Geceye flat.. Uğraşamam böyle manyak piyasayla... :..:
Teknik analizin bittiği yerde olay kumara dönüşür... Geceye nasıl girersem gireyim kumar olur. Kumar oynamak istemiyorum. Yarına temiz başlayacağım....
Printable View
Geceye flat.. Uğraşamam böyle manyak piyasayla... :..:
Teknik analizin bittiği yerde olay kumara dönüşür... Geceye nasıl girersem gireyim kumar olur. Kumar oynamak istemiyorum. Yarına temiz başlayacağım....
750 şort kavır..son kararım yada değil
850 kısa
[quote=VOBiX;166544]Pes artık .brv[/quote]
SAZAN ı duble hatta triple hatta forple hatta fiveple teprik ediyorum vallaha
58825 den geceye uzun..son kararım bu...dow 10480 kapatır...
[quote=Strategist;166546]Geceye flat.. Uğraşamam böyle manyak piyasayla... :..:
Teknik analizin bittiği yerde olay kumara dönüşür... Geceye nasıl girersem gireyim kumar olur. Kumar oynamak istemiyorum. Yarına temiz başlayacağım....[/quote]
Geceye shrt girersen trend olur, long girersen kumar olur, falt girersen niyazi olur,:::
kısayım ama şu eurusd ve golddaki hareket terso geldi bana..du bakalım 5 dakşka içinde anlayacaz
Geceye flat 200 puan daha çarptım bereket versin.
Şunu yazmadan ekranı kapatmayacağım
En ilginç olayda şu dünden 59900 geceye long girmiştim sabah kısa süreliğine acil işim çıktı 59700 şartlı emir verdim. 15 dk sonra geldim aracı kurum ekranım açık benim sartlı emir gerçekleşmiş fakat elimde sattığım kadar da kısa var.
Heralde ekran da karışıklık oldu deyip aracı kurum ekranını kapayıp tekrar açtım elimde gerçektende sattığım kadar kısa var bu arada fiat 59100 hemen kısaları
kapadım bu işi nasıl yaptım bilmiyorum
sonra baktım yanlışlıkla elimdeki pozun iki katı şartlı emir girmişim şansda benim yüzüme güldü. bereket versin hala olayın etkisindeyim.
Ve bu gün o kadar işlem yaptım badozlama daldıklarım oldu sadece iki işlemimde 100 puan verdim gerisi kar
Heralde bana birşeyler oluyor.
Her şey gönlünüzce olsun iyi akşamlar
[QUOTE=enorton;166530]Kapanışa yakın sistem AL vermezse 5. gün üst üste geceye short girmiş olacağım...[/QUOTE]
Bu geceye de short *.* :D
Biz kapanırken fdow değeri 10360...
Artık günlük takip, ağanın son hareketleri 5, 10 dinlemiyor,
geceye durmuşa rağmen shrt, o bu derken tren kaçıyor,
en dipden itibaren aps 8.000 azalmış...yani yükselişte apsdeğişimi eksi 8.000
Süper bir gün oldu;
Kısalardan zaten kardaydık ama bugün 5 kez long poz açıp 4 ündne karla çıkmışım..büyük bir manası ver benim için...son poz..850 den geceye 1/2 kısa...
5 satta-15 alda-60 satta-gün ise alda kaldı...
Yani sistem aldaydı..hatta histemde aldaydı ama ben geceye kısa..içgüdüsel..1/2 ağırlıkla