[quote=thracian;165904][COLOR=red]Sakin[/COLOR] bu soruyu bana sormayin!!!.dng[/quote]
vahşice sorsak...seni gidi coni oryante parmaklı seni:D
Printable View
[quote=thracian;165904][COLOR=red]Sakin[/COLOR] bu soruyu bana sormayin!!!.dng[/quote]
vahşice sorsak...seni gidi coni oryante parmaklı seni:D
dunku kısalar 1/2 oranındA 500 DEN KAPANIP DATA BEKLENİR VE DOW A BAKILIR...
[quote=Astatin;165905]makinada neymiş..yemişim makinayı..ben tronikçiyim...dngve hiçbir tronikçi birbirine benzemez:..::..:[/quote]
Bizim zamanımızda yoktu abi mekatronik,yoksa Oxford da okurdum mekatronigi:))hehehe..,yas 33 abi benim..abi dedigime bakma,ben herkese abi derim..
[quote=ATHLON;165910]dunku kısalar 1/2 oranındA 500 DEN KAPANIP DATA BEKLENİR VE DOW A BAKILIR...[/quote]
Tamam da, dek-ATHLON mu, pent-ATHLON mu? :)
[quote=elstock;165911]Bizim zamanımızda yoktu abi mekatronik,yoksa Oxford da okurdum mekatronigi:))hehehe..,yas 33 abi benim..abi dedigime bakma,ben herkese abi derim..[/quote]
la bildiğin tektronik (tektonik değil, tektronik) mekatronik mi..bir de elek-tronik var......benim yaşda 98 abi..:::::: elstock abi :)
[QUOTE=Astatin;165908]vahşice sorsak...seni gidi coni oryante parmaklı seni:D[/QUOTE]
Coni klavyem var benim:)
Ö var ü var ama kücük I yok. En kötüsü de onun olmamasi zaten. Türkce yazarken en rezil hatalari yapan da I oluyor:)
[QUOTE=Astatin;165913]la bildiğin tektronik (tektonik değil, tektronik) mekatronik mi..bir de elek-tronik var......benim yaşda 98 abi..:::::: elstock abi :)[/QUOTE]
Asti bir ayağın çukurda hala para kazanma peşindesin :::
[QUOTE=Astatin;165913]la bildiğin tektronik (tektonik değil, tektronik) mekatronik mi..bir de elek-tronik var......benim yaşda 98 abi..:::::: elstock abi :)[/QUOTE]
tronik falan anlamam ... 10 u dokuzu anlamam .. baskı belli küskü belli ... .:D:D
[QUOTE=selçuklu;165916]tronik falan anlamam ... 10 u dokuzu anlamam .. baskı belli küskü belli ... .:D:D[/QUOTE]
Şampiyon Beşiktaş abi unutmayalım...
Şampiyon belli, baskı belli, küskü belli, sistem belli, MOST belli...
YYSD...
:D:D
[quote=enorton;165915]Asti bir ayağın çukurda hala para kazanma peşindesin :::[/quote]
Aslında Elstock söyle bir şey soraydı senin sorunla birlikte süper bir orta oalcaktı bana "abi 98 yaşındaysan nasıl elektronik okumuş olabilirsin" diye oracaktı... bende "85 yaşında üniversiteye girdim diyecektim sonra senin mesajını da alıntılayarak
"okumanın ve para kazanmanın yaşı yoktur" diyecektim..ama elstock orta yapmadı diyemedim..butik bir orta süper olurdu:D:D
[QUOTE=enorton;165917]Şampiyon Beşiktaş abi unutmayalım...
Şampiyon belli, baskı belli, küskü belli, sistem belli, MOST belli...
YYSD...
:D:D[/QUOTE]
he oda belli .. şampiyon karakartal .. :D
tahminimi değiştirmiyom %-5 ... tahminde belli ..