-
[quote=abka;166774]kaç gündür vobmatrikste yorum,grafik yok....
zaten hep böyle olur...yorum -analiz tutdu mu,heran yorum yaparlar..ama analiz tutmadı mı(veya sistem) tık yok...
[COLOR=red]oysaki yanlışı kabul edip yola devam etmek lazım..[/COLOR]
[B]hatta soru soruyorsun..yahu sistem ne alemde diye..cevap bile yok...[/B]
ama tutdumu şak diye sistem görüntüsü yapıştırılır...[/quote]
Ya bir dost tarif etsede bende yapıştırsam gari, bir yanım eksik böle, bir yanım deryada gibi.......mtx ten nasıl yapacağız bu işi..........
-
long devam..5 daklık 58500 den al da..bugün %5 yapar.:)
alış baskısı var..
-
[QUOTE=VOBiX;166823]Benim hatırladığım kadarıyla matriks full kaldıraç ve pirmait usülü çalışıyor. Sabit kontrat yapmıyor sanırım.[/QUOTE]
Kaldıraçı kendin ayarlayabiliyorsun, ben sistem test ederken 1 kullanıyorum. Ama piramit yapıyor doğrudur...
-
[quote=Kennym;166819]14895 den longladım bende merakla beklıyorum :) şimdilik iyi görünüyo bakalım:)
erpe gibi dolarım olsun nerde olsa satarım[/quote]
En güzeli kenim, temiz kılçiksiz, löp et
-
[quote=VOBiX;166824]Evet altın hisseli pambık ve gümüş hisseli asteton nedne koymuyonız grafikelri? .dng[/quote]
la ben şirketin altın hissedarıyım işim gücüm yok graf mı yapıştırıcam.o iş astinin işi :D
ben büyük abd li ,çinli ve dubaili fonlarla ikili görüşmeleri yapıyorum.elimdeki hisseleri satmaya karar verdim astiyle ortaklık işi yürümüyor.:D
-
[quote=security;166776]Bir kamyon toprağı ağanın arsasına döktük, ikinci kamyonu doldurup bi daha dökeceğiz inş........ağa toprak zengini olurken, biz çok para kazanacağız inş,.....[/quote]
Kamyonun birini torpakla doldurdurduk, diğerlerinide sırasıyla dolduracağız, ve uygun yereden ağanın üstüne dökeceğiz, ayuyken boğa olmayacağız, ayu ayuluğunu bilmeli, günlük dönene kadar, ne diyor Tuncer hoca DOMUZLAR UÇARMI......................
-
[quote=abka;166829]long devam..5 daklık 58500 den al da..bugün %5 yapar.:)
alış baskısı var..[/quote]
Sn abka
Sizi bugün çok selçuklu gördüm... :)
-
Where the celcuki is..............
-
Selamın aleyküm voborsa ahalisi.
-
[quote=SEYYAH;166800]aloooo...la burada benden habersiz sivrisinek uçamaz.sen ne konuşuyon la eyle özelden güzelden enortonla...alooo alırım sistemini pardon anahtarını haaa :D[/quote]
la ne özeli..forumda yazdıkydık
-
[quote=VOBiX;166824]Evet altın hisseli pambık ve gümüş hisseli asteton nedne koymuyonız grafikelri? .dng[/quote]
web-adminide SEYYAH ın referansı ile aldık.oda bankamatik memuru çıktı..adamortalarda yok..bişi diil şifreler falan da onda biz istesek de update edemiyoz siteyi:)
-
[quote=enorton;166807]Abi Astatin, Sazan abi ve ben 3 lü konferans yapıyoruz MSN de... Sazan abi yeni sistemlerini paylaşıyor... Kendisinin zamanı kısıtlı olduğundan testlerini biz yapıyoruz :)[/quote]
hımmmm...evet ama sazan le ben emortım dan habersiz ayrıca telekonferans da yapıyoruz...:D:D:D