Saglam kusku gelir mi gencler ne dersiniz..59000 altı gordurur mu acaba?Larossian abi,Astatin hocam bi yorum yapın kocyigitler:)
Printable View
Saglam kusku gelir mi gencler ne dersiniz..59000 altı gordurur mu acaba?Larossian abi,Astatin hocam bi yorum yapın kocyigitler:)
[QUOTE=VOBiX;166315]Sen anlamasan da pambıık anlamış. Bahsettiğim el kol olayı değil gidilen yere temiz gidilmesi gerektiği idi. Abdest genelde camiye girmeden alınır. Ağzının içine kadar temizliğini yaparsın. Ağzı olmayan vatandaş yoktur dimi .dng[/QUOTE]
Yaw Tolga kendisinde Domuz Gribi virüsü taşıyan insan elini, ağzını yıkasa diğerlerine domuz gribi bulaşmaz mı? Yapma etme Allah aşkına :) El yıkamak, kendisinde virüs olmayan kişinin alacağı tedbir...
325 maliyetli long'ları 525'den stopladım. Bir süre flat kalacağım.. Yordu beni piyasa önümü göremiyorum...
Yeni avatar'ım da para yönetimi stratejimi göstermektedir... :)
[quote=enorton;166320]Sonuçta Allahın dediği olur ama Allah isteyene, dileyene daha çok verir... Dilemek ve istemek de çabayla, açlışmayla olur... Hz. Muhammed in hayatı buna bir çok örnekle doludur... Mesela açın Hendek savaşını okuyun... Hz. Peygamber ve yanındakiler bizim kaderimizde ne varsa o olur dememiş, günlerce çalışıp hendekler kazmışlar ve imkansız denilen savaşı kazanmışlar...
Tersi de doğrudur... Uhud savaşını açın okuyun ve nasıl kaybedildiğini görün...[/quote]
Mevzilerinize sahip çıkın,asla terk etmeyin....:cool:
[QUOTE=enorton;166324]Yaw Tolga kendisinde Domuz Gribi virüsü taşıyan insan elini, ağzını yıkasa diğerlerine domuz gribi bulaşmaz mı? Yapma etme Allah aşkına :) El yıkamak, kendisinde virüs olmayan kişinin alacağı tedbir...[/QUOTE]
[B]Korunma[/B]
[B]Domuz gribi solunum (hava) yoluyla bulaşmaktadır; bu yüzden etkili bir korunma yöntemi bulunmamaktadır.[/B] Ancak, tedbir olarak, solunum maskeleri dışında, [B]özellikle kalabalık ortamlarda bulunduktan sonra,[/B] eller sıklıkla sabun ve su ya da alkol içerikli kimyasallar ile yıkanmalıdır. İnsanlar ellerini yıkayamadıkları durumlarda, ağızlarına, burunlarına ve gözlerine elleriyle dokunmaktan kaçınmalıdır. Eğer öksürme gerekiyorsa ağız bir bez ya da kağıt ile kapatılmalı ve kullanılan kağıt ya da bez hemen çöpe atılmalıdır.
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Domuz_gribi[/url]
650 den piramit kısımla açılan şortlar 475 filat :)..çünküm fiyat gevşediği halde TGG gevşemedi...:) sabit kontrat kısaya devam
[QUOTE=Strategist;166286]Kaderde ne varsa o oluyor abi... Ben kendimi fazla sıkmıyorum... Olacağı varsa ne yaparsan yap engel olamıyorsun... Olacağı yoksa da ne yaparsan yap olmuyor.... Benim hayat tecrübem bana bunu gösterdi bu güne kadar...[/QUOTE]
eyle değil işte allah bize bu aklı niye verdi... elimizden geleni yapmamız üçün ... biz elimizden geleni yapacaz .. sonrasını bırakıcaz olacagına varması icin. . öbur turlu çok yanlış...nasıl olsa olacagına varır deyıp hıc eylem yapmamak yanlış. tedbir bizden taktir allahtan.
Sen de virüs var ve hapşırdın, hapşırken elini ağzına tuttun ve virüs eline geçti... Sonra cami çıkışında cemaatle [B]tokalaştın[/B], öpüştün... O kişilerden birisi evine giderken yolda küçük bir çocuğun yanağını okşadı... Sonra evine gitti ellerini yıkamadan elma aldı yedi diyelim... Şimdi burada bir çok kişiye büyük olasılıkla domuz giribi bulaştı. Ama bu kişiler camiye girmeden önce ellerini, ayaklarını ve ağızlarını güzelce yıkamışlardı...
[QUOTE=fXci;166330]eyle değil işte allah bize bu aklı niye verdi... elimizden geleni yapmamız üçün ... biz elimizden geleni yapacaz .. sonrasını bırakıcaz olacagına varması icin. . öbur turlu çok yanlış...nasıl olsa olacagına varır deyıp hıc eylem yapmamak yanlış. tedbir bizden taktir allahtan.[/QUOTE]
Ohh be çok şükür, Allah senden razı olsun abi... .brv.brv.brv
discovery science kanalını açın... dsmart 18. kanal maymunların para yonetim becerisi varmış ::: doğuştan borsacılar namıssızlar
yaww abicim bu ne yaww.. ya geyik yapın, ya vob konuşun .dng.dng.dng içim karardı be virüslerden domuzlardan::::::
bana göre bilinmez bir iç siyaset-gerilim fiyatlanıyor...ammma dow göçerse bide o fiyatlanacak....