Dow 8000 de Obamaya teslim ediliyor...
Printable View
Dow 8000 de Obamaya teslim ediliyor...
[quote=mbm;74026]teo burdanmı işlem yapıyorsun sende...
anadolubankınmı.......[/quote]
evet AnadoluBank'a gidiyorsun, min 4000 dolar hesap hemen açıyorlar.
Yüksek kaldıraç vermeyip müşteriyi koruyorlar.Birde ani fiyat dalgalanmalarını işlem hacmi düşükse (bazı kurumların stopları çalıştırma çakallıklarına bir önlem olarak pozisyona yansıtmıyorlar), bu yönü çok iyi...
Klasik major pipslerde 2 olan pairsler bunlarda 4 pips (işlem hacmine göre düşürebileceklerini söylediler) gerçi bu çok önemli değil,koruma olması mühim.
Forexde günlük al/sat yapan zaten parayı sıfırlar,Bu nedenle 2 nin 4 pips olmasının bana göre hiç önemi yok..
[QUOTE=asyalı;74028]yaa oranın pips lerı cok yuksek zaten piyasa allak bullak en uafak ters hareket sıfırılı pozısyonu.zaten bunu dogru durust yapan yok.cmc markets hem alımsatım platformu tukce yaptı adamlar bırde oraya bakın 2 pipps[/QUOTE]
[QUOTE=teo;74030]evet AnadoluBank'a gidiyorsun, min 4000 dolar hesap hemen açıyorlar.
Yüksek kaldıraç vermeyip müşteriyi koruyorlar.Birde ani fiyat dalgalanmalarını işlem hacmi düşükse (bazı kurumların stopları çalıştırma çakallıklarına bir önlem olarak pozisyona yansıtmıyorlar), bu yönü çok iyi...
Klasik major pipslerde 2 olan pairsler bunlarda yanlızca 4 pips (işlem hacmine göre düşürebileceklerini söylediler) gerçi bu çok önemli değil,koruma olması mühim.
Forexde al/sat yapan zaten parayı sıfırlar,Bu nedenle 2 nin 4 pis olmasının bana göre hiç önemi yok..[/QUOTE]
teşekürler cevap için......
bir bu eksikti deyip bunada dalmazsak iyi.....:D
kaşıntı tutuyor bazen....
[QUOTE=teo;74030]evet AnadoluBank'a gidiyorsun, min 4000 dolar hesap hemen açıyorlar.
Klasik major pipslerde 2 olan pairsler bunlarda 4 pips (işlem hacmine göre düşürebileceklerini söylediler) gerçi bu çok önemli değil,koruma olması mühim.
Forexde al/sat yapan zaten parayı sıfırlar,Bu nedenle 2 nin 4 pips olmasının bana göre hiç önemi yok..[/QUOTE]
sn teo siz hedge icinmi yapıyorsunuz ?
7750 potasında dow
sayın catedral bu akşam yok galıba
ıptekı çamaşırlar sertleşecek
topladımı acaba
[QUOTE=furkan;74035]7750 potasında dow[/QUOTE]
dow future da 7913 asayasında 7750 ye potans giryor amma 7913 zayıf destek yeresi
bank of amerıca ctı ve jp bunlarda yırtık cok buyuk %13% 19 arası kayıppp yanarızz valla yenı bır batıkta
[QUOTE=jelibon;74004]ule o bir puanı kim sattı, sabotajjjjjjj.[/QUOTE]
%1lik ihtimaller mi çalışıyor? En son dip dediğiniz yerin altına geldik sanırım bugün :confused: yeni sayımlar nasıl?
kapanışa facia olsun .....
obama hayırlı olsun umarım
tarıhıın unutulmaz başkanları arasına gırer
zaten her şey dıpte yada dıpe yakın
en ufak olumlubır şey pıyasayı ucuracak
karamsarlık dız boyu
hep duşus heyecanlandırmıyor artık
eskı dansoz downu arıyorum
son yarım saatte - den artıya geçen
kayıp ılanımı versek
[QUOTE=traderx;73821]düşük [B]24820 [/B]şimdilik bence sorun yok gibi
[B]obama hareketi olacak gibi ama, seçildiği günün ertesi büyük düşüşü unutmadım
herşeyi gözönünde tutmak lazım.[/B][/QUOTE]
piyasa bu adamı tutmadı yine aynısını yaptı adam seçildi bir facia, göreve başlıyor başka bir facia.
test edilecek bir dip varsa o da 740'dir. bugun mu olur yarin mi olur bilemem.
[QUOTE=nunu;74044]test edilecek bir dip varsa o da 740'dir. bugun mu olur yarin mi olur bilemem.[/QUOTE]
817 dağılmış... jelibon, stop oldun mu:) dua et atsın üstüne, yoksa dilimizden kurtulamazsın ona göre:..:
Dow kapanış tahminim 8008
[QUOTE=traderx;74042]piyasa bu adamı tutmadı yine aynısını yaptı adam seçildi bir facia, göreve başlıyor başka bir facia.[/QUOTE]
ayular obama'nın şerefine kadeh tokuşturuyoorrrr.lelele
nunucum şerefeeeeee:..:
[quote=jerfin;74050]ayular obama'nın şerefine kadeh tokuşturuyoorrrr.lelele
nunucum şerefeeeeee:..:[/quote]
jerfincim, dusmuyoruz degil mi?:..:
Meşhur paket ne zaman açıklanacak acaba. Piyasa taviz istiyor sert düşüşe bakılırsa . Nasıl olsa mal onların. Alıcı gelmezse dönüp yukarı giderler bir kez daha.
[QUOTE=nunu;74052]jerfincim, dusmuyoruz degil mi?:..:[/QUOTE]
cati cati duy sesimiziiiii bu gelen kuzuların ayak sesleriiiiii..:..:lelele.dng.dng
bır sağlam kale bank of amerıca kalmıştı- %23
oda gıderse başka banka varmı
[quote=QUEEN;74049]Dow kapanış tahminim 8008[/quote]
8018.kom
ayu osman, şöminesine kurulmuş yarı çıplak, şarap kadehi yanında zevkten dört köşe
evet evet şimdi onu hayal edebiliyorum:D
Bu obama rallisi nerde kaldı dıyordum bende, tabii yaa, mevsımı değil diye karpuz kesmediler, eee karpuz yoksa ralli de yok.
vob bensiz 30000 e giderse çok üzülürüm acil kısalmam lazım
[QUOTE=jerfin;74047]817 dağılmış... jelibon, stop oldun mu:) dua et atsın üstüne, yoksa dilimizden kurtulamazsın ona göre:..:[/QUOTE]
bu işler zamanlama işleri biraz, böyle bir stop olabilirmi.
8150 diye bir destek yoktur, 8000 psikolojik destektir diyen kimdi?
bizim yukarıdan aşağıya hedefimizdir 815, görülmüştür, kar alınmıştır, sarkar.
hatta daha da sarkar, ancak stoploss dün verildi tarafımdan dow için 7865 dir.
minumum kayıpla alım bölgesindeyiz şu an.
Obama rallisi olmayacak diyen bendim. planın rallisi olacak hala da öyle.
ve haftalık kapanış geçen haftadan yukarıda olacak.
sevgiler.
kısayım ama sevınemıyorum
içimde bır korku
[quote=jelibon;74061]bu işler zamanlama işleri biraz, böyle bir stop olabilirmi.
sevgiler.[/quote]
sen çatlak seslere bakma jeli +.+. bonibonları atıştırmaya devam
Gold şahaneeeeeeeeeeeee
Adamlar neredeyse 4 aydır yataydalar. Artık yeni dip yakışır bunlara.
[QUOTE=QUEEN;74059]vob bensiz 30000 e giderse çok üzülürüm acil kısalmam lazım[/QUOTE]
Me too ...üüü
[QUOTE=QUEEN;74059]vob bensiz 30000 e giderse çok üzülürüm acil kısalmam lazım[/QUOTE]
sancısız götürmezler oraya..
bu kadar eksıye kapanıstan sonra tek kelıme bile future ları artı yazar.kı hep bole sert dusuler sonrası artı acıyo bu namussuzlarrrr
[QUOTE=jelibon;74061]bu işler zamanlama işleri biraz, böyle bir stop olabilirmi.
sevgiler.[/QUOTE]
ee peki dilimizi 3 gün tutup haftalık kapanışı bekleyelim o zaman:..:
ha burdan bir kapitilasyon daha oldu diyelim o zaman müthiş bir GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL yiyeceğim. 1-1 olacak.
takas ile ilgilenenler var ise, citinin bugünkü 8500 uzununu nasıl yorumlamak lazımdır. bunlar yeni long mudur, short kapatma mıdır, dow böyle kapar ise her iki durumda da anlamsız bir hareket yapmış olmuyor mu citi, ya kardan vazgeçti, yada zarar edecek
şimdi ben bu 31.675 LONG lardan kar edersem hemen bir deve keseyim :p
500 puan karı gördük vermedik.şimdi işin yoksa bekle :rolleyes:
[quote=SEYYAH;74072]şimdi ben bu 31.675 LONG lardan kar edersem hemen bir deve keseyim :p
500 puan karı gördük vermedik.şimdi işin yoksa bekle :rolleyes:[/quote]
gece uzun
obama şimdi şapkadan tavşan çıkaracak
[QUOTE=mozkan;74071]takas ile ilgilenenler var ise, citinin bugünkü 8500 uzununu nasıl yorumlamak lazımdır. bunlar yeni long mudur, short kapatma mıdır, dow böyle kapar ise her iki durumda da anlamsız bir hareket yapmış olmuyor mu citi, ya kardan vazgeçti, yada zarar edecek[/QUOTE]
Kar cebe yakışır demiştir belki. :)
[quote=sentinus;74074]Kar cebe yakışır demiştir belki. :)[/quote]
devam etsin o zaman, yakında cepsiz kalır. :..:
[QUOTE=okansak;74055]bır sağlam kale bank of amerıca kalmıştı- %23
oda gıderse başka banka varmı[/QUOTE]
JPM var önüne gelen çöplüğü buna kakaladılar.