-
[QUOTE=elstock;166761]Bende 275 den ek short yaptım parderim benim malı kakalamıslar sana:)[/QUOTE]
Allah razı olsun senden bende 425 den kakaladım zaten.
Ha aklımdayken anlatayım. Bir rüya görmüşüm gece (hayırdır inşallah deyin)
58500 den longmuşum, aşağı bi pike yaptı satmaya yetişemiyorum. satış yazdıkça gidiyor aşağı. Taki 57475 de yetiştim bide kısa yaptım. Daha fiata bakarken bir fırladı yukarı 9 saniyede 60000 e çıktı. Teminat yetmediği gibi bide 40000 borçlanmışım. Sabah 3.00 de bir uyandım ter içindeyim dahada uyuyamadım. Şimdi flat olarak 57475 i bekliycem artık.
-
[quote=enorton;166767]getirisi ne kadar bunun patron?[/quote]
%41000:::::::::
-
[quote=security;166768]günaydın shortland......[/quote]
Security ptronaj,
Sen tüm forumdan ortalama 1,5 saat fazla uyuyorsun.. o dikkatimi çekti bir süredir:)
günaydın
-
[quote=parderi;166769]Allah razı olsun senden bende 425 den kakaladım zaten.
Ha aklımdayken anlatayım. Bir rüya görmüşüm gece (hayırdır inşallah deyin)
58500 den longmuşum, aşağı bi pike yaptı satmaya yetişemiyorum. satış yazdıkça gidiyor aşağı. Taki 57475 de yetiştim bide kısa yaptım. Daha fiata bakarken bir fırladı yukarı 9 saniyede 60000 e çıktı. Teminat yetmediği gibi bide 40000 borçlanmışım. Sabah 3.00 de bir uyandım ter içindeyim dahada uyuyamadım. Şimdi flat olarak 57475 i bekliycem artık.[/quote]
Hayırdır inşallah...Pağdei patron..bende sana 57800 gibi mal kakalamak istiyorum..oraya kadar bi düşür benim şort kavırlarımı sen al onkla..helaliylen sat 2000 puan kaar sonra..sende elstock a yada gönüllü birine kakalarsın artık..titan zinciri gibi..
-
kaç gündür vobmatrikste yorum,grafik yok....
zaten hep böyle olur...yorum -analiz tutdu mu,heran yorum yaparlar..ama analiz tutmadı mı(veya sistem) tık yok...
[COLOR="Red"]oysaki yanlışı kabul edip yola devam etmek lazım..[/COLOR]
[B]hatta soru soruyorsun..yahu sistem ne alemde diye..cevap bile yok...[/B]
ama tutdumu şak diye sistem görüntüsü yapıştırılır...
-
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler sabahtan beridir foruma giremiyorum sizdede böyle bir durum varmı. Şimdi daha yeni girebildim.
-
Bir kamyon toprağı ağanın arsasına döktük, ikinci kamyonu doldurup bi daha dökeceğiz inş........ağa toprak zengini olurken, biz çok para kazanacağız inş,.....
-
misal abkanın tüm sistemleri sat da..dün 58900 den long girdi..sabahda 58200 den long yaptı..ve arkaya yaslandı...
-
[quote=Astatin;166759]ben 60 dakıkalıkda bunu bile uygulayamıyorum..1000-1500 puanlık tersler bize ters patronaj..kldıraç hususu...[/quote]
asti yazık atıl vaziyette durmasın ver gereğini yapalım babacım bunun.yazık acıyorum senin eline düşen sistemlere.seninkisi varlık içinde yokluk be asti :::
-
[quote=SEYYAH;166730]
yani GÜNLÜK herkese uygun değil.ben dedim[B] 1/20 sende 1/15 demişsin[/B].çok fark yok arada.ikimizde aynı şeyi diyoruz aslında kaldıracın cücüğünde cücüğü şeklinde olacak GÜNLÜK le oynarken.:)[/quote]
hesapları böyle yapıyorsan hapı yuttuk desene:D
yüzde 15 demek[B] 3/20[/B] demektir yani senin söylediğin rakamın 3 katı oluyor.
ayrıca ben kaldıraç hesabını kullanırken söylediğim sermaye kavramı tüm mal varlığıdır(ev,araba, arsa banka mevduatı vs...)
yani benim için full demek hayatım demek.
bazı arkadaşlar genelde havalı konuşmak için full kavramını kullanıyorlar ya bunlar genelde aracı kurumundaki hesabın tamamı oluyor ki benim için bu full demek değil...
-
5 daklık 58500 ve üzerinde al veriyor..2 dak sonra bar kapanacak
-
[quote=enorton;166767][B]Getirisi [/B]ne kadar bunun patron?[/quote]
valla üstüme vazfe deel amma grafiğin safra kesesinden gördüğüm kadarıylan getirisi götürüsünde fazla :D