[quote=enorton;165990]Dowa helal olsun valla adamlar 1 saattir 10-15 puan içersinde dönüp duruyorlar :)[/quote]
DOW un **::::::
Printable View
[quote=enorton;165990]Dowa helal olsun valla adamlar 1 saattir 10-15 puan içersinde dönüp duruyorlar :)[/quote]
DOW un **::::::
o makas fazla pala efendiii ....hmmmm ... hehheee :D:D:D
[QUOTE=Astatin;165992]DOW un **::::::[/QUOTE]
Dow bu gece artı kapatır bence... Ama bu geceye de short *.*. :::
Longculara margin callu yedirttinceye kadar short enortonum,du bakalım yarın bi panik olsunlar,biz az olmadık *.*...hehehe..bende pis alıstım su arası noktalı biippli ikiliye *.*
günlükler al verinceye kadar kısa...artık 1.000 puan bile önemsiz..sat oklarından sonra epey aşşağı olacagını,ama al oklarının aldatıcı olacagını düşünüyorum...(günlük tabiki)..
son kararım geceye shrt,
üstad 10495 demişti..ama 60 puan yanılmak ,yanılmak bile değil...
[quote=abka;165997]günlükler al verinceye kadar kısa...artık 1.000 puan bile önemsiz..sat oklarından sonra epey aşşağı olacagını,ama al oklarının aldatıcı olacagını düşünüyorum...(günlük tabiki)..[/quote]
Abkacım hatırlarsan gecen ay sen biraz kaybettigine üzülmüstün ben sana sendeki bu disiplin olduktan sonra cok kazanırsın demistim,iste bu abi bahsettigim bu..
Biz kapanırken fdow değeri 10365... Yarına gap beklentim yok... Sonra dün gece feci artı gap bekleyen vahşi batı üyelerinin durumuna düşmeyelim :D
Geceye yarim short...
avatar belli poz belli .. .. yarın atraksiyon yapacam ama .. olmuyor böyle az işlem .. hehhheee .. .:D:D:D
kral arthuru teprik ederim ....
cümleten iyi akşamlar ...