yine aynı şeyi yaptılar... yurtdışından önce düştük.. şimdi yurtdışı düşerken gıdım gıdım inecekler...
Printable View
yine aynı şeyi yaptılar... yurtdışından önce düştük.. şimdi yurtdışı düşerken gıdım gıdım inecekler...
450 den acılan shortlar 625 te kapanmıs piuvvv sımdı 300 lerde sürünüyo .. ulan pala seref yoksunusun ne diyeyim :::::: gitti gün karı.. karınokluguna flat devam :)
[QUOTE=sovalye;166806]bugün desteği defalarca kırmaya çalıştım kırılmadı
piyasa kısa vadede güçlenmiş gözüküyor
herkese bol şanslar..[/QUOTE]
Abi yükseliş trendindeyken tam tersini söylüyordun :confused: Trende göre değişir mi bu örnek?
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=155139&postcount=114280[/url]
İşte bu gelen tepkinin ayak sesleriiiii
Asti patron imzayı şöyle bir değiştirsek,
(BJK bu yıl , hatta her yıl şampiyon olur. Ancelina ile benim lab.tüpü ile bile olsa 3 çocuğum olur, Büyüdüklerinde Beşiktaşa transfer olur ondan sonra sittin sene şampiyon olamaz. (Çünkü benim çocuklarda topçu değil vobcu olur ve transfer paraları voba kanalize olur.) Ayrıca cerphin'in yeni avatarı 80 lerde moda olan ense saçı uzun Arj. futbolcusu imajını yansıtıyor, kıskandım)
Olmamı ?
[quote=security;166813]İşte bu gelen tepkinin ayak sesleriiiii[/quote]
inceldiği yerden kosun o zaman........deemmi.........
yurtdışı düşerken longdan para kazanırsam amma gülerim..:::
shortları kapattım.. spot 45.700 altına inmeden düşmeyiz artık...
[quote=enorton;166812]Abi yükseliş trendindeyken tam tersini söylüyordun :confused: Trende göre değişir mi bu örnek?
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=155139&postcount=114280[/URL][/quote]
olabilir kısa vadeli dedim zaten yani 1-2 gün burası dip olabilir anlamında
yoksa orta vadede pozisyonum şort devam...
ayrıca dün gece grafı koydum olası yatay senaryoya hazırlıklı olmalı sistemciler...
önümüzdeki günler çok önemli bence...
[QUOTE=security;166805]Benim usd ler güzel gidiyor bu gün, maşallah,......41,5[/QUOTE]
14895 den longladım bende merakla beklıyorum :) şimdilik iyi görünüyo bakalım:)
erpe gibi dolarım olsun nerde olsa satarım
Hazır futursuzlar aşağıdayken, dün biri demişti, terso neyin dışarısıyla, vatan evladı dikkat, bahanede var, ayrıştık falan gibi, ayrıştık kardeşim e napalım yani, ayrıyız işte bir araya gelemeyiz artık gibi, .....gibi .... gibi
[QUOTE=enorton;166766]He yaw 1000 TL yi nasıl da 41.000 TL yapmış... İnsanın ağzı sulanıyor... Düşünsene 10.000 TL var ve 4 yılda sen bunu 410.000 TL yapıyorsun... Sadece saat başı ekrana bakarak... O da 1 kaldıraçla, mesela kaldıraçı 2 yaptığımda 41.000 olan getiri 1.367.000 oluyor... Yani 10.000 TL 13 Milyon TL oluyor sadece 4 yılda :::[/QUOTE]
Benim hatırladığım kadarıyla matriks full kaldıraç ve pirmait usülü çalışıyor. Sabit kontrat yapmıyor sanırım.
[QUOTE=abka;166774]kaç gündür vobmatrikste yorum,grafik yok....
zaten hep böyle olur...yorum -analiz tutdu mu,heran yorum yaparlar..ama analiz tutmadı mı(veya sistem) tık yok...
[COLOR="Red"]oysaki yanlışı kabul edip yola devam etmek lazım..[/COLOR]
[B]hatta soru soruyorsun..yahu sistem ne alemde diye..cevap bile yok...[/B]
ama tutdumu şak diye sistem görüntüsü yapıştırılır...[/QUOTE]
Evet altın hisseli pambık ve gümüş hisseli asteton nedne koymuyonız grafikelri? .dng