En son 58600 kısayı kapadım arkaya yaslamndım bakıyom. Tam çarpılma günü aldığım karı vermeye niyetim yok.
Printable View
En son 58600 kısayı kapadım arkaya yaslamndım bakıyom. Tam çarpılma günü aldığım karı vermeye niyetim yok.
[QUOTE=htkemal;166512]arkadaşlar ben kısadayım siz hangi yöndesiniz kafam karıştı[/QUOTE]
Kafa karışıklığı iyidir... Ben de kısayım... Ama sitemim AL verebilir kapanışa yakın...
[QUOTE=Strategist;166513]Saraylı da blog'unu bu yatırım danışmanlığı yapan sitelerle ilgili uygulama yüzünden kapattığını açıkladı... İşe bakın yaw... İnsanlara faydalı olmaya çalışan kim varsa peşine düşüyorlar...[/QUOTE]
Saraylı'nın blogunda suç teşkile decek bir şey yok. Üstelik bu incelemeler yapılırken sitelerin büyük kısmı taranıyordur diye düşünüyorum. Bir sıkıntı olsa haber verilirdi ama ona da hak vermek azım. Millete yardımcı olmak ufuk açmak için yapılan bir çalışmaya hem zmanını harca hem de ceza yeme riskini almak istememiş olabilir.
iki gündür gıpraşmadan dur...trend my best frend..göstercekler trendi..hhehe
Veriler kötü mü geldi, merak etmeyin, DOW ralli yapar...
Veriler iyi mi geldi, merak etmeyin, DOW ralli yapar...
Bizde EFG, orada da Goldman Sachs...
.dngHa gayret coni şu efg yi beraber
dow un artık son uzatmaları bunlar....
ama vobda çok kuvvetli tepki oldu...ve tobo oluyor gibi...kısa benim açımdan bugün artık olmaz..
[quote=VOBiX;166519]Saraylı'nın blogunda suç teşkile decek bir şey yok. Üstelik bu incelemeler yapılırken sitelerin büyük kısmı taranıyordur diye düşünüyorum. Bir sıkıntı olsa haber verilirdi ama ona da hak vermek azım. Millete yardımcı olmak ufuk açmak için yapılan bir çalışmaya hem zmanını harca hem de ceza yeme riskini almak istememiş olabilir.[/quote]
İhtiyatlı davranmakta haklı tabi. Ben de olsam öyle yapardım. Bana ilginç gelen olay onun gibi birini bu karara itilmesidir...
bu zilliye de bu gün ne oldu, py dax göre alacakmı, coniye göre satacakmı, ne iş böle, birbirine mi düştüler yoksa,
aga çıldırdı , sağa sola sallıyo palayı.. kımın kafasını yararsa.. bısuru kontratım param var diyo yaklasanı yakarım .. yanımdakılerde benle yanacak deyu zaarr..
zilli goyverirse bu piyasyı durmuş bile kurtaramaz,
Kapanışa yakın sistem AL vermezse 5. gün üst üste geceye short girmiş olacağım...