-
[QUOTE=Strategist;166112]Good morning Sir. Is crash scenario still live? :) :)[/QUOTE]
yes ... patron .. scenario belli ... hehhee .. live ... metastock falan anlamıyorum patron .. ağır geliyor bana ...
onu 9u metastoğu anlamam ...stok belli .. ... crashh scrnario live ... :D:D
-
astatin efendi nerde .. çağırın gelsin ... arthur yoklama yapacak ... hehhhheeee ::::::
-
[QUOTE=Strategist;166111]Günaydınlar...
MetaStock'culara bir sorum olacak... Elimde VOB'un 5dk'lık metastock formatında tarihçe verileri var. Buradan indirmiştim:
[url]http://www.finans.ekibi.net/forum/metastock-icin-dakikalik-vob-endeks-30-yakin-vade-t-5030.html[/url]
(Bu arada Vobix.Net dosyaya son ayları da eklerse çok hayır duası alır....)
Denemesine yazdığım sistemleri 15dk'lık ve 60dk'lık da da test etmek istiyorum ama bu veriler sadece 5dk'lık olduğu için beceremedim. Acaba eldeki 5dk'lık veriyi farklı zaman birimlerine çevirmenin excel'e atıp orada makro ile çevirtip metastock'a geri atma harici bir yolu var mıdır?[/QUOTE]
Metastockta 15 dklıkalr biraz garip saat 10:55te barı 11:00 gibi gösterebiliyor. System Testerda testi yapıalcak hisse eklenirken sol alt köşede Current yazan yer var oradan 10-15-20dk şeklinde ayarlama yapabilirsiniz.
-
[quote=selçuklu;166115]astatin efendi nerde .. çağırın gelsin ... arthur yoklama yapacak ... hehhhheeee ::::::[/quote]
el çakos del portos del babafingos no pasarantos
-
Günaydın cümleten hayırlı işler
bakalım geceye long da kalıpda işin sitresine değecekmi.
-
ne öyle 150 falan...çatır çatır basacaklar..dj in **...59500 görürüz..sonrasına bakacaz
-
Selcuklu patron senden önce yazıyım..
zisd:)
-
baskı belli .. zemin iyi bence ...
-
günaydın VOBORSA turizmin sayın yolcuları,
domuz gripsiz,hivsiz,sarsız,ebolasız güzel ve bol kazançlı bir gün dilerim...
-
[quote=SEYYAH;166123]günaydın VOBORSA turizmin sayın yolcuları,
domuz gripsiz,hivsiz,sarsız,ebolasız güzel ve bol kazançlı bir gün dilerim...[/quote]
Domuz gribine Türk kadınının bakışı...brv
[URL]http://video.haberalan.com/video-videoizle&id=3024[/URL]
-
-
hadi **, işimiz gücümüz var..acil pılas 1000 puan lazım...