[quote=selçuklu;166161]çok az aşağısına sarkmış gözüküyor bende ..[/quote]
ben de 350 puan kadar o yüzden şeyettim patron.:..:
Printable View
[quote=selçuklu;166161]çok az aşağısına sarkmış gözüküyor bende ..[/quote]
ben de 350 puan kadar o yüzden şeyettim patron.:..:
EFG nin longları, 48656 -39760=8896 konrat iki gün içinde düştü,
yeni seviye 39760
[URL="http://img163.imageshack.us/i/ayi.jpg/"][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/7437/ayi.jpg[/IMG][/URL]
[quote=sovalye;166162]bence hiçbir alakası yok
[/quote]
Senin bilgin tecrüben beni 3'e katlar 5'e böler abi. :))) Belki tecrübem artınca ben de aynı kanaate varırım.... :)))
flat devam .. dinlenecem biraz çıkıyorum ben ... belik long açar stop yazarım alta ...
Teorilerimizden biri kur yükselmeden, IMF olmazdı,
buna kur bu seviyelerdeykende IMF olmazı eklemeliyim,
böylece IMF olaynı bayağı ötelemiş olduk,
[QUOTE=sovalye;166157]antalyada denize gireceksem neden moskovanın, berlinin hava durumuna bakayım. :..:[/QUOTE]
Balkanlara bakabilirsin ama ;) Orası soğursa ertesi gün biz de soğuyoruz... Şu bir gerçekki gaplar yurtdışına göre oluşuyor ama sonrasında çoğunlukla kendimiz takılıyoruz...
efg zemini kayganlaştırdı. ykb de üsten kayanlara ha bire kürek atıyor. kimine mezar kazdıkları belli olur ama biz anlayana kadar biz mezara kaymayız inşallah. dikkatli olmakta fayda var. 58500 görülmeden rahat etmiyecekler olabilir zemin bunun için müsait kanımca.
[QUOTE=sovalye;166162]bence hiçbir alakası yok
sadece genel bir soğuk hava dalgası olabilir ama birinde hava 10 derece soğur birinde 2 derece soğur. bizde korelasyon var zannederiz. küresel boyutta oyuncularda ortak negatif yada pozitif düşünceler olabilir ama bazende ayrışır. tıpkı hava durumları gibi.
sadece gireceğiniz denizin sıcaklığını kontrol ederseniz daha az hastalanma riski taşırsınız. kaybedenlerin çoğu dış borsayla korelasyon kuranlardır...
haziran temmuz aylarında da ters korelasyon olmuştu. onlar düşüyor biz neden düşmüyoruz diyenler vardı olayı manüplasyona kadar götürmüşlerdi başta yaşar erdinçte vardı bunların içinde. hatta 3 silahşörler long oldukları için yurtdışı düşürken bizi düşürmüyorlar demişti.
büyükler yine çoğunlukla long bu sefer neden onlar çıkarken düşüyoruz peki?:)
manüplasyonu yapanlar busefer küçükler mi:)[/QUOTE]
Pazartesi günü eski müşterilerimden biri aradı ne düşünüyorsun piyasa hakkında dedi. Ben de en azından bu hafta sonuna kadar düşer. Sonrasına haftasonu bakarız dedim. Bugün yine aradı çok zarar ettim dedi. Neden dedim aracı kurumdan hisse aldırmışlar. Küçük yatırımcı hala long bence. Çünkü çoğu şimdi yılsonu rallisini bekliyor. Düşüşleri alım fırsatı oalrak görüyor.
Ayrıca o dönemde manipülasyon vardı geç de olsa (6-7 hareketten sopnra) SPK da uyandı ve kurumsal manipülasyon üzerinde araştırmalarına başladı. Eğer manipülasyon yoksa 45-50 milyar dolarlık IMF anlaşması nerede?
[quote=Strategist;166169]Senin bilgin tecrüben beni 3'e katlar 5'e böler abi. :))) Belki tecrübem artınca ben de aynı kanaate varırım.... :)))[/quote]
estağ...
tecrübe tek başına önemli değil
aceminin cesareti,tecrübelinin bilgisi ile birleşince gerçekten değerli olur.
bu da çok az kişide var...
tecrübe arttıkça insan daha bir korkak oluyor malesef:(
neyse geçerken uğradım
herkese bol şanslar:)))
Herkese tşk tartışmalarınızı takip ediyorum gerçekten çok faydalanıyorum tkrar tşkler.
Bebecan ASO toplantısına geçmişte önümüzü göremezdik, şimdi nerelerdeyizle başladı,
bende 2000 yılından bu yana kürede altın ve dolar grafiklerine bakmasını öneririm, şans adama kolay kolay gülmez, kısmet işte,.......