-
[quote=juliano;166202]yahu patron sen hiç köpenk balıklarının altında yanında dolaşan küçük balıkları(adlarını biliyodum ama hatırlayamadım) düşündün mü? köpenk balığı büyük kısmı yerken onlarda daha küçük kısımlarla idare ederler onun yanında dolaşıyolar ki aç kalmıyolar demek ki. önemli olan bizim de aç kalmamız dikkatli olmak lazım takas felan fazla ilgilenmemek lazım. bişeler yiycez diye köpenk balığı beslememek lazım.:::[/quote]
Sevgili dostum, sırıtan bu kurum, diğerleri saklı, gizli, bunu yakalarsak anlarsak bu periyodu kazasız atlatırız, yoksa seviyemiz paramızın oranı ile sınırlı, haddimizi biliyoruz, ama bu defa kötek yemeyelim, bu traşlı beyaz çocuklardan,
-
[QUOTE=enorton;166204]Evet çok yerinde bir uyarı... Ben de zamanında hem ho hem macd bakıyordum... Macd AL verdi ama 3000 puan düştük :D[/QUOTE]
[QUOTE=Strategist;166209]Yapma gözünü seveyim... Al saatlik grafik... Bana 3.000 puan kazandırmış gibi görünüyo... Hayır savunmak istemiyorum, hakikaten körü körüne kullanıldığında tehlikeli indikatör ama o kadar da kötü değil yaw... :)))[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;166212]Yaw ben geçen seneden bahsediyorum yanlış anladın... :D Takip ettiğim zamanlarda demiştim... [B]Şimdi tam zamanını hatıramıyorum Geçen yıl eylül ayı olabilir...[/B][/QUOTE]
Doğru hatırlamışım 17.09.2008 Macd AL verdi 43950 ve 40400 görüldü... - 3500 puan... ve 41350 SAT verdi 2600 Puan zarar yazdı tek işlemde...
[IMG]http://img524.imageshack.us/img524/8914/adszpc.jpg[/IMG]
-
Hepimizin bildiği gibi en iyi karlar trend hareketlerinde kazaniliyor, bizlerde daha cok [B][COLOR=red]trend hareketlerini yakalayabilen[/COLOR][/B] ve ort karli işlem oranı yuksek sistem ve indikatorler olusturarak istikrarli sonuclar elde edebiliriz.
-
Arkadaşlar gül gibi mac mundar oldu yapmayın ya,mesala 15 lik mac içinde 5 dak kalık mac sayımı yapın oyle kullanmayı deneyin,veya haftalık opt yapın öyle kullanın , en azından çoğu indigatörden iyi 20 senedir bakarım kazandırdığı kaybettirdiğinden fazladır ama sabah gapı aksam coninin fucuru bunları mac ne yapsın adamlar bizim 100 kontratla istedikleri gibi at kosturyorlar derinlik olsa hadi biraz daha tutarlı olabilir.
üzmeyin benim göstergemi hepimiz ilk başlarda onun müptalasıydık tabii imkb 100de
-
[QUOTE=Strategist;166211]Kullanırdım.. diyelim. Artık indikatörle falan oynamıyorum. FDOW ve EUR/USD tabanlı full histem modundayım. :)
Durun şu bahsettiğim MACD ve PSAR kombinasyonunu MetaStock'da programlayayım, bakalım ne kazandırmış ne kaybettirmiş. Salladık ortaya bişey, ispatlamak da lazım... :p Az sonra sonuçlar geliyor...[/QUOTE]
Aynennnnn olay budur üstad bunları takip ederek birçok yolu çiziyorum hoşşş teknik analizi de çok ii bilmediğimden kullanmıyorum.Ancak teknik analizinde ii faydası olacağını düşünüyorum.
-
[quote=mlk1;166214]oğuzhan verdiğin bilgiler için çok sağol ama malesef daha ozel mesaj atamıyorum ...[/quote]
Şöyle bir kitaplardan yusuf sarı, haluk çağırman yap, kısa sürede yol alırsın,
-
en hızlı 5 daklık 350 den al verdi.
-
Az önce yazdım MACD PSAR kombinasyonunu ama forumda göremiyorum... Yanlış yere mi yolladım, yoksa bir mod mu sildi acaba? Sistem vermek falan yasak mıdır? Durun bir daha göndereyim...
-
[quote=security;166215]Sevgili dostum, sırıtan bu kurum, diğerleri saklı, gizli, bunu yakalarsak anlarsak bu periyodu kazasız atlatırız, yoksa seviyemiz paramızın oranı ile sınırlı, haddimizi biliyoruz, ama bu defa kötek yemeyelim, bu traşlı [COLOR=red]beyaz çocuklardan[/COLOR],[/quote]
esmerde olabilirler temkinli yaklaşmak lazım:D
ek bilgi olarak biz küçük birer hamsiyiz bizden çok var bu vob denizinde.
bizim oralarda(of cumhuriyetinde) bu hamsinin azmanına balina, su da havlayanına da köpenk balığı diyolar.:::
-
[QUOTE=security;166221]Şöyle bir kitaplardan yusuf sarı, haluk çağırman yap, kısa sürede yol alırsın,[/QUOTE]
Tşk ederim bakıyorum kitaplara var o dediklerinde.Birşey merak ediyorum cahiliğime verin matrikste bi sistem kurmak istesek partie verileriyle aynı grafitkte yansıtabilirmiyiz.Al sat nnotlarını optimize edecek bir sistem kurulabilir mi_?
-
DUN ISARET ETTIGIMIZ
TREND DESTEGINE GELDIK. 46.300-500 ARALIGI
ENDEKS
TEPKI VERMEK ISTIYOR HEDEF ILK ADIMDA 47.100 ARDINDAN 47.500
47.500 DUSUSUN TAMAMI DEVAMMI ?
SORUSUNUN CEVABINI VERECEGI NOKTA OLACAKTIR
KRITIK DESTEKLER 46.850-46.700-46.300
DIRENCLER 47.100-47.500-47.900
PARITELER OLUMLU VE SUREC TEKRAR ISLIYOR,PETROL FIYATLARI VE BAKIR FIYATLARI
OLUMLU SURECIN DEVAMEDEBILECEGINE DAIR ISARETLER
ICERIDE YINE MALESFE PIYASANIN EN HASSAOLDUGU NOKTADA KAPATMA DAVASI GIBI
HABERLER ASAGI YONLU DALGALANMADA YATIRIMCIYI KORKUTMAKTA.
ANCAK BIR PROBLEM OLMAYACAGINI SOYLEYEBILIR.
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
[URL="http://www.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/"]WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/[/URL]
***ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR***
* * *
U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR.
-MATRIKS-
-
[QUOTE=Strategist;166223]Az önce yazdım MACD PSAR kombinasyonunu ama forumda göremiyorum... Yanlış yere mi yolladım, yoksa bir mod mu sildi acaba? Sistem vermek falan yasak mıdır? Durun bir daha göndereyim...[/QUOTE]
FDOW ve EUR/USD tabanlı full histem modundayım. demişsin bununla ilgili nasıl bir sistem kurulabilir var mıdır bi tavsiyen .Matriks ortamında...