son poz long .. stopu yazdım çıkıyorum ...işim çıktı .. bye .. bol kazançlar.
Printable View
son poz long .. stopu yazdım çıkıyorum ...işim çıktı .. bye .. bol kazançlar.
[quote=Astatin;166734]Şövalye patron haklı PAMBIK...ahada ispatı; msail benim sistem 900 puan ters yedi... öncesinde 2500 almıştı... sözün özü tatlı yemenin acı ...ması vardır diyor şövalye patron...ki doğru...[B]yemişim sistemi sistemde neymiş[/B] :)[/quote]
ama sovalye beyle bişey demiyorki :::
la bi günde söyleneni doğru anla la...:p
asti baaa bi sistem yap aylık getirisi her ay -10.000 puan ossun::: bi arhadaş varda çok sevdiğim ona hedye etcem la :::
[quote=Astatin;166754]walla emortım, bunu düşük kaldıraçla bile uygulayabilmek hakkaten yürek işi..teprik ederim...[/quote]
enorton un tam 41.000 TL sermayesi var an itibariyle biz matriksin yalancısıyız.:D
teknoloji işte artık millet parasını pulunu bile saklayamıyor.mal meydanda :::
ben 60 dakıkalıkda bunu bile uygulayamıyorum..1000-1500 puanlık tersler bize ters patronaj..kldıraç hususu
[IMG]http://i46.tinypic.com/11vnyac.jpg[/IMG]
canım çok feci vob da dolar long olmak istiyor..
[quote=parderi;166749]Takoba başkan daha selam verirken tırsıtma adamı yav. 275 den bir iki mal aldık belki gol olur diye, Şimdi golü bizmi yiycez yani.:([/quote]
Bende 275 den ek short yaptım parderim benim malı kakalamıslar sana:)
patronajla ayrı düştük..benimde son kararım şort...58000 ın altında piramit ***do ekşın başlar
[quote=SEYYAH;166757]ama sovalye beyle bişey demiyorki :::
asti baaa bi sistem yap aylık getirisi her ay -10.000 puan ossun::: bi arhadaş varda çok sevdiğim ona hedye etcem la :::[/quote]
son cümle bana ait..onu şövalye patron değil ben diyorum BAMBIK..la bi kere de sen beni doğru anla:D:D:D
[quote=SEYYAH;166757]ama sovalye beyle bişey demiyorki :::
asti baaa bi sistem yap aylık getirisi her ay -10.000 puan ossun::: bi arhadaş varda çok sevdiğim ona hedye etcem la :::[/quote]
o TOKOBA nın fantazisiydi...Her ay -10000 i garanti eden sistemi yazayım..sonra o ne derse tersini yapayım köşe olayım diyodu..ona sor:D
[QUOTE=SEYYAH;166758]enorton un tam 41.000 TL sermayesi var an itibariyle biz matriksin yalancısıyız.:D
teknoloji işte artık millet parasını pulunu bile saklayamıyor.mal meydanda :::[/QUOTE]
He yaw 1000 TL yi nasıl da 41.000 TL yapmış... İnsanın ağzı sulanıyor... Düşünsene 10.000 TL var ve 4 yılda sen bunu 410.000 TL yapıyorsun... Sadece saat başı ekrana bakarak... O da 1 kaldıraçla, mesela kaldıraçı 2 yaptığımda 41.000 olan getiri 1.367.000 oluyor... Yani 10.000 TL 13 Milyon TL oluyor sadece 4 yılda :::
[QUOTE=Astatin;166759]ben 60 dakıkalıkda bunu bile uygulayamıyorum..1000-1500 puanlık tersler bize ters patronaj..kldıraç hususu
[IMG]http://i46.tinypic.com/11vnyac.jpg[/IMG][/QUOTE]
Getirisi ne kadar bunun patron?
günaydın shortland......