-
[QUOTE=hexen;25479]sinir harbi long stop short oldum[/QUOTE]
çalkalarlar bunlar dostum....lelele
yönü bulandırmak için...
gelecek aşagı... istediği kadar çalkalasın...
gerçi sisteme uyarım.. al desin yine alırım... yukardanda kısalırım...
şuan sattayız bendede......
-
[QUOTE=hexen;25479]sinir harbi long stop short oldum[/QUOTE]
çalkalarlar bunlar dostum....lelele
yönü bulandırmak için...
şuan sattayız bendede......
-
[quote=bull market;25499]Esasen zarar bekleniyordu ama evvelden satıldıydı bu gm zararı, şimdi zararın boyutu fazlaymış deniyor, o vakit yurt dışı ne olacak belli değil demekki, çünkü bugün haftanın son günü ve haftaya fed ne yapacak onu almaya satmaya başlayacaklar bence, gm geldi geçti beklentii bitti gitti o kadar, saygılar.[/quote]
bence hala anlayamadı piyasa zararın boyutunu..yenilir yutulur bir zarar değil..bilanço öncesinde iflas konuşuluyordu ancak yine de hiç etki yapmamış gibi durması bana fırtına öncesi sessizlik gibi gelio..
-
[quote=bull market;25499]Esasen zarar bekleniyordu ama evvelden satıldıydı bu gm zararı, şimdi zararın boyutu fazlaymış deniyor, o vakit yurt dışı ne olacak belli değil demekki, çünkü bugün haftanın son günü ve haftaya fed ne yapacak onu almaya satmaya başlayacaklar bence, gm geldi geçti beklentii bitti gitti o kadar, saygılar.[/quote]
bence hala anlayamadı piyasa zararın boyutunu..yenilir yutulur bir zarar değil..bilanço öncesinde iflas konuşuluyordu ancak yine de hiç etki yapmamış gibi durması bana fırtına öncesi sessizlik gibi gelio..
-
Bunlar Veride 53000 De Olur Artik :D
-
Bunlar Veride 53000 De Olur Artik :D
-
AKŞAMA VAKİT KAZANMAYA ÇALIŞIYORLAR SANIRIM.
büyük düşüş Pazartesi................
bu çıkışın inmeside aynı şidetle olmalı.............
-
AKŞAMA VAKİT KAZANMAYA ÇALIŞIYORLAR SANIRIM.
büyük düşüş Pazartesi................
bu çıkışın inmeside aynı şidetle olmalı.............
-
[QUOTE=mbm;25502]çalkalarlar bunlar dostum....lelele
yönü bulandırmak için...
şuan sattayız bendede......[/QUOTE]
aynen simdi bende 3 element 3 sat amma pis kokular alıyorum hala. bidaa al dermiler ?
-
[QUOTE=mbm;25502]çalkalarlar bunlar dostum....lelele
yönü bulandırmak için...
şuan sattayız bendede......[/QUOTE]
aynen simdi bende 3 element 3 sat amma pis kokular alıyorum hala. bidaa al dermiler ?
-
Bir de işin astroloji yönü var: Bugün güneş tutulması var . Güneş tutulmaları genelde hiçbir konuda hayır getirmez. Tabii inanıyorsanız :)))
-
Bir de işin astroloji yönü var: Bugün güneş tutulması var . Güneş tutulmaları genelde hiçbir konuda hayır getirmez. Tabii inanıyorsanız :)))