-
[QUOTE=kaanyatirim;166683]onun mantığıyla aynı ama çok fazla ilavesi var yani filtrelemek için hatırlarmısın sana göndemiştim senin kraliçede benden kaçma bi kraliçe :::))))[/QUOTE]
Yok bu o değil. Bu 1,75lik Queen'in günlük peryotta çalışan bir sistemi.
-
en düşüklerden .. longum a* .. ralli olur gol olur tahminim. ..
-
58200 ek long...buralar kanımca yakın dip.58600 üzerinde alım çılgınlığı beklerim..%5 ralli olsun..
-
[QUOTE=Kennym;166691]bloombergde mobiusun istanbuldaki konusmasına yer vermisler.. yatırımcılar BRIC e yatırım yapmaya hazır olsun deli para var ben bi koydum bes aldım bizim kayınco 1 koymus 25 almış demiş..:::[/QUOTE]
Desen boynuz kulağı geçmiş. Kayınç.osu bundna çok kazanmış .dng
-
[quote=VOBiX;166720]Yok bu o değil. Bu 1,75lik Queen'in günlük peryotta çalışan bir sistemi.[/quote]
1, 7 , 5 ...hımmmmm.....süper loto 10 trşyona vurduydu dimi bugün
-
şortta ısrar..maliyet 725..sabırlıyım..hınçlıyım...kurbanlar çok pahalı...para lazım
-
[quote=Astatin;166725]şortta ısrar..maliyet 725..sabırlıyım..hınçlıyım...kurbanlar çok pahalı...para lazım[/quote]
Deve mi kesicen Astatinim,patron adamsın:)
-
kanımca lokal 2 li dip oldu...58100 de..
-
[quote=jerfin;166705]günaydın...
bugün çok kötü dağılacak burası....lelele[/quote]
jerfin eskiden grafik koyar yorumlardın. Bi yorum yapsan yine.
-
[QUOTE=elstock;166726]Deve mi kesicen Astatinim,patron adamsın:)[/QUOTE]
Geçen bir deve kervanı siparişi vermişti ben tivcarete atılacak sanmıştım meğer kurbanlıkmış .dng
-
[quote=sovalye;166657]tüm malvarlığının yüzde 15 ini aşma yeterli...
ayrıca dünyanın en çok kazanan traderlarının günlük sistem kullanması hatta bazılarının haftalık sistem bile kullanması sence tesadüf mü?
[URL]http://www.voborsa.com/forum/vobda-sistem-performans-karsilastirmalari-t5171.html?p=160486[/URL]
seyyahcım[B] sende 100binlerce puan kazandıran sisteminin 10 yıllık performansını göster onu kullanalım[/B]:) ben çevremde bu kadar getirisi olan sistemleri bir yıl boyunca kullanabilme sabrını gösteren hiç kimseyi göremedim.
bu forumda da da göremiyorum... çünkü bir sistemin kazandırma betası ne kadar çok yüksekse düzeltmeye girdiğinde senden aldığı puan da o kadar yüksek oluyor bunu sende biliyorsun[/quote]
abi günlük bana ters haftalık hepten ters.bence en iyi period 5 hatta aslına bakarsan 15/20 dk lıklar...
bendeki sistemin inan getirisini görme imkanım olsa 10 yıllık getirisini VOB ta değilse bile spot30 üzerinde görmek ve burada paylaşmak isterdim ama.ne VOB ta ne spot30 da o kadar dataya ulaşma imkanımız yok.bu nedenle bende göremiyorum.
ama kullandığım sistem geçen yıl sadece 1 yılda 110.000 puan almış.bu sene işler biraz kesat şu an 65.000 puan civarında yılbaşından bu yana.günlük sistemle bunu kazanamazsın.bu yıl için konuşuyorum tüm dalgaları dip ve tepeden yakalasan ki günlükte bu neredeyse imkansız kazanacağın 40-50.000 puandır.ama dediğim gibi bunu kazanmak GÜNLÜK le imkansız.zaten büyük dalga 30.000/65.000 oldu buradan hepsini alan bir günlük sistem olsa 35.000 puan kazanç demektir.birde 65.000 tepeden short latan bir günlük varsa oradanda 7.000 alırsın ne etti 42.000 hadi sende 45.000...
yani GÜNLÜK herkese uygun değil.ben dedim 1/20 sende 1/15 demişsin.çok fark yok arada.ikimizde aynı şeyi diyoruz aslında kaldıracın cücüğünde cücüğü şeklinde olacak GÜNLÜK le oynarken.:)
-
[quote=elstock;166726]Deve mi kesicen Astatinim,patron adamsın:)[/quote]
kurban derken, kiralık katil tutup öldürteceğim kişilerden basettim:D:D çok pahalı abi bildiğin gibi değil.... 15000 den başlıyo adam başıo...listende 12 kişi olsa 180000...peeee