-
[QUOTE=Strategist;166375]Bence VOB'u da günde 10 dk açık tutsunlar. Herkes o 10 dk içinde kozlarını paylaşsın. Sonra işimize gücümüze bakalım.... :)[/QUOTE]
Evet bu öneriyi daha önce Asti yapmıştı sanırım... Sabah 10 dk açık kalsın, kartlar açılsın ve olay bitsin... :)
-
Eksi makas hayırlı olsun....lelele
-
[quote=enorton;166380]Evet bu öneriyi daha önce Asti yapmıştı sanırım... Sabah 10 dk açık kalsın, kartlar açılsın ve olay bitsin... :)[/quote]
Tüh be... Şimdi copyright'lamıştır bu fikri.. Şurda 2 kuruş bişey kazandık dün onu da alır şimdi benden.... :..:
-
[B][SIZE=6]Hapşırıktan kurtuluş yok buyrun kendiniz izleyin .AĞIR ÇEKİM[/SIZE]
[/B]
[URL]http://www.hoptek.tv/301758/slow-motion-hapsirma[/URL]
-
akp davası çok ama çok kötü etkiler..abi yabancılar ve global sermaye akp seviyor...bu sefer kapatılır..zaten bir oyla pacayı yırtmıştı...
[B]sadece siyasi tahmindir..bana uyan batar...[/B]
gerisi tırıvırı..muhtura olsa bile ertesi gün %7 düşer..alım fırsatı olur..o eskiden di..
[B]kapatma davası başsavcı başkanlığında 50 kişilik ekip tarafından hazırlanır...mümkün mü dışarı sızmaması....[/B]
-
[QUOTE=SEYYAH;166369]kağıt mendil riski azaltır belki ama %100 önlemezki.bu namıssız bezelye,fındık boyunda bişey deel ki.cücük gadar bişey mendilin kıyısından köşesinden yine kaçar...
ALLAHIM sen bizleri,ailelerimizi,çocuklarımızı,sevdiklerimizi,ülkemizi bu ve benzeri musibetlerden koru yarabbim...amin...[/QUOTE]
Valla Seyyah küçük cocuğun var ve kafan çok karışık biliyorum ama ben olsam aşıyı yaptırırım abi... Hem de daha küçük çocuklarda tam olarak test edilmediğini bilerek... Çünkü bu hastalık en çok küçükleri vuruyor... Daha vücutları dirençsiz... Bir yerde de artık bilime güvenmekten başka yapacak bir şey yok.. .Tabi çocukta alerji, astım gibi rahatsızlıklar varsa yaptırmamak lazım...
Bu foruma da bir doktor ve bir hukukçu bulamadık gitti :)
-
[quote=enorton;166380]Evet bu öneriyi daha önce Asti yapmıştı sanırım... Sabah 10 dk açık kalsın, kartlar açılsın ve olay bitsin... :)[/quote]
evet ben demiştim ama strategist daha gaddar çıktı..ben 15 dakıka demiştim.. o zaman sistemcileride oyarlar... saniyelik datalarla sistem geliştirmek gerekir :)
-
[QUOTE=abka;166384]akp davası çok ama çok kötü etkiler..abi yabancılar ve global sermaye akp seviyor...bu sefer kapatılır..zaten bir oyla pacayı yırtmıştı...
[B]sadece siyasi tahmindir..bana uyan batar...[/B]
gerisi tırıvırı..muhtura olsa bile ertesi gün %7 düşer..alım fırsatı olur..o eskiden di..[/QUOTE]
Bence kapatma davası sadece gündemi bulandırmak için kullanılıyor... Bir tarafta devlet açılım yapacak, diğer tarafta devlet parti kapatacak... Artık bitti bence o işler, sadece korku salıyorlar...
-
[QUOTE=enorton;166385]Valla Seyyah küçük cocuğun var ve kafan çok karışık biliyorum ama ben olsam aşıyı yaptırırım abi... Hem de daha küçük çocuklarda tam olarak test edilmediğini bilerek... Çünkü bu hastalık en çok küçükleri vuruyor... Daha vücutları dirençsiz... Bir yerde de artık bilime güvenmekten başka yapacak bir şey yok.. .Tabi çocukta alerji, astım gibi rahatsızlıklar varsa yaptırmamak lazım...
Bu foruma da bir doktor ve bir hukukçu bulamadık gitti :)[/QUOTE]
SEYYAHın yeğeni varmış ya siteye almışalr hukukçu diye o gelsin
(Dünkü geyikelri kaçıranalr için açıklama bahsi geçen gugukçu sanal kişliktir SEYYAHın öz ya da üvey yeğeni değil geyik yeğenidir.)
-
[QUOTE=fXci;166383][B][SIZE=6]Hapşırıktan kurtuluş yok buyrun kendiniz izleyin .AĞIR ÇEKİM[/SIZE]
[/B]
[URL]http://www.hoptek.tv/301758/slow-motion-hapsirma[/URL][/QUOTE]
Abi bu ne ya, midem bulandı :::
-
[quote=enorton;166388]Bence kapatma davası sadece gündemi bulandırmak için kullanılıyor... Bir tarafta devlet açılım yapacak, diğer tarafta devlet parti kapatacak... Artık bitti bence o işler, sadece korku salıyorlar...[/quote]
Açılımdan ne anladığınıza ne anlattığınıza bağlı..
Devletmi hükümetmi ???
-
[quote=VOBiX;166389]SEYYAHın yeğeni varmış ya siteye almışalr hukukçu diye o gelsin
(Dünkü geyikelri kaçıranalr için açıklama bahsi geçen gugukçu sanal kişliktir SEYYAHın öz ya da üvey yeğeni değil geyik yeğenidir.)[/quote]
ne sanalı ne geyiği:cool::cool::cool: seyyah site yönetiminde altın hisseye ahip olduğu için yeğenine torpil yapmış bankamatik memuru olarak şe aldırmış..dimi lem pambıkkkk:..: