[QUOTE=Strategist;166672]Good morning Sir! Which scenario is live today sir?[/QUOTE]
patron belli değil senaryo daha .. açılışa bakalım .. sen pencereyi kapat paralar uçmasın .. hehhhe :D:D:D:D
Printable View
[QUOTE=Strategist;166672]Good morning Sir! Which scenario is live today sir?[/QUOTE]
patron belli değil senaryo daha .. açılışa bakalım .. sen pencereyi kapat paralar uçmasın .. hehhhe :D:D:D:D
bence kısalar pis gol olur
bu FED'den YELLEN, yellense DOW 50 puan oynuyor beahhh
Manzara Belli Pozisyon Belli Şort belli, Kapatma Davası Beli Değil, Olasılıklar Çok, Hava puslu......Arthur ayıp etti lonklayarak...Amma iyi de etmiş olabiir..neden derseni 15 dklık sistem hala alda...
onun mantığıyla aynı ama çok fazla ilavesi var yani filtrelemek için hatırlarmısın sana göndemiştim senin kraliçede benden kaçma bi kraliçe :::))))
[quote=Astatin;166676]hımmmm...patronaj hazır gelmişken günün en yüksek ve en düşük değerlerini söylesen de uğraşmasak, sistem teknik falan:..::..:[/quote]
Hımmmımımımmm:..:
[QUOTE=VOBiX;166642][IMG]http://i50.tinypic.com/v4qfdx.png[/IMG]
bunun filtrelisi gibi .brv[/QUOTE]
onun mantığıyla aynı ama çok fazla ilavesi var yani filtrelemek için hatırlarmısın sana göndemiştim senin kraliçede benden kaçma bi kraliçe .lelele.lelele.brv.brv
long live içgüdüsel trade
bence gol olur ....
[quote=selçuklu;166687]bence gol olur ....[/quote]
sistem bellli, arthur belli long belli..ben filatos
sabah sabah 100 points aldık agadan flat bekleyenzi.. bugun icin hain planları oldugunu düşünüyorum aganın.. düzelt düzelt nereye kadar .. izleyelim bi niyeti neymiş görürüz..
bloombergde mobiusun istanbuldaki konusmasına yer vermisler.. yatırımcılar BRIC e yatırım yapmaya hazır olsun deli para var ben bi koydum bes aldım bizim kayınco 1 koymus 25 almış demiş..:::