-
[quote=hexen;74114]vobda long olanı ne kurtarır ?
yarın dow future icun 2 numaralı yere atak olması teknik potans mumkun
cunki 7880 yeresinde once 1 sonra 2 numara direnc hedef icun long etti traders onların stop yeresi 7870
[/quote]
vobda long olani belki bu haber kurtarir hexen babam.
[B][I]IBM Q4 net income $3.28 vs $2.80 a share.[/I][/B]
[B][/B]
[B][/B]
-
Parite işlemleri çok cazip görünsede çok büyük kayıpları olan iki yakınım var o yüzden hiç bulaşmamak lazım gibi
-
805 ortalama ile SPX'te longum. Risk azaltici stop 802.50'de. Bakalim yarin nasil bir gun olacak.
Hedefler 883-935.
-
[quote=nunu;74119]vobda long olani belki bu haber kurtarir hexen babam.
[B][I]IBM Q4 net income $3.28 vs $2.80 a share.[/I][/B]
[/quote]
90 puan yukarı zıpladı FDOW.bundandır o zaman.ben yarın gözlere krem falan sürüp oturayım ekran başına.PY pataklayacak beni .boks.
memlekette bi uyanık sen mi kaldın diyecek :p
-
[quote=bien;74113]sn teo, anadolubank hakkında şimdiye kadar hiç iyi şeyler duymadım. ekran donması, işlemin bir türlü gerçekleşmemesi, verilen talimatın farklı fiyattan gerçekleşmesi, vb birçok şikayet duydum. emin olana kadar, bir süre çok küçük rakamlarla işlem yapmanızı öneririm.[/quote]
teşekür ederim ilginize, şu an 4000$ ile oynuyorum,şimdilik iyi gidiyor 5214 dolar oldu 3 günde,
işlemlerin donması herhalde fiyat gelmiyor anlamında söylüyorsunuz, halen var bu, ama nedeni, hacim kontrolünden kaynaklanıyor diye belirttiler...
Bunun şu an için benim için mahsuru yok, Çünkü günlüklere göre oynuyorum,kaldıraçları düşük olduğundan...
-
[QUOTE=jelibon;74087]iki çeşit trade yapıyorum.
hayatta herkes yanılır.
ancak şu an düşüncede değişiklik yok. zatan herkesin klavye elinde stoplosslarını veya ortalamalarını değiştirmek kişinin kendisinde.
sevgiler.[/QUOTE]
Ben ikincideki son durumu sormak istemiştim. No trade alanını kaçırmışım. Elbette herkes herşeyi bilecek diye bir şey yok zaten. Teşekürler.
-
[quote=SEYYAH;74122]90 puan yukarı zıpladı FDOW.bundandır o zaman.ben yarın gözlere krem falan sürüp oturayım ekran başına.PY pataklayacak beni .boks.
memlekette bi uyanık sen mi kaldın diyecek :p[/quote]
nedeni bu. Japonlar da fazla harakiri yapmazsa cok sancili bir acilis olmayabilir.ama esas bank of america ile ilgili guzel haberler gelmesi lazim. :rolleyes:
yaf ayuyum ben, yazdirmayin bana boyle seyler:)))
-
future 15 puan spotun altında kapadı %1 yukarı atsa yeter kasım ayında yaptıgı gıbı obama secım sonrası
-
dostlar tradestation platform kullanan var mıdır?
varsa pm atabilir mi?
-
[QUOTE=jerfin;74093]jelibon, canım benim... açıklama yapmak zorunda değilsin.. seni sevdiğimizden takılıyoruz.. yanılgı hepimize mahsus.. sen biraz kesin konuşunca dikkat çektin sadece..[/QUOTE] Ben cidden son durumu merak ettiğimden sordum. Sert konuşsun yumuşak konuşsun dikakt çeksin çekmesin. DOw için siabetli görüşleri var. Ben geçen çamaşır iplerini kaybettim. Onmlşarı yeniden çizebilmek için sordum.
-
[QUOTE=SEYYAH;74111]son zamanlarda vadelide hacim müthiş arttı.vob'a olan ilgi mi arttı başka bir nedeni mi var bilinmez.hatta yanılmıyorsam geçen hafta tarihi hacim yapıldı 360.000 kontrat civarı bir işlem oldu.ya millet senetten sepetten umudu kesti ne varsa vob ta var deyip dalıyor.ya da başka dolaplar dönüyor.[/QUOTE]
Fazialer yıllık %13-15e inince vatandaş aternatif arıyor bir de Gökhanın haberi duyan maden var sanıyor. Potansiyel vobzedeler geliyor demedi demeyin.
dünden beri iki kişi mailden borsadaki işlem yapmamış direkt VOB işlemi nasıl yapılır hesap nasıl açılır diye sordu. Borsa neyuse de VOBda toplam kaznaç sıfır. Birlerini paraları sürekli cep değiştiriyor.
-
ama bir de kotu haberim var. citi hisse basina temettusunu 16 centten 1 cente indirme karari almis.:(
-
[QUOTE=VOBiX;74129]Ben cidden son durumu merak ettiğimden sordum. Sert konuşsun yumuşak konuşsun dikakt çeksin çekmesin. DOw için siabetli görüşleri var. Ben geçen çamaşır iplerini kaybettim. Onmlşarı yeniden çizebilmek için sordum.[/QUOTE]
geçen cati çamaşır iplerine keferenin donlarını astım diyordu:..: senin iplere asmış olmasınnn:eek:
-
future 7950 22 puan yukarı attı bakalım %1 1,5 kurtarır longu yoksa selaımın aleykum 700 puan gappppppppp
-
[quote=nunu;74131]ama bir de kotu haberim var. citi hisse basina temettusunu 16 centten 1 cente indirme karari almis.:([/quote]
daha ıyı ıstee yırtık bole kapanır onda yaa temettu ıptal deseee dimi ama:))))
-
[QUOTE=VOBiX;74130]Fazialer yıllık %13-15e inince vatandaş aternatif arıyor bir de Gökhanın haberi duyan maden var sanıyor. Potansiyel vobzedeler geliyor demedi demeyin.
dünden beri iki kişi mailden borsadaki işlem yapmamış direkt VOB işlemi nasıl yapılır hesap nasıl açılır diye sordu. Borsa neyuse de VOBda toplam kaznaç sıfır. Birlerini paraları sürekli cep değiştiriyor.[/QUOTE]
Bizde başladığımızda verdik anca alıyoruz bir senede onlarda alır bir sene sonra
-
[quote=traderx;73973]çok moralim bozuk dünde zararla kapattım bugünde.[/quote]
10 iş günü peşpeşe kaybettiğimi 36 iş günü peşpeşe kazandığımı(Arada belki 2 iş günü kaybetmişimdir)3 günde 1e 10 kazandığımı bir günde fed kararı olduğu bir gündü 1e3 yaptığımı bir sabah da paramın yarısının gidip akşamı yüzde 50 karla kapattığımı yani en dipten 1e3 yaptığımı hatırlıyorum.O yüzden sizinki bunların yanında sadece minicik birşeydir.Sabredin bulur sizi elbet bir gün kazanç.Bol kazançlar.
-
Size nacizane tavsiyemdir sayın asyalı,
Benım gıbı gunluk zararınızı guniçi tradelerle halledıp geceye flat kalmanızdır, yoksa short kalınca (bır ıkı gun ncekı gıbı) kopta gelll diye bas bas bağırırsınız, ve bugunku gıbı long kalınca da üç dinde birden dualara baslarsınız.
Misal ben gunluk zararımı bugun hallettım, net 300 puan zarar, şimdi kuslar kadar özgürüm,
dow mu çökmüş, pehhh bana ne, gebersın:)
-
[quote=VOBiX;74130]Fazialer yıllık %13-15e inince vatandaş aternatif arıyor bir de Gökhanın haberi duyan maden var sanıyor. Potansiyel vobzedeler geliyor demedi demeyin.
dünden beri iki kişi mailden borsadaki işlem yapmamış direkt VOB işlemi nasıl yapılır hesap nasıl açılır diye sordu. Borsa neyuse de VOBda toplam kaznaç sıfır. Birlerini paraları sürekli cep değiştiriyor.[/quote]
sistemin beslenebilmesi için sürekli yeni kuzu olması gerekiyor, eski kuzular kaybede kaybede kurt oluyor, kurtlarda birbirini yemezler.Kuzu lazım...
Gelsinler....
Önce gelecekler
Sonra Bankalar matriks kuracak.
Vakkodan gömlek hediye edilecek kurumlardan...
Teknik analiz keşif edilecek.
Kitaplar satın alınacak,D&R bayram edecek.
Indikatorler denenecek.
Metastock keşifedilecek.
Olmayınca optimize testler keşif edilecek.
Forumlar bulunacak..
Pozisyon yönünde kavgalar başlıyacak.
Para kaybettikçe arabalar satılacak,kredi kartları boşaltılacak.
Sonra Cbts keşif edilecek.
En sonunda hiç biri olmayınca ,Ew ve Gann'a sarılınacak.
En sonunda hiç biri çalışmayınca, Teo gibi felsefe yapılacak :) hehehehe
-
[QUOTE=QUEEN;74120]Parite işlemleri çok cazip görünsede çok büyük kayıpları olan iki yakınım var o yüzden hiç bulaşmamak lazım gibi[/QUOTE]
Borsada olsun vobda olsun paritede olsun kaybın büyüklüğü hesaba yatırdığınız para ile sınırlıdır. Yani sizin elinzide. Örneğin Sayın teo alt limit olan 4000$ ile girmiş.
-
[quote=rcp;74137]Size nacizane tavsiyemdir sayın asyalı,
Benım gıbı gunluk zararınızı guniçi tradelerle halledıp geceye flat kalmanızdır, yoksa short kalınca (bır ıkı gun ncekı gıbı) kopta gelll diye bas bas bağırırsınız, ve bugunku gıbı long kalınca da üç dinde birden dualara baslarsınız.
Misal ben gunluk zararımı bugun hallettım, net 300 puan zarar, şimdi kuslar kadar özgürüm,
dow mu çökmüş, pehhh bana ne, gebersın:)[/quote]
ama o kadar bogurdumm o zamannn tututuu 450 puann yaaa sımdı dee bogureyımm bakalımm sabaha allah kerımmmm
-
gökhan haberi ,milleti gaza getirmiş..banada bugün vobu soruyorlar..bulaşmayın dedim...yok illa girecekler..hisseden ümidi epey kesmişler..adamlar 6.70 den inen garantiyi3.60 dan i almışlar, ama hala tık yok...
-
[QUOTE=asyalı;74140]ama o kadar bogurdumm o zamannn tututuu 450 puann yaaa sımdı dee bogureyımm bakalımm sabaha allah kerımmmm[/QUOTE]
Estagfurullah, ben sesınız kısılmasın dıye şeyettım, yoksa dükkan sızın, ıstedıgınız kadar nara atabılırsınız:)
-
[quote=rcp;74142]Estagfurullah, ben sesınız kısılmasın dıye şeyettım, yoksa dükkan sızın, ıstedıgınız kadar nara atabılırsınız:)[/quote]
reco..ne cevher varmış sende beaahhh:..:
-
[quote=teo;74138]sistemin beslenebilmesi için sürekli yeni kuzu olması gerekiyor, eski kuzular kaybede kaybede kurt oluyor, kurtlarda birbirini yemezler.Kuzu lazım...
Gelsinler....
Önce gelecekler
Sonra Bankalar matriks kuracak.
Vakkodan gömlek hediye edilecek kurumlardan...
Teknik analiz keşif edilecek.
Kitaplar satın alınacak,D&R bayram edecek.
Indikatorler denenecek.
Metastock keşifedilecek.
Olmayınca optimize testler keşif edilecek.
Forumlar bulunacak..
Pozisyon yönünde kavgalar başlıyacak.
Para kaybettikçe arabalar satılacak,kredi kartları boşaltılacak.
Sonra Cbts keşif edilecek.
En sonunda hiç biri olmayınca ,Ew ve Gann' sarılınacak.
En sonunda hiç biri çalışmayınca, Teo gibi felsefe yapılacak :) hehehehe[/quote]
teo bir gun nasil olsa sifreyi cozeceksin ama bir gun sonra mi bir yil sonra mi bilemem. ama oyle forekse dalarak degil...
-
HAklısın teo, resesyonu bile engelelr. Baksana
- veri yayıncıları
- tekstilciler
- aracı kurumlar ın işleri açılacak onalrın yapacakları harcamalar da diğer sektörlerin de az da olsa işi açılır.
-
Vob un bir -birbucuk sene önceki trade yapısı olsa su dow kapanışıyla -2000 -3000 gaplardan bahsederdik şimdi 700 puan ya olur ya olmaz yapısı hakim oldu bu bizim için bir ilerleme şok edici gaplardan kurtulmuş olduk.Yarın 31 seviyesinden de açılsa 30400 e muhakkak deyecektir yarın için kırar kırmaz belli olmaz ama gidecegi yer de en az 27000 vardır diye düşünüyorum
-
Vob'a saldıran arkadaslara bosuna tavsıyede falan bulunmayın, ikna etmenızın mumkunatı yoktur, hatta bu mesajlarınızda komplo ararlar, kaymağı yıyorlar da bıze yedırmemek ıcın boyle yapıyorlar derler.
Derler bunlar, derlerrrr!
Hem atasozlerı de hazırdır; ÇOK BİLEN ÇOK YANILIR,
Onlar cok bılmedıklerı ıcın sakıncası yoktur:)
-
..ne mantık,ne yorum...saece sistem..sisteme her zaman uyulmasada ASLA sisteme ters geceye girmemek esas olmalı...çünkü sisteme ters geceye girilince gaplar çok sert oluyor..bu gece tüm sistemler sat idi..
-
[quote=rcp;74142]Estagfurullah, ben sesınız kısılmasın dıye şeyettım, yoksa dükkan sızın, ıstedıgınız kadar nara atabılırsınız:)[/quote]
tsk ler.elde kursun cok olunca son 15 gundur gece poz gırıyorum aslında dedıgınız dogru bu tıp volatıv gunlerde poz gıtmek akıllıca degıl ama.benım kendıme gorre bır prensıbım var
bu tıp gunlerde muhakkak 5 10 kısa poz gıderım bır bakmıssın obama ölmuşş.aman allah muhafazada gece olumlu olan olay sayısı 1 2 yı gecmez ama olumsuz neler neler olurr. ya tutrsa meselesı.
benımkıde o baktım yırtıldı ya tutarsa dedım kapanısta 10 uzadımm ya alırız ya verırır ız dedım ya kursun var atarız dusmana nasılsa:))))))+.
-
Aman diyim astatınım, bak mıllet long kalmıssa, çatacak adam ararlar, geyıgı sınırlı tut, başımıza iş almayalım,
zaten sevgılı mbm darılmıs:(
-
[QUOTE=rcp;74137]Size nacizane tavsiyemdir sayın asyalı,
dow mu çökmüş, pehhh bana ne, gebersın:)[/QUOTE]
ben artık gece kalmama taraftarı değilim trende oynayan kazanır bence günlük karlar geldiği gibi gidiyor 38000 den kısa açan en az 10000 puan yapar bu vade
o yüzden trendden ufak karlar için inmemeli
-
[quote=nunu;74144]teo bir gun nasil olsa sifreyi cozeceksin ama bir gun sonra mi bir yil sonra mi bilemem. ama oyle forekse dalarak degil...[/quote]
sanırım yakında o beni çözecek..:)
Şu an yeni sistemim ile çok mutluyum...Az kazanır ama strese sokmaz,Cumadan buyana Dolarda longum, hiç kımıldamadım..
600-600.000 olmadı ama 4000-5100 oldu :) hehehehe
-
Madem kurşunuzu bol, yine naçizane tevsıyemdır,bi kurşun döktürün siz, bakın benden soylemesı, burada arkadas canlısı gıbı gorunen coktur ama nazar eden de coktur,
bi kursun nazar mazar bırakmaz, rahat edersınız.
-
[quote=rcp;74150]Aman diyim astatınım, bak mıllet long kalmıssa, çatacak adam ararlar, geyıgı sınırlı tut, başımıza iş almayalım,
zaten sevgılı mbm darılmıs:([/quote]
he ya bende longum....ama GOLD da:..::..::..: nalet olsun iş toplantılarına :) sırf izleyemeyeceğim diye kapattım son kısalarımı endekste...izleyebilseydim kapatmazdım HELLhalde..kader reco kader...
-
Burada teknik temel bilgileri çok iyi olan arkadaşlar var ama yabancılara takılıp köşe olan bir gökhan yok..........?
-
[quote=teo;74030]evet AnadoluBank'a gidiyorsun, min 4000 dolar hesap hemen açıyorlar.
Yüksek kaldıraç vermeyip müşteriyi koruyorlar.Birde ani fiyat dalgalanmalarını işlem hacmi düşükse (bazı kurumların stopları çalıştırma çakallıklarına bir önlem olarak pozisyona yansıtmıyorlar), bu yönü çok iyi...
Klasik major pipslerde 2 olan pairsler bunlarda 4 pips (işlem hacmine göre düşürebileceklerini söylediler) gerçi bu çok önemli değil,koruma olması mühim.
Forexde günlük al/sat yapan zaten parayı sıfırlar,Bu nedenle 2 nin 4 pips olmasının bana göre hiç önemi yok..[/quote]
Anlamadığım madem kaldıraçtan korkarsın yatırımcı korunuyor yazmışsın çünkü.O zaman vob en uygun yer.Newyorka giden para geri gelmez.Dünya üzerinde araştırdım kendime de küçük yatırımcıya da en uygun piyasa vobtur.Bunu böylecek bilin.Burada baz alacağımız bir fiyat var o da imkb30.Paritelerde böyle bir olay yok.Kafasına göre 100 pip tek tuş verip güle güle yaparlar.İmkb de o işler zor.Fark ile oynuyorlarsa vobta eğer size oynadıkları yöne oynayın sizin de işinize gelsin.Parite işi sakat.Vob dünya üzerinde en akıllı şekilde kurulmuş bir sistemdir.Kaldıraç azdır.Batan geç batar.Köşelik olan sabırla köşelik olur.Bol kazançlar.
-
[QUOTE=teo;74153]sanırım yakında o beni çözecek..:)
Şu an yeni sistemim ile çok mutluyum...Az kazanır ama strese sokmaz,Cumadan buyana Dolarda longum, hiç kımıldamadım..
600-600.000 olmadı ama 4000-5100 oldu :) hehehehe[/QUOTE]
Kısmetse sızı ne zaman hangı gazetede goreceğiz sayın teo,
4000 den 5100e,
yırmı yılda total ne olur, hesaplayamıyorum bıle,
artık onu da haberı yapacak gazetecı dusundun:)
-
[quote=clark;74156]Burada teknik temel bilgileri çok iyi olan arkadaşlar var ama yabancılara takılıp köşe olan bir gökhan yok..........?[/quote]
[B]kegen [/B]is the bildiğimiz gökhan
-
Vobda sıstem falan iş yapmaz sevgılı astatın, hersey kader kısmet meselesıdir, misal siz bugun kısaları kapamıssınız, kısmetinizde olsa kapamazdınız,
ben bunu bilir bunu soylerım:)