mayyak bi gündü...geceye short...o 1000 puanlık alış çok korkuttu ayuları,bu iyi...
Printable View
mayyak bi gündü...geceye short...o 1000 puanlık alış çok korkuttu ayuları,bu iyi...
[B]USDTRY 1.4793 1.4811[/B] Forexte dolar kuru... Gece kıyaslamak açışından yazdım... :)
[QUOTE=sazan;166506]Bir adet de bilgi paylaşımı. Çogumuz sistemci olduğumuzdan gelir anlamında ciddi faydalı olacağına inanıyorum.
Yöntemi bulan eski bir forumda yazan[B] Sn Saraylı[/B] idi, yöntemin adı [B]Nalıncı keseri.[/B]
Sazan 20 dk'lık grafik, getiri grafiği üstünden açıklayalım. Getiri egrisi üstüne trendline atıyoruz (Saraylı Moving average atıyor idi). Diyelim ki her sinyalde 10 kontrat alıp satıyoruz. Mavi trendline kırıldığında, artık her trade'deki kontrat ededini 5'e düşürüyoruz (Zaten bir yana pozisyonda isek kırılışla birlikte kontrat miktarını anında 5'e indiriyoruz). Beyaz trendline kırıldığında ise, tekrar trade miktarını 10 kontrat'a çıkarıyoruz.(Zaten bir yana pozisyonda isek kırılışla birlikte kontrat miktarını anında 10'a çıkarıyoruz.)
Sistemlerinize bir de bu gözle bakın, performansın arttığını göreceksiniz.
[/QUOTE]
Bu sistem getiri graifğini metastockta grafiğin altına nasıl koyuyoruz? [IMG]http://www.veryicon.com/icon/preview/Emoticon/Shiny%20Smiley/Shame%20Icon.jpg[/IMG]
geceye long girdim ... hayırlısı artık .. .
arthura ayıp oldu ama yapacak bişey yok ... dinlensin o biraz ... hehhhe .:D
cümleten iyi akşamlar ... güzel gündü ... yordu ama ... dinlenelim .. dow istediğini yapabilir serbest bu akşam .. hehhhee .. :)
[QUOTE=selçuklu;166564]cümleten iyi akşamlar ... güzel gündü ... yordu ama ... dinlenelim .. dow istediğini yapabilir serbest bu akşam .. hehhhee .. :)[/QUOTE]
dow göçecek bugün.:::.heheh..kaç gündür..çıktı..bugün..düşecek..umutluyum..zaten biz dowsuz düşüyorz
geceye short devam...
[QUOTE=QUEEN;166571]dow göçecek bugün.:::.heheh..kaç gündür..çıktı..bugün..düşecek..umutluyum..zaten biz dowsuz düşüyorz[/QUOTE]
0.50 eksisini fiyatladık zaten.. göçsün isterim de spot 45.800 altına inmedikçe zor..
bugün vob yeni dip yaptığı halde spot yapmadı ve harala gürele çektiler 1000 puan.. bunlar dow dax düşerken ee biz zaten düşmüştük deyip bizi kanser de edebilirler..:::
[QUOTE=jerfin;166572]geceye short devam...[/QUOTE]
aslansın:)..bu sefer yakaladık.lelele..forumun ayu bayanları.dng
şayet 52.000 i görecekse-->o buyuk OBO yu yapmalı-->bunun için 59000 lerdeki boyun çizgisini kırmalı-->bunu yaparken shortçuları önce sarsmalı,yıpratmalı ve üstünden atmalı-->bunu da yapsa yapsa [B]GAP [/B]le yapmalı.52000 olacaksa bunlar olmalı.yoksa bu senaryo tekrar gözden geçirilir...
[QUOTE=jerfin;166573]0.50 eksisini fiyatladık zaten.. göçsün isterim de spot 45.800 altına inmedikçe zor..
bugün vob yeni dip yaptığı halde spot yapmadı ve harala gürele çektiler 1000 puan.. bunlar dow dax düşerken ee biz zaten düşmüştük deyip bizi kanser de edebilirler..:::[/QUOTE]
anca yatyda debelenir bence...61 900den beri duruyorum..