şortum ama korkarımki yarın şortları yiyecekler
Printable View
şortum ama korkarımki yarın şortları yiyecekler
üwwwwwwwwwwwwwww
[QUOTE=Astatin;166579]şortum ama korkarımki yarın şortları yiyecekler[/QUOTE]
ben çok rahatım..niyeki:cool:
[quote=QUEEN;166581]ben çok rahatım..niyeki:cool:[/quote]
çok rahat olmanın nedenini bana mı soruyosun:D:D:D:D
karışık duygular içerisindeyim...sistem ve histem alda kapattı ama içgüdülerim satta...bilemeyon sanki yarın çıtırdatacaklar şortları..sn bi smaç çakmazsan tabi
dow kapanış tahminim 10504...mergen kabusu..üwww
[QUOTE=Astatin;166582]çok rahat olmanın nedenini bana mı soruyosun:D:D:D:D
karışık duygular içerisindeyim...sistem ve histem alda kapattı ama içgüdülerim satta...bilemeyon sanki yarın çıtırdatacaklar şortları..sn bi smaç çakmazsan tabi[/QUOTE]
kardayım.:D.dow çok tepti:cool:..trend var:rolleyes:..smaç 400 üstünden çakılmazmı yaa...dng
[QUOTE=Astatin;166583]dow kapanış tahminim 10504...mergen kabusu..üwww[/QUOTE]
mergenin dediği olabilir...ama biraz güç için sıkı düzelme gerek...lelele
[QUOTE=QUEEN;166571]dow göçecek bugün.:::.heheh..kaç gündür..çıktı..bugün..düşecek..umutluyum..zaten biz dowsuz düşüyorz[/QUOTE]
ne yaparsa yapsın dow .. ama aşırı hareket olursa o ayrı ...mesela -200 +200 üstü gibi ..
ben longum .. yarın golü atarız tahminim ... . zemin iyi oldu .. müsterihim o yüzden .. arthurda uyuyo ... yarında uyur o uyku ilacı içirdim .. hehhheee .. .:D
[QUOTE=Astatin;166579]şortum ama korkarımki yarın şortları yiyecekler[/QUOTE]
korkma patron .. bişey olmaz .. beşiktaş şampiyon olur ama .. .:D
bilmiyorum neden bende huzurlu değilim shortlarla.. ya harbi çok tırstırdılar bugün kısaları..:..:
dipten 1.200 puan tepmişken.. efg 12.000 kısalmışken.. kapanışta spotla 500 puan artı makas varken.. vob deli gibi teperken garan'a 4 kademe vermişlerken.. ve dow un artı kapatması imkansızken.. ben neden korkuyorum acaba..:D:D
huzursuzluğun sebebi eur/usd olabilir mi?
[QUOTE=ATHLON;166576]şayet 52.000 i görecekse-->o buyuk OBO yu yapmalı-->bunun için 59000 lerdeki boyun çizgisini kırmalı-->bunu yaparken shortçuları önce sarsmalı,yıpratmalı ve üstünden atmalı-->bunu da yapsa yapsa [B]GAP [/B]le yapmalı.52000 olacaksa bunlar olmalı.yoksa bu senaryo tekrar gözden geçirilir...[/QUOTE]
Bouun çizgisi 58500 tepki yeresi 59600. Yani 59600ü kırmadan 58500i kırarsa şalalauyaaa deriz.