[quote=SEYYAH;166427]sistemine uysana lem.sen gaç pıvan kazandın son 2-3 günde sistemin ne yapmış.bi kıyaslama yapsana...[/quote]
son 2-3 günde zarar eden sistem varmıdırki
Printable View
[quote=SEYYAH;166427]sistemine uysana lem.sen gaç pıvan kazandın son 2-3 günde sistemin ne yapmış.bi kıyaslama yapsana...[/quote]
son 2-3 günde zarar eden sistem varmıdırki
[quote=Barney;166428]son 2-3 günde zarar eden sistem varmıdırki[/quote]
ama kendi başına trade edip güzelim düşüşü eline yüzüne bulaştırmış çok adam vardır deel mi? hatta bırak kar etmeyi zarar eden bile vardır eminim...
nabeeer? :..:
walla son 3 gün dersen sistemin önündeyim :) tüm geçmiş dersenüüüüüü sistem açık ara önde:D:D
[quote=SEYYAH;166429][COLOR=red][B]ama kendi başına trade edip güzelim düşüşü eline yüzüne bulaştırmış[/B][/COLOR] çok adam vardır deel mi? hatta bırak kar etmeyi zarar eden bile vardır eminim...
nabeeer? :..:[/quote]
olmaz olur mu hiç :::::: şu 2000 puanlık düşüşte 400-500 fln alabildim arada terste kalmalarıda ucuz atlattım d,ye şanslı saydım kendimi :) revizyona gidiyorum bu düşüş onu sağladı... kökten değişmem lazım yoksa silinip gidicem vala piyasadan... cok acımasızlaştı bu pala... ama kih kih yenilmicem sana palaaa :D
ha bu arada SAZAN ı yine teprik ediyorum..500 dedi 500 ledi valla....
teprik dedim de aklıma geldi..arthur ve selçuklu nerde yawww
[QUOTE=Astatin;166433]ha bu arada SAZAN ı yine teprik ediyorum..500 dedi 500 ledi valla....
teprik dedim de aklıma geldi..arthur ve selçuklu nerde yawww[/QUOTE]
Abi ben de teprik ediyorum patron :)
APSD aldı başını gidiyor
Bugün bile açılışta shortlayan şimdi flat yapsa 1600 puan aldı...
[quote=enorton;166434]Abi ben teprik etmiyorum, sonrasında ciddi tepki var dedi.. [B]Bu da işime gelmiyor[/B] :)[/quote]
burda ne kadar çok dalga o kadar çok para demek.şimdi mesela burdan yukarı 5.000 puan çıksak geri düşmeye başlasak fena mık olur?
[quote=enorton;166434]Abi ben teprik etmiyorum, sonrasında ciddi tepki var dedi.. Bu da işime gelmiyor :)[/quote]
o kısmının tutmaması için bende dua ediyorum..anck şu yazışmalarımızdan sonra, eğer hakkaten ciddi tepki gelirse pis dalga geçme hakkı doğar bay SAZAN a :)))
[quote=SEYYAH;166437]burda ne kadar çok dalga o kadar çok para demek.şimdi mesela burdan yukarı 5.000 puan çıksak geri düşmeye başlasak fena mık olur?[/quote]
ama mumkunse gapla olmasın bu terste kalmasıda var :D gün içinde dümdüz olsun :D
[QUOTE=SEYYAH;166437]burda ne kadar çok dalga o kadar çok para demek.şimdi mesela burdan yukarı 5.000 puan çıksak geri düşmeye başlasak fena mık olur?[/QUOTE]
Bu meret öyle birden çıkmıyor ki düştüğü gibi... Bak 65000 -59000 düşüşünde süper para kazandıran sistem 59000 - 62500 yükselişinde bırak kazandırmayı, kazandırdığının çoğunu kaybettirdi... Düşerken birden, çıkarken inleye inleye çıkıyoruz... Tabi bu durum Ağustosun son haftasından beri böyle, öncesinde de tersi geçerliydi...
Bu arada senin rotadan 1700 puan saptık kaptan :)