-
[QUOTE=Astatin;166735]TOKOBA,
Butik bir APSD yorumu yapsan[/QUOTE]
APSD nötr Etki NÖTR
Fiyat eksi Etki AYUSAL
Şimdi ikili dip izlenimi uayndırıp burada tuttup longcuları çekerler sonra Kral arthur ve toparlak masa tenekeceileri gelir tarumar eder.
-
[QUOTE=jerfin;166737]senin avatar da 60 li yıllardan kalma naberr.dng
hem ben ense saçı uzun olan erkekleri severim..:..::p[/QUOTE]
Keller jerfinden uzak dursun .dng
-
[quote=jerfin;166737]senin avatar da 60 li yıllardan kalma naberr.dng
hem ben ense saçı uzun olan erkekleri severim..:..::p[/quote]
ha haayyyy..azını yırtarım senin.boks..boks.60 lı yılların havası yeter be.. 80 ler de neymiş....bu arada siyah beyaz olması dışında bence 60 lardan kalmış değil.kom.komsaç kesimi gayet modern... seninki, 30 saniyede bir kafasını anlamsız şekilde sağa veya sola sallayıp ense saçlarını savuran 80 li yıllar inacını şeetiriyor..değiştir onu değiştir...ııııııwwww ::::::
-
375 ve 250`den uzun yaptim, ama stopum cok, ama cok yakin:)
-
[QUOTE=Astatin;166746]ha haayyyy..azını yırtarım senin.boks..boks.60 lı yılların havası yeter be.. 80 ler de neymiş....bu arada siyah beyaz olması dışında bence 60 lardan kalmış değil.kom.komsaç kesimi gayet modern... seninki, 30 saniyede bir kafasını anlamsız şekilde sağa veya sola sallayıp ense saçlarını savuran 80 li yıllar inacını şeetiriyor..değiştir onu değiştir...ııııııwwww ::::::[/QUOTE]
Yaw 60`lari hatirliyor musun?:D
-
[QUOTE=VOBiX;166744]APSD nötr Etki NÖTR
Fiyat eksi Etki AYUSAL
Şimdi ikili dip izlenimi uayndırıp burada tuttup longcuları çekerler sonra Kral arthur ve toparlak masa tenekeceileri gelir tarumar eder.[/QUOTE]
Takoba başkan daha selam verirken tırsıtma adamı yav. 275 den bir iki mal aldık belki gol olur diye, Şimdi golü bizmi yiycez yani.:(
-
[IMG]http://img8.imageshack.us/img8/8195/adsziyt.jpg[/IMG]
-
hay ** ya.... fiyatı 54665 gördüm... ....tir dedim darbe marbemi oldu taban olmuş bu dedim...meğer tablo kaymış, gold kontratın bakmışım..way beaa
-
[quote=thracian;166748]Yaw 60`lari hatirliyor musun?:D[/quote]
yaşım görünüyor profilde..niye hatırlamayayım:D
-
[quote=parderi;166749][COLOR=red]Takoba[/COLOR] başkan daha selam verirken tırsıtma adamı yav. 275 den bir iki mal aldık belki gol olur diye, Şimdi golü bizmi yiycez yani.:([/quote]
Takoba:D:D değişik olmuş...
TOKOBA bizi diskoya götür
-
[quote=enorton;166750][IMG]http://img8.imageshack.us/img8/8195/adsziyt.jpg[/IMG][/quote]
walla emortım, bunu düşük kaldıraçla bile uygulayabilmek hakkaten yürek işi..teprik ederim...
-
[QUOTE=VOBiX;166745]Keller jerfinden uzak dursun .dng[/QUOTE]
yoooo... ya kel olacak yada saçı uzun... ortası yok..:..::p