-
[quote=fXci;166262]vay be almanyada domuz grıbı aşısı olduktan 1 gun sonra 7 kişi ölmüş allah rahmet eylesin :([/quote]
evet aşıdan ölenler olmuş almanyada...birde ukraynada olan bitenler korkunç.
dünya sağlık örgütü olanı biteni gizliyor diyor ukrayna.virüs mutasyona uğradı diyor.ingilterede biyolojik silah laboratuvarında incelenmiş virüs ve mutasyona uğradığı dorulanmış.eğer böyleyse şu anki aşılar bi işe yaramazki.yanılıyor muyum?
[URL]http://www.haberturk.com/haber.asp?id=187173&cat=220&dt=2009/11/18[/URL]
-
vah vah..çok yazık olmuş..tüh tüh..
[URL]http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1163381&Date=18.11.2009&b=ABDli[/URL] askerlere yumurtali saldiri&KategoriID=15
-
[quote=Astatin;166267]15 dk indiklerde PU lar oluşmaya başladı ve BB daralıyor..benzer görüntü 61875 dede oluşmuş ve aşağı kırılmıştı.. bakalım bu sefer ne buyuracak ağalar...[/quote]
Benim de histemim topuklar fezaya çıkarız diyor. 325'ten açtığım 2/3 longlarımı hala tutuyorum. Benim histemim çıkarız diyorsa az sonra dünkünden de beter şelale gelmesi gayet normal olur... :..:
-
ya alıyorlar alıyorlarda..pek bi cılız iştahsız..sanki dax ın hatırına çıkıyorum ama dax sı az verirlerse ben çökerim der gibi çıkıyor bizimki
-
Mobıus:Piyasalarda 2-3 trilyon dolarlık halka arz bekliyorum...
Matriks
Naıl yaniiiii...:)))
-
Şimdi 2. seans 14:20'de açılıyor artık değil mi? Zaten 14:00'e kadar bir cacık olmuyordu, şimdi 20 dk. daha uzattılar işkenceyi. Şeytan diyor bırak VOB'u mobu full Forex moduna geç...
-
[quote=Astatin;166271]ya alıyorlar alıyorlarda..pek bi cılız iştahsız..sanki dax ın hatırına çıkıyorum ama dax sı az verirlerse ben çökerim der gibi çıkıyor bizimki[/quote]
Bu iş daha bitmez.
-
-
[QUOTE=security;166205]Bir arkadaşım var, banada fikrimi sorar, dairesini sattı, son vagona bindi, önce bir %20 kar, 65-58 arası 64 civarı çık dedim, çıktım dedi, rahatladım, sonra düştü diye bir daha girmiş, %20 zarar dı en son, niye yaptın dediğimde, beklentisi var dedi, klasik her zaman yedirebiliyorlar,....
Hadi vob neyse, vatandaşa hisse satabilirlermi acaba, durum böyleyken,[/QUOTE]
Hisselerin beklentisi, bilançosu, yatırımı, ihalesi vs si hiç bitmez zaten.
Birisi Aralık 2008de girmiş ralliyi yakalmış yani. Bilmiyor borsayı. Aldığın hissede neey göre alım yaptığını bil kaça düşerse zararına satacağını ve kaça gelince karını alıp çıkacağını bil hedeflerin olsun dedim.
Ülker aldım filan dedi. Hedefim 5 TL dedi. Neden 5 TL olacakmış dedim. Hedeef dedi. Cem Yılmazın ..tünden tahat diye element uydurması gibi hedef uydurulmaz. Ya açar teknik bakarsın bulursun ya da şirketin yaptığı işlere bakar hisse başı 5TL edip etmeyeceğine bakarsın. Ona göre de beklersin. dedim.
-
[QUOTE=Strategist;166273]Şimdi 2. seans 14:20'de açılıyor artık değil mi? Zaten 14:00'e kadar bir cacık olmuyordu, şimdi 20 dk. daha uzattılar işkenceyi. Şeytan diyor bırak VOB'u mobu full Forex moduna geç...[/QUOTE]
Evet rezalet... :mad:
-
[quote=juliano;166266]altın 1048 yükselen kanal direncinde [COLOR=red]ilgilenenlere[/COLOR][/quote]
100 dolar eksik sölemişim dorusu 1148$
-
[quote=Larossıan;166274]Bu iş daha bitmez.[/quote]
bu şarkı bitmez.lelele