-
yaa vobix sana birşey soracağım.. unutmuşum ben bu foreksi..:))) foreksi kuran ekran sayfalarını dinamik olarak ayarladı.. yani taşıyıp başka sayfa üzerine koyabiliyorsun.. ama öyle de her sayfada sürekli karşımda, şu an bu yazıyı yazarken bile..:))) kendime göre ekran düzeni yapacağım, ama yapamıyorum oradan oraya oynuyor ekranlar...:..: nasıl sabitleyebilirim ?
yarın foreksi arayayım diyordum, seni görünce aklıma geldi..
-
[quote=jerfin;166051]bak görüyor musun getti canım 2.000 puan... dün dedim sana dimi seyretme kös kös shortla hemen diye..:D.dng[/quote]
ya kanki iyi diyosunda 59,600 e bile deydirememişssin :..::..: hem ben orta vade al sat yapıyorum...gün içi al sat stresi çekilmiyo...
-
[QUOTE=7410;166056]ya kanki iyi diyosunda 59,600 e bile deydirememişssin :..::..: hem ben orta vade al sat yapıyorum...gün içi al sat stresi çekilmiyo...[/QUOTE]
eyi sen bilirsin kankiş... yarın sende shortçular kervanına katılacaksın nasıl olsa..:D
-
HUUUHHHH....
Nihayet bitti,oku oku minder yap,yok öyle deyil oku oku bitmiyor başım döndü tallahi ...
Bide geyüklerede yabancı olunca anla anlayabilirsen..
Yoruldum yafffff...:)
-
[quote=jerfin;166057]eyi sen bilirsin kankiş... yarın sende shortçular kervanına katılacaksın nasıl olsa..:D[/quote]
dünki karlı longlar bugün zararda ama inan içim o kadar rahatki...hiç farkyapmaz ha uzun ha kısa :..::..: paraya bakarım...elimdeki longun iki katı short acıcam 59,600 e deyerse...uzunlardaki zararın çıktığı yerde yarısını kapatıcam...
gene mi yukarı gitti...bu seferde kısaların iki katı lonlarım anasını satayım...birinden biri nasolsa tutacak...
haaa bu arada hedef 150 bin genede :..:
-
[QUOTE=ERGEN;166058]HUUUHHHH....
Nihayet bitti,oku oku minder yap,yok öyle deyil oku oku bitmiyor başım döndü tallahi ...
Bide geyüklerede yabancı olunca anla anlayabilirsen..
Yoruldum yafffff...:)[/QUOTE]
akşama kadar bu delülerin:..: yazdıklarını niye okuyorsun ki.. yazık değil mi gözlerine..:..:üüü
-
Yalap şap dw un yıldız falına baktım...I'ıııı sönük...
60 lıkta 497 5 likte 450...bitmiş bitmiş....dng
-
[quote=jerfin;166062]akşama kadar bu delülerin:..: yazdıklarını niye okuyorsun ki.. yazık değil mi gözlerine..:..:üüü[/quote]
Akullulardan bişe çıkmayınca,belküm delülerden bişeler bulurum diye...:::
-
Derın bır sesızlık ayılar bugun çok yoruldular
yarın sıra boğalarda
ışte demokrası
boylelıkle ıyı hacım yapmış olduk
-
[quote=okansak;166066]Derın bır sesızlık ayılar bugun çok yoruldular
yarın sıra boğalarda
ışte demokrası
boylelıkle ıyı hacım yapmış olduk[/quote]
Yaşlı borsacı ile genç borsacı parkta sohbet ederek dolaşıyorlar. Yaşlı, gence mesleğin puf noktalarını anlatıyor:
- Bak evladım. Bu meslekte başarılı olmak için sadece fırsatları değerlendirmek yetmez. Zaman zaman fırsatları da senin yaratman gerekir. Bunun için sürekli dikkatli olman gerekir. Uygun bir yorumla hiç umulmadık olaylar bile, çok büyük fırsatlara dönüşebilir. Bak mesela, su karşıda gördüğün taze köpek pisliği sana sadece iğrenç bir şey olarak geliyordur. Ama ben eğer, "su pislikten bir lokma alıp ağzına atarsan sana 1 milyar lira veririm" dersem, olay senin acından nasıl da büyük bir fırsata dönüşüverir, değil mi? Yapar misin?
Genç borsacı 'Tabi efendim' der. Parmağını pisliğe daldırır, bir lokma alır yutar. Yaşlı borsacı cebinden bir milyarı çıkartır, gence verir. Bir süre yürürler, genç dayanamaz sorar:
- Hocam, ben size ayni teklifte bulunsaydım kabul eder miydiniz ? Bakın ileride de başka bir pislik var. Bir milyar karşılığı dener miydiniz?
Yaşlı borsacı 'tabi ki' der. O da bir lokma alıp yutar. Genç borsacı da çıkartır, biraz önce kazandığı 1 milyarı iade eder. Bir sure sessiz sessiz yürürler. genç yine dayanamaz sorar:
- Hocam. Ne sizin cebinizdeki para miktarı değişti. Ne de benim cebimdeki. Söyler misiniz, biz bu boku niye yedik ?
Kurt borsacı cevap verir:
- Öyle deme evladım. 2 milyarlık işlem hacmi yarattık!!!
-
[quote=okansak;166066][B]Derın bır sesızlık ayılar[/B] bugun çok yoruldular
yarın sıra boğalarda
ışte demokrası
boylelıkle ıyı hacım yapmış olduk[/quote]
Yok be okansak kardeş...
Kocaa dw un bitişini izliyorlar,heey gidi hey diyip iç geçiriyrolarda ondan.:::
-
çeyrek altın 90tl olmuş
boyle gıderse duğunlerde altın takmak tarıh olacak