Günlükte ana destek yereleri,
58550,**
56000,**
54600,*
50900,
olması gereken sabır,
yıldızlar rating dir,
Printable View
Günlükte ana destek yereleri,
58550,**
56000,**
54600,*
50900,
olması gereken sabır,
yıldızlar rating dir,
Vay be dow, dax yeni zirve yaparken bastılar bize... Yurt dışına bakıp işlem yapanları fena terse getirdiler...
günün dibini gördük bence ... tahminim + kapatır ...
[quote=enorton;166154]Vay be dow, dax yeni zirve yaparken bastılar bize... Yurt dışına bakıp işlem yapanları fena terse getirdiler...[/quote]
Derviş dervişin ardına sırayla geçermiş hesabı...
Yurt dışına basarken bizi alıyorlardı...:D
Az canımızı yakmadılar...üüü
[quote=enorton;166154]Vay be dow, dax yeni zirve yaparken bastılar bize... Yurt dışına bakıp işlem yapanları fena terse getirdiler...[/quote]
antalyada denize gireceksem neden moskovanın, berlinin hava durumuna bakayım. :..:
[quote=sovalye;166157]antalyada denize gireceksem neden moskovanın, berlinin hava durumuna bakayım. :..:[/quote]
Antalya'daki hava durumu yılın %95'inde Moskova'nın Berlin'in hava durumu ile korelasyon halinde olduğu için. :)))
Normalde FDOW'u neredeyse kademe kademe takip ediyoruz. Ben koptuğumuzu gördüğüm anda sadece VOB'a bakma moduna geçiyorum. Yurtdışına bakarak oynamanın gücü tartışılmaz, ben neredeyse tüm kazançlarımı o şekilde elde ediyorum. Yalnız kopma zamanlarını iyi farkedip terse gelmemeyi bilmek lazım.
selçuklu patron o alttan geçen çizginin yanlış çizilme ihtimali var mı bi saattir bakıyorum bende kırılıp tekrar dan az bişi üstüne çıkmış gibi duruyor. dikkatlice bi bak istersen yanıltmasın seni
[QUOTE=juliano;166160]selçuklu patron o alttan geçen çizginin yanlış çizilme ihtimali var mı bi saattir bakıyorum bende kırılıp tekrar dan az bişi üstüne çıkmış gibi duruyor. dikkatlice bi bak istersen yanıltmasın seni[/QUOTE]
çok az aşağısına sarkmış gözüküyor bende ..
[quote=Strategist;166158]Antalya'daki hava durumu yılın %95'inde Moskova'nın Berlin'in hava durumu ile korelasyon halinde olduğu için. :)))[/quote]
bence hiçbir alakası yok
sadece genel bir soğuk hava dalgası olabilir ama birinde hava 10 derece soğur birinde 2 derece soğur. bizde korelasyon var zannederiz. küresel boyutta oyuncularda ortak negatif yada pozitif düşünceler olabilir ama bazende ayrışır. tıpkı hava durumları gibi.
sadece gireceğiniz denizin sıcaklığını kontrol ederseniz daha az hastalanma riski taşırsınız. kaybedenlerin çoğu dış borsayla korelasyon kuranlardır...
haziran temmuz aylarında da ters korelasyon olmuştu. onlar düşüyor biz neden düşmüyoruz diyenler vardı olayı manüplasyona kadar götürmüşlerdi başta yaşar erdinçte vardı bunların içinde. hatta 3 silahşörler long oldukları için yurtdışı düşürken bizi düşürmüyorlar demişti.
büyükler yine çoğunlukla long bu sefer neden onlar çıkarken düşüyoruz peki?:)
manüplasyonu yapanlar busefer küçükler mi:)
flatim bu arada poz yok ...
Yarın MB faiz kararı var, öncesinde faizi aşağı bastılar, düşüşler hız kesti, haclılarda doları aşağı bastılar, ama bunlar pansuman tedbir, piyasada ana yön abd ile çin arasında bir uzlaşma çıkmasıyla yönünü bulacak, eğer burada olay ötlenirse veya obo istediğini alamazsa(yuanın değerlenmesini istiyor, yani bedava üret ben tüketiyim, sen sürümle döndür, çang çung çeng bedava çalışsın, sen de rezervlerden ye, aynı sandaldayız,batarsak hep beraber göçeriz,ucuz dolarlasadece ben carry yapıyım, emtia balonundada bana rakip olma, tek başıma ben şişiriyim), işte o zaman 50000 çantada keklik olur, tersi boğaları tekrar adam eder,