutmaya mı başladı ne?
ahada yeminle 450 de elim flate gitti ama yapmadım..long mu..mümkün deel
Abiler slm;
Toplantıda icim kıpır kıpırdı sabahdan itibaren,megerse küskü gelmis ondanmıs:),en tatlı sabahlarrrrr küsküyleee baslarrrrr,küsküüüüüüüü..
Bugün yine önemli bir dersi hatırladım. 50 EMA'nın tersi doğrultuda risk alma... Sabahtan beri nerde durduysa çıkıp az sayıda sözleşmeyle de olsa long'a döndüm, her birinde şamarı yedim. 50 EMA sabahtan beri aşağıyı gösteriyor... Uzun bir süre daha böyle swing trading mwing trading yapmayı düşünmüyorum. Yuvarlanan bir kayanın önünde durmanın anlamı yok. Buradan ralli gelmesi gayet doğal olur, DOW'un daha hedefe ulaşmak için birkaç puanı eksik, çıkış yapması lazım, ama ben artık long yönünde risk almam... Trendin tersi yönde kahramanlık denemeleri bazen tutsa da totalde bakınca kayıpla sonuçlanıyor...
Hala çok kritik veriler var, macera devam ediyor:
(Excali'den copy paste)
USD Net Uzun Vadeli Sermaye Hareketleri (Eyl) 16:00 $28,6Mlyr Yüksek
USD Toplam Net Sermaye Girişi (Eyl) 16:00 $10,2Mlyr Yüksek
USD Sanayi Üretimi (Eki) 16:15 %0,4 %0,7 Yüksek
USD Kapasite Kullanımı (Eki) 16:15 %70,8 %70,5 Yüksek
Home Depot Inc (HD) 0.36$ (Açılış öncesi)
[QUOTE=Barney;165869]açalım matrikse soralım o zaman ya.. müşteri herzaman haklıdır :D[/QUOTE]
Ben aboneleri değilim ama siz sorun. yawf forekse bir arkadaş sormuş devlet sırrı muamelesi yapıp baştan savmışlar. KAIRI ve CCI sormuş herhalde.
[quote=VOBiX;165881]Ben aboneleri değilim ama siz sorun. yawf forekse bir arkadaş sormuş devlet sırrı muamelesi yapıp baştan savmışlar. KAIRI ve CCI sormuş herhalde.[/quote]
yok matriks öyle değil yardımcı oluyorlar. zaten programları metastock un database ini kullanıyor nerdeyse. bir iki tanede kendileri eklemişler verirler metastock kodlarını diye tahmin ediyorum
[quote=Strategist;165870]Tam tersi beklenenden düşük görünüyor...
17.11.2009 15:32:31 *ABD'DE EKİMDE ÇEKİRDEK ÜFE YILLIK +0.7% (BEKLENTİ +1.4%, ÖNCEKİ +1.8%)[/quote]
Diğerlerine de bak, cnbc- de artma var diyor, zaten haber yalan kokuyor, py nin ihtiyacı var, fena sıkıştılar, 08 aralık abd banka blançolarının atlanması gibi bir şey, öylede olsa eflasyon artışı, borsayada, dolarada yarar, geçici süre birlikte hareket edebilirler,
hadi be...yürüyün ayıcıklarım.vade sonuna kadar mı desem,50000 e kadar mı desem.boks.
[quote=Strategist;165880]Hala çok kritik veriler var, macera devam ediyor:
(Excali'den copy paste)
USD Net Uzun Vadeli Sermaye Hareketleri (Eyl) 16:00 $28,6Mlyr Yüksek
USD Toplam Net Sermaye Girişi (Eyl) 16:00 $10,2Mlyr Yüksek
USD Sanayi Üretimi (Eki) 16:15 %0,4 %0,7 Yüksek
USD Kapasite Kullanımı (Eki) 16:15 %70,8 %70,5 Yüksek
Home Depot Inc (HD) 0.36$ (Açılış öncesi)[/quote]
brak onları patronaj..veriye dayalı trade artık nostaljik kaldı..şu an butik trade var.. ne bulursan şortla...:..:
Astatin patron,resimdeki sen misin?