Obama: Cın, dengesızlıklerın onune gecmek ıcın ıc talebını artıracak
-matrıks-
|
Printable View
Obama: Cın, dengesızlıklerın onune gecmek ıcın ıc talebını artıracak
-matrıks-
|
BAY BARNEY,
FYI
[IMG]http://i49.tinypic.com/kdr6zs.jpg[/IMG]
[quote=ttcetinkaya;166283]Sn larossıan sizin sisteminizin durumu nedir ? teşekkür ederim[/quote]
orta vade dün itibariyle satta.5 dklık 59550 longlamıştı.
[quote=jerfin;166287]efg nin shortları 12.800 e ulaştı..[/quote]
cerphhinnnn, nerdesin gızzzzzzz..yine yardım lazım valla inanmayacan amaüüü.dng
dombız gribi değil ecel öldürür.kısmetten çıkan mamüle bagdattan bile gelirler.ama dikkatli olmakta fayda var tabi.
diyanete mail attım cuma günleri cami girişinde maske dağıtsınlar diye.5 ay 20 hafta 10 milyon kisi gitse camiye 200 milyon maske.tanesi 0.05 kurus olsa 10 milyon maliyeti var.
Alta iletişim bilgilerimide yazdım. peç medikal maske siparişleriniz ivedi olarak hazırlanır diye.bekliyoruz.
[quote=VOBiX;166291]Camiye gitmuye neden korkuyorsun ki?
Ne diyorlar bol bol elinizi yıkayın vs diyorlar.
Camiye de abdestsiz girilmediğine göre en güvenli toplu yaşam alanlarından biri orası.[/quote]
malesef herkes aynı özeni göstermiyor VOBIX.en temiz gelinmesi gereken yere insanlar ayaklarında kirlenmiş,leş gibi kokmuş çoraplarla geliyor.sen,ben,hepimiz o çorapların basıldığı yerde secde ediyoruz.
hergün değiştirecek kadar çok çorabın yoksa bile giydiğin çorabı akşamdan yıkasan ertesi sabah sana yeniden temiz çorap olur.insanlar bunu bile yapmaktan aciz abi.
Almanyada ölen olmuş diyince yeğeni aşı yaptırmaktan vazgeçtim kendim ölsem bişye olmazda çocuğa ne olur ne olmaz birşey olursa vebal altında kalamam anassı babası yaptırırsa yaptırsın.
[QUOTE=VOBiX;166291]Camiye gitmuye neden korkuyorsun ki?
Ne diyorlar bol bol elinizi yıkayın vs diyorlar.
Camiye de abdestsiz girilmediğine göre en güvenli toplu yaşam alanlarından biri orası.[/QUOTE]
İyi de güzel kardeşim elinizi yıkayın diye neden diyorlar? İnsanın hapşırma, öksürme ya da nefes alıp verirken ağzından çıkan virüsler ulaştığı yere yapışıyor ve oarada 2-3 saat yaşayabiliyor. Sen de oralara dokunursan eline bulaşıyor ve elini yıkamadan bişey yersen ya da elini ağzına sürersen yine senin ağzından girip vücuda bulaşıyor... Yani [B]el[/B] orada aracı...
Camide ele gerek yok ki... Kapalı ortam, yüzlerce insan.. dip dibesin... Adamın ağzından çıkan senin eline değmeden nefes yoluyla sana geçiyor zaten... :D İstediğin kadar elini yıka... Senin mantığına göre, eli olmayan sakat insanlarımıza hastalık bulaşmayacak...
[QUOTE=patch;166296]dombız gribi değil ecel öldürür.kısmetten çıkan mamüle bagdattan bile gelirler.ama dikkatli olmakta fayda var tabi.
diyanete mail attım cuma günleri cami girişinde maske dağıtsınlar diye.5 ay 20 hafta 10 milyon kisi gitse camiye 200 milyon maske.tanesi 0.05 kurus olsa 10 milyon maliyeti var.
Alta iletişim bilgilerimide yazdım. peç medikal maske siparişleriniz ivedi olarak hazırlanır diye.bekliyoruz.[/QUOTE]
Maske de işe yaramıyor diyorlar, gerçekliği var mı?
[B]IMKB’DEN KRITIK DONUS[/B]
IMKB ICIN SABAH NOTU’MUZDA BELIRTMIS OLDUGUMUZ 47.200 SEVIYESI ALTINDA
VOLATILITENIN ARTABILECEGI VE 46.400 RISKININ ON PLANA CIKABILECEGI
BEKLENTIMIZ TAM ANLAMIYLA KARSILIK BULDU. HATTA BU NOKTADAN GELEN TEPKININ
ENDEKSI OLDUKCA KRITIK BIR BOLGEDEN UZAKLASTIRDIGINI IFADE ETMELIYIZ. 46.400
BOLGESININ ALTINDA ENDEKSTE TEKNIK ANLAMDA GUCLU BIR OMUZ-BAS-OMUZ
FORMASYONUNUN OLUSMASI RISKI ADINA, SOZ KONUSU SEVIYEDEN UZAKLASILMASI KISA
VADE ADINA OLUMLU. 47.000 SEVIYESI UZERINDE KALMAYI BASARABILEN ENDEKS ADINA
47.500 VE 48.000 SEVIYELERI KISA VADELI YENI HEDEF BOLGELER OLARAK ON PLANA
CIKABILIR. MEVCUT POZISYONLARIN KAPANMASI ADINA ISE 46.400-46.500 BOLGESI
KRITIK ONEMDE OLACAKTIR, SOZ KONUSU SEVIYENIN ALTINA GERILEMELERDE TEKNIK
ANLAMDAKI OMUZ-BAS-OMUZ FORMASYONU RISKI BIR KEZ DAHA ON PLANA CIKABILECEKTIR.
EKINCILER YATIRIM ARASTIRMA DEPARTMANI
EKINCILER YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S
[URL="http://www.EKINVEST.COM"]WWW.EKINVEST.COM[/URL]
[QUOTE=Strategist;166286]Kaderde ne varsa o oluyor abi... Ben kendimi fazla sıkmıyorum... Olacağı varsa ne yaparsan yap engel olamıyorsun... Olacağı yoksa da ne yaparsan yap olmuyor.... Benim hayat tecrübem bana bunu gösterdi bu güne kadar...[/QUOTE]
O zaman doktora, polise, askere, hakime, ilaca, silaha, çalışmaya gerek olmazdı :) (Bu cümleyi isteyen uzatabilir)
Kader insanın elinde olmayan şeylerdir... Mesela depremin olması kaderdir... Ama depremden ölmek kader değildir... Bu benim görüşüm tabiki...
Metastockta actiğimiz grafikteki bar sayısını nereden artirabiliyorduk,(200 bar gorunuyorsa 500 bar hatta tum veriyi gostersin) kullanmayalı az bildiklerimide unutmusum