nerede okudum hatırlamıyorum ama tarihler aklımda kalmış.. 5 mayıs ve 21 hazirandı tarihler.. 5 mayıs'da tepe oluşmuşdu, 21 haziran'da da başka tepe mi olacak acaba..:D
Printable View
nerede okudum hatırlamıyorum ama tarihler aklımda kalmış.. 5 mayıs ve 21 hazirandı tarihler.. 5 mayıs'da tepe oluşmuşdu, 21 haziran'da da başka tepe mi olacak acaba..:D
selpatros projeksiyon alsak :D :D
[quote=selçuklu;254003]rallyesagnesync .. üvvv .. saraylı abi ..new high projected .. ed scenario live i think .. respect .. saygı hörmet abi ...brv.brvT..CT..CT..C:D:DT..CT..CT..C[/quote]
est. patron,
sevgiler ,saygılar benden herkese....lelele:);)
T..CT..CT..CT..CT..C
[QUOTE=seagate;254006]selpatros projeksiyon alsak :D :D[/QUOTE]
abi projeksyon bence .. ed scenario ... new high projekcted ... :::
cuma günü dj in ve fdj in perşembe yükselişini bademe tmişti vob..şimdide fdj in artısını badem etmek üzereyiz...acaba diyorum..kreş mi diyorum...kime diyorum..hişş
gab li açılışlarda genelde saat 14:00 den önce gevşeme olmazda bu çapta..
bugün açılışın hemen ardından neredeyse zirveden 1000 puan geri geldik..
yeniden 73 bini deneyemeyen piyasa daha sert satış yemeye mahkum gibi..
5 dk lıklar sabah gab inin ekmeğini yiyor halen,alıştalar..
ema55........72.411
YUNANİSTAN'IN TEMERRÜTE DÜŞMESİ HALİNDE AVRO YÜZDE 9 DEĞER KAYBEDER- CİTİ
Uluslararası yatırım kuruluşu Citigroup, yatırımcılara para birimi
volatilitesi ve ülke borç riskleri konusunda yatırım imkanı sunan
'quanto swap'larını temel alarak yaptığı hesaplamada Yunanistan'ın
temerrüte düşmesi halinde Avro'nun Dolar karşısında yüzde 9 değer
yitireceğini öngördü.
Quanto swap'larda bir Avro hükümetinin tahvilleri için dolar bazında
sigorta alınıp aynı tahvillerin korumasının avro olarak satışından kar
sağlanabiliyor.
Citigroup kredi stratejisti Mikhail Foux, "Bir üye ülkenin temerrüte
düşmesi halinde herkes avronun cezalandırılacağını biliyor ancak kimse
bunun ne kadar olacağını bilmiyor. Quanto swap'lar bu konuda iyi bir
yaklaşım sunuyor" dedi.
Şu "Süper EURO" söylentisindenbahsedeyim biraz..Efenim rivayet o ki, Almanya, Fransa, Hollanda ve bir-iki ekonomisi görece iyi durumda ülke, ayrı bir para birimi çıkaracakmış. Yani Yunanistan İtalya Portekiz gibi zayıf halkaları kaderleri ile başbaşa brakacaklarmış..by by happeness diyeceklermiş felan feşmekan...söylenti işte
525 uzun...
yavızhan abi .. çanak nası olmuş .. üvvvv ....trade ala geçti bende .. long devam şimdilik .. .
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/21/1827.jpg[/IMG]
Fiyat EMA 112 yi 3 kere taciz etmiş ve her seferinde gittikçe artan boy ve sürelerde taciz eder hale gelmiş..acaba 4 üncü denemede by by happeness mı yapacak..
[IMG]http://i47.tinypic.com/9hutuh.png[/IMG]
[quote=Astatin;254029]Fiyat EMA 112 yi 3 kere taciz etmiş ve her seferinde gittikçe artan boy ve sürelerde taciz eder hale gelmiş..acaba 4 üncü denemede by by happeness mı yapacak..
[/quote]
muhtemelen öyle olacak...:cool:
bu sefer tacizler üstten olmaya başlayacak...:rolleyes:
[quote=selçuklu;254027]yavızhan abi .. çanak nası olmuş .. üvvvv ....trade ala geçti bende .. long devam şimdilik .. .
[IMG]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/21/1827.jpg[/IMG][/quote]
patron çok hoş olmuş olmasınada bu çapta geri çekilme huylandırdı beni..
çok kuvvetli şekilde 73 bin üstüne atıp sabahki ilk bar maliyet seviyesi 73250 lerin üstüne çıkılmadan bugün için fazla iyimser olamam ben..
hayır olsun diyelim..
[quote=Astatin;254029]Fiyat EMA 112 yi 3 kere taciz etmiş ve her seferinde gittikçe artan boy ve sürelerde taciz eder hale gelmiş..acaba 4 üncü denemede by by happeness mı yapacak..
[IMG]http://i47.tinypic.com/9hutuh.png[/IMG][/quote]
Yani diyeceğim o ki, elimizdeki değişken, kapanışların ema 112 ye olan uzaklığı olsa ve biz bunun rölatif gücünü veya momentumunu ölçmek üzere bir indikatör yazsaydık onda acaip NUNU lar olurdu.. Şekil b aşağıda..Gel görki, burda ayları bulan NUNU kırılmak üzere..Yani eğer zirve yenilenecekse çok yakın yerlerde olmayabilir hedef..ama yenilenecekse..ya yenilenmeyecekse..o zaman kraşieynseync
indik: (C-mov(c,112,e))/c
[IMG]http://i50.tinypic.com/2e2mc5k.png[/IMG]
benim çıkmam gerek .. long devam ..istop yazılı size bol kazançlar ...
T..CT..CBir arkadaşın bilgisayarına STR sistemini kurdum...;)
Kendisi ew ve TA uygulamıyor,sadece bu sistemle tradeleri yap diye telkinde bulundum,:confused:
iyice anlattım sistemi,sonucunu biraz önce sordum:
12 işgününde :
net kar 6550 puan
6550/12=545 puan /gün :rolleyes::cool:.lelele
kendisi gayet memnun...;):p
benden daha iyi gitmiş,itiraf ediyom...:mad::D:..:
bu sistem demek ki günde 500 puan verecek,halbuki ben 300 hedefliyordum....
sistematik kazanç olarak bence iyi,;).kom
T..C
[quote=Astatin;254037]Yani diyeceğim o ki, elimizdeki değişken, kapanışların ema 112 ye olan uzaklığı olsa ve biz bunun rölatif gücünü veya momentumunu ölçmek üzere bir indikatör yazsaydık onda acaip NUNU lar olurdu.. Şekil b aşağıda..Gel görki, burda ayları bulan NUNU kırılmak üzere..Yani eğer zirve yenilenecekse çok yakın yerlerde olmayabilir hedef..ama yenilenecekse..ya yenilenmeyecekse..o zaman kraşieynseync
indik: (C-mov(c,112,e))/c
[/quote]
asti,
bu tg mesela fx2000 de Kairi adında mevcut...kapanışın ho ya uzaklığı...
net bi şekilde günlükte o dediğin tg nu vermiş ve bence son nu' u vermek üzere yükseliyor,onu da verip: güüüümmm....dng
eğer dediğin gibi vermeden gümlerse benim için sürpriz olur...:cool:
dikkatli olmalı tabi...
eylülde referandum varmış anayasa ile ilgili sanırım ayrışma başlar yakında diğer borsalarla bide seçim yalaşıyor derken hareketli günler bizi bekliyor galiba
üwww ziestems sat yaktı üwwww :)
sata geçmek üzere 5 dk lıklar..
spot kapanışına göre nasıl zamanlama yapıyorlar takdire şayan :)
sn. saraylı STR sistemle ilgili yazı-mesajlarınız hangi sayfadaydı...
[quote=abka;254049]sn. saraylı STR sistemle ilgili yazı-mesajlarınız hangi sayfadaydı...[/quote]
abka,
1810. nolu mesajdan itibaren vermişim ...;)
sonra bi kullanma talimatı şekline de getirdim ama onu bulamadım şimdi,çok sayfa olunca....
ordi biliyordu onu....ona sorsan...:)))
[quote=saraylı;254041]T..CT..CBir arkadaşın bilgisayarına STR sistemini kurdum...;)
Kendisi ew ve TA uygulamıyor,sadece bu sistemle tradeleri yap diye telkinde bulundum,:confused:
iyice anlattım sistemi,sonucunu biraz önce sordum:
12 işgününde :
net kar 6550 puan
6550/12=545 puan /gün :rolleyes::cool:.lelele
kendisi gayet memnun...;):p
benden daha iyi gitmiş,itiraf ediyom...:mad::D:..:
bu sistem demek ki günde 500 puan verecek,halbuki ben 300 hedefliyordum....
sistematik kazanç olarak bence iyi,;).kom
T..C[/quote]
vayy. bu sistem, cok afedersiniz, kariyi bile bosatir be kardesim:..:
Buraya kadar salacağını hiç beklemiyordum doğrusu.Fiyatlar ema55 e ulaştı.Artık 73 üzerine yeniden gitmeliyiz.
Bu arada gece eur/usd pariştesi de gapli açtıktan sonra gece gapin tamamını geri alıp yeniden ilk açılış seviyelerine ulaşmıştı.Bizde buna benzer bişey yapıyoruz gibi.
[quote=nunu;254054]vayy. bu sistem, cok afedersiniz, kariyi bile bosatir be kardesim:..:[/quote]
önce araba değişir,sıra atlamayalım :::
[QUOTE=nunu;254054]vayy. bu sistem, cok afedersiniz, kariyi bile bosatir be kardesim:..:[/QUOTE]
merak ettim..hangi sayfada olduğunu bilen varsa .yazarsa sevinirim..
[quote=nunu;254054]vayy. bu sistem, cok afedersiniz, kariyi bile bosatir be kardesim:..:[/quote]
:..:
karıyı boşamaz ,eminim,çünkü arkadaşım bizzat kendisi bayandır...:D
kocayı boşar mı bilemem zaman içinde,ama uyarınız iyi oldu ,bu konuda dikkat kesilecem,hatta bi özel ajan takayım peşine,nolur nolmaz...;):D:..:
hep söylerim bu vob tam bi derttir,kaybetseniz ayrı dert,kazansanız ayrı dert....:D:..::..::..:
seans içi anket..oy verelim..mühim
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5558[/URL]
Günlüklere göre de artık salınım olmamalı.hafta sonu gönderdiğim grafikteki yeşil trendline alt bandı 72375 ten geçiyor.Yasni artık rahata rahata yukarı bence.
12:35 72500 den şip-şak satışa geçti..
ema trader ortalamaları 75 puan içinde toplandı.
henüz satışa geçmedi..
Yok peşin hükümlü olma bence.. Karısına göre değişir durum..Öyle karılar vardır ki, kocaları boşamak için günde 500 puan vermeye razıdır, öyle karılar vardır ki adama hergün 1000 puan verseniz boşamaz karıyı:::::::::
[quote=abka;254060]merak ettim..hangi sayfada olduğunu bilen varsa .yazarsa sevinirim..[/quote]
abka buldum:.brv
[B][U][COLOR=red][FONT=Verdana]SUPERTRADER STRATEJİ[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#333333][FONT=Verdana]
[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=blue][FONT=Verdana][SIZE=3]SİSTEM:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#333333][FONT=Verdana]
[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Verdana]GİRİŞ[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#333333][FONT=Verdana](kısa pozisyonda işlemler terstir)
-wma6; wma10 u yukarı kesince Ema55 te yukarı yönlü ise uzun yap.
-wma6; wma10 u yukarı kesince Ema55 aşağı yönlü ise işlem yapma,ta ki fiyat Ema55 i yukarı kesince,Ema55 seviyesinden uzun yap.
[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Verdana]ÇIKIŞ:[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#333333][FONT=Verdana]
-wma ların ters kesişmesi
-sto+boll ile ( sto14,3,3 – boll20,2 )
-destek-dirençlerde
-para yönetimi ile (iyi bir günlük kar olduysa)
-risk kontrolü ile (sistem henüz sinyal vermediği halde , 200-350 puan terse düşüldüyse,stoploss..)
[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=blue][FONT=Verdana][SIZE=3]PARA YÖNETİMİ:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#333333][FONT=Verdana]
-tam poz tek seferde açılır,hardstop 200-350 puan olduğundan MC sınırına çok uzağız,sorun yok...
-her trade başında oluşan kar ya da zarara göre kontrat sayısı ayarlanır..
-gece riski alınmaz,geceye mutlaka flat girilir..
-belli süreler sonunda sermayeden ,dışarı çekilir...
[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=blue][FONT=Verdana][SIZE=3]RİSK KONTROLÜ:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#333333][FONT=Verdana]
-trader'ın risk algılamasına bağlı olarak 200-350 puanlı stoploss...
[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=blue][FONT=Verdana][SIZE=3]DİSİPLİN:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#333333][FONT=Verdana]
-sisteme bağlılık
-sebat
-istikrar içinde büyüme[/FONT][/COLOR]
[QUOTE=abka;254060]merak ettim..hangi sayfada olduğunu bilen varsa .yazarsa sevinirim..[/QUOTE]
Sayfayı bulamadım sistem söyle idi
forum için verdiğim str periodları şöyle:
wma6
wma10
ema55
boll20,2
sto14,3,3
[quote=Astatin;254072]Yok peşin hükümlü olma bence.. Karısına göre değişir durum..Öyle karılar vardır ki, kocaları boşamak için günde 500 puan vermeye razıdır, öyle karılar vardır ki adama hergün 1000 puan verseniz boşamaz karıyı:::::::::[/quote]
Bir de tabi olaya "karı" açısından değil "sistem" açısından da bakmak lazım..Öyle sistemler vardır ki, adama her gün 2 karı versen sisteminden vazgeçmez, öyle sistemler vardır ki, adam kadın parfümü kokusuna bile vazgeçer sisteminden:::::::::
(Bu "karı" kelimesi çok kaba farkındayım ama nuni kullanmış bizde devam ettik..üwwww)
[QUOTE=nunu;254054]vayy. bu sistem, cok afedersiniz, kariyi bile bosatir be kardesim:..:[/QUOTE]
ya da kocayı boşatır.. :..::::::::cool:
karısına bağlı:..:
vadeli günlük
[IMG]http://i49.tinypic.com/acdjjd.jpg[/IMG]
Mavi kanal içindeyiz yeşil trendline altına salmadıkça hedef yukarıda.Yarın için 74400 mavi kanal üst bandı.
[quote=Astatin;254075]Bir de tabi olaya "karı" açısından değil "sistem" açısından da bakmak lazım..Öyle sistemler vardır ki, adama her gün 2 karı versen sisteminden vazgeçmez, öyle sistemler vardır ki, kadın parfümü kokusuna bile vazgeçer sisteminden:::::::::
(Bu "karı" kelimesi çok kaba farkındayım ama nuni kullanmış bizde devam ettik..üwwww)[/quote]
kari kelimesi "eslerden kadin olan kismi" ifade eder.kom
not:asti tarafindan dilbilgime hakaret sezdigim icin bu gereksiz mesaji yazma geregi hissettim, topigi mesgul ettim:::