cuma akşamı, acaba yine[B] flaş haber [/B]olarak kötü birşey mi olacak...dow hala en tepede iken biz çok sert bir şekilde %10 aşşağıdayız..
Printable View
cuma akşamı, acaba yine[B] flaş haber [/B]olarak kötü birşey mi olacak...dow hala en tepede iken biz çok sert bir şekilde %10 aşşağıdayız..
[QUOTE=Astatin;166355]TGG: Trend Gücü göstergesi :)
İki hızlı (CCI gibi), iki yavaş(macd gibi) indikatörü seçip bunların belli eşik seviyelerin üstünde olma durumunu 1, altında olma durumunu 0 olarak formüle ediyorum.. IF yardımıyla bunların değerlerini toplatıyosun. 2 = pivot, altı aşağı trend, üstü yukarı trend gibi...sistem pozisyon değiştirmesede, TGG 0 dan 1 e çıktığında kısa vadeli al, 2 ye geldiğinde flat ve yeni kısa, 2 yi yukarı keserse stop ve long..gibi atraksiyonlarda kullanılabilir..yani sistem pozisyon değiştirmesedei paranın bir kısmı ile kısa trade yapmak için kullanıyorum...ama asla paranın tümüyle değil :)[/QUOTE]
Anladım patron ben bu işi RSI ile yapıyorum onun çıkış hızı ile fiatın çıkış hızını karşılaştırıyorum
[quote=Strategist;166358]Bu apds olayından anlamadığım için sorayım sana bu yorumu nasıl yaptın diye... Benim mantığım tam tersini söylüyor. Yani 9000 lotluk pozisyon açılmış zaten... Daha ne hareketi olacak? Herkes pozisyonunu almış bir şekilde.... Yani o sayıyı yorumlayacak olsam ben öyle yorumlardım, ama dediğim gibi hiç anlamıyorum o işten...[/quote]
olurmu, APSD normalde hiç böyle seyretmezdi bugun extra artış var yorumuda şudur bu seviyelerden tepki bekleyen bir çok kişi var cok düştüğümüzü düşünen. Eğer düşüş devam ederse hızlı olur cunku o acılanların stopları patlar. Yukarı hareket olursa yine hızlı olur kısmen realizeler başlar... yani APSD nin olağanın dışında artması muhtemel yüksek volatilite işareti olabilir
[quote=abka;166361]cuma akşamı, acaba yine[B] flaş haber [/B]olarak kötü birşey mi olacak...[/quote]
a) DTP kapatma davası sonuçlanacak
b) erken seçim kararı açıklanacak
c) akp kapatma davası yolda
d) 8 aydır iki güç odağı arasında süren psikolojik savaşta taraflardan biri rest çeekcek
e) aşırı şişmiştik onun düzltmesi bu. ek mazerete gerek yok
f) hepsi
g) hiçbiri
[quote=enorton;166360]Abi adam hapşırdıysa olay biter... Ne kullanırsa kullansın... Adamın dibinde namaz kılıyorsun, hava yoluyla sana da bulaşır... Benim anlatmak istediğim bu.. .Sonuçta ben yine camiye gdiyorum ama sadece bir endişemi, korkumu belirtmiştim...[/quote]
kağıt mendil riski azaltır belki ama %100 önlemezki.bu namıssız bezelye,fındık boyunda bişey deel ki.cücük gadar bişey mendilin kıyısından köşesinden yine kaçar...
ALLAHIM sen bizleri,ailelerimizi,çocuklarımızı,sevdiklerimizi,ülkemizi bu ve benzeri musibetlerden koru yarabbim...amin...
Oh be herşey normale döndü. Öğleyin FDOW çıktı diye çıktık, şimdi de FDOW düştü diye düşüyoruz... Ayrışma bitti umarım...
[QUOTE=Astatin;166367]a) DTP kapatma davası sonuçlanacak
d) 8 aydır iki güç odağı arasında süren psikolojik savaşta taraflardan biri rest çeekcek
f) hepsi
g) hiçbiri[/QUOTE]
c şıkkı..
biz piyasa işlem saatleri uzatılsın diyoruz adamlar spotta kısaltıyor.ne iş acaba?
[QUOTE=Astatin;166367]a) DTP kapatma davası sonuçlanacak
f) hepsi
g) hiçbiri[/QUOTE]
Çıkarken bir bahanemiz olmadığına göre düşerken aramaya da gerek yok bence :) Elleşmeyin ne güzel düşüyor işte... :D
[quote=SEYYAH;166372]biz piyasa işlem saatleri uzatılsın diyoruz adamlar spotta kısaltıyor.ne iş acaba?[/quote]
Bence VOB'u da günde 10 dk açık tutsunlar. Herkes o 10 dk içinde kozlarını paylaşsın. Sonra işimize gücümüze bakalım.... :)
Sn strategist ve Vobix cok tesekkur ederim
[quote=Astatin;166367]a) DTP kapatma davası sonuçlanacak
f) hepsi
g) hiçbiri[/quote]
cevap veriyorum...verriym mi lem...taaam veriyorum...
bence esas cvp e ama sanıyorum c şıkkı bunun tuzu biberi olacak...
LONG-SHORT yap kapatma davası aç-açma tavsiyesi deeldir :::