Kendim saydım bu 250 ye deydirdikleri sok düşüşte 1000 kontrattan fazla stop çalıştırdı.. pfff ky yine çarpılıyor gibi geldi umarım öyle değildir
Printable View
Kendim saydım bu 250 ye deydirdikleri sok düşüşte 1000 kontrattan fazla stop çalıştırdı.. pfff ky yine çarpılıyor gibi geldi umarım öyle değildir
AHA, SAZAN ACtion geliyor
58750 den kalan shortlarıda flatledim,ama long acmıyorum abiler long live rock'n short long live rock n short...ulan James Dio sen neydin beah...
hadi efg 14 bin poz. kapatırsın sen ha gayret
büyük resimde aşagıya dogru giden primary 3 dalga başlamış olmalı zannedersem bu hareketlerle eger bu üçüncü dalga ise uzun vadede 2008 kasım diplerininde altı ufukta olmalı
[QUOTE=Astatin;166433]ha bu arada SAZAN ı yine teprik ediyorum..500 dedi 500 ledi valla....
teprik dedim de aklıma geldi..arthur ve selçuklu nerde yawww[/QUOTE]
arenadayım patron .. atraksiyon fecii. .. rekor kıracam inşallah ... çok güzel seans .. zemin iyi .. teprik ederim ..
feci alacaklar :) 680000
son poz 375 ort long ..
iyiymiş patron..ben arada 375 puan çarpıldım ama son poz 700 longg....SAZAN wawesli
cover full flat .. vay anasını .. üvvvvv
çıldırmış yaf millet.. 58250 den 59150 ye lol la biraz once satıyodfunuz simdi nie alıyonuz :) yok flatim ama bu kadarda kararsız ne yone giderse o yone kosan piyasa olmaz ki adamlar resmen dalga gecıyolar .. hadi assa hoba yukarı.. .dng.dng
flatım kıskanıyorum desem daha ıyı aslında pıyasayı :)
[QUOTE=Astatin;166454]iyiymiş patron..ben arada 375 puan çarpıldım ama son poz 700 longg....SAZAN wawesli[/QUOTE]
Vay be dipten 1000 puandan fazla teptik, teprik ediyorum sazan patronu...