[QUOTE=Strategist;165938]Ne farkeder? Yön belli, avatar belli, kapanış belli değil mi? :..:
Kapanış tahmnimi güncelliyorum: -10.000 (yazıyla: eksi on bin)[/QUOTE]
yoruyor patron beni o 20 dk .. hakkaten ...
Printable View
[QUOTE=Strategist;165938]Ne farkeder? Yön belli, avatar belli, kapanış belli değil mi? :..:
Kapanış tahmnimi güncelliyorum: -10.000 (yazıyla: eksi on bin)[/QUOTE]
yoruyor patron beni o 20 dk .. hakkaten ...
[quote=sazan;165944]Asticim, şu sendeki para sayma makinasının işi bitti ise bi zahmet bana yollarmısın :)))[/quote]
Araskargo ile yolda patron..bu son model, geçen hafta aldım...2000 puanın karını bile 10 sanıyede sayıyo
[quote=Larossıan;165946]Dha yeni başladık be ya ...:p[/quote]
walla biz geçen hafta ortası başladık yeni başlamadık:D:D:D başlangıç ve bitişden ziyade aradaki dalgalardan max fayda laros patros;);)
[quote=sazan;165944]Asticim, şu sendeki para sayma makinasının işi bitti ise bi zahmet bana yollarmısın :)))[/quote]
bendekini vereyim derdim ama en son 10 gün evvel 1.000 EUR luk banknotları sayarken yayları filan fırladı.isyan etti para saymaktan :D
evdeki elektronik baskülde beni kabul etmiyor.üstüne çıkınca rakamlar mors alfabesine dönüyor.sanırım kibarca in kardeş üstümden diyor :::
Bu arada VOBORSA yıda teprik ediyorum...Vobmatriks.com uda teprik ediyorum...Vobix.net'i de teprik ediyorum....Ahmet Mergen e teessüf ediyorum,
reklam mahiyetinde hareketler bunlar...dow artsada burası düşer...dow düşerse burası vahşi düşer.... [URL="http://www.vahsiduser.com"]www.vahsiduser.com[/URL] u da teprik ediyorum
kalanlar da 225 ten kapanıp dinlenilir.lakin bugün ayu için çok kolay dı nerden verdiyse kazandı...şimdi biraz büyük resim görmek lazım...verirse de versin...
[quote=ATHLON;165958]kalanlar da 225 ten kapanıp dinlenilir.lakin bugün ayu için çok kolay dı nerden verdiyse kazandı...şimdi biraz büyük resim görmek lazım...verirse de versin...[/quote]
büyük resim, selçuklunun avatar
vay anasıa vakıfbnk a bakın..benim kagıt...%6 eksi...3.90 dan kısa yapayım dedim..aracı kurum yok dedi...
VOBORSA turizmin değerli yolcuları,
ben kaptan şoferiniz pambık
60.000/63.000 git-gel konya 6 saat yolculuğumuz ulusal VOB30 palayolunda devam ediyor.yolculuğumuz 10-15 gün sürecek olup yolculuk süresince çay-kafke şirkettendir.ihtiyaç durumunda tavandaki ikaz lambalarına basarak muaviniz astiden gerekli talepte bulunabilirsiniz:D:D
otobüste ayakkabı çıkarmak,haşlanmış yumurta yemek,lahmacun,keaap,çikötte serbesttir.boru deel 10/15 gün otobüsteyiz bu sizin hakkınız :::
haydi sayın yolcular beni meşgul etmen yolcu yolunda gerek.asti yavrım baa bi şekersiz kafke getir.uyhum gelmesin yolda.sonna geçen seferki gibi karşı şeride geçeriz.şey pardon mikrofon açıkmış :::
[QUOTE=ATHLON;165958]kalanlar da 225 ten kapanıp dinlenilir.lakin bugün ayu için çok kolay dı nerden verdiyse kazandı...şimdi biraz büyük resim görmek lazım...verirse de versin...[/QUOTE]
ahanda büyük resimler ..
[IMG]http://farm1.static.flickr.com/194/520581180_414f2f54d2.jpg[/IMG]
[IMG]http://img104.imageshack.us/img104/1107/4hl2.jpg[/IMG]
arthur nası bakıyo ama .... o boynuzlu inek haltetmiş .. hehhhee ....boks..boks.