O kedi tam yatmamıştı yere yamuk idi bir sürü üsten bakan kedi vardı diycektim yazdığında ama belli olmaz dedim kendimde poz almadım o yüzden
Printable View
O kedi tam yatmamıştı yere yamuk idi bir sürü üsten bakan kedi vardı diycektim yazdığında ama belli olmaz dedim kendimde poz almadım o yüzden
Bugün borsa açıldığı yerden sonra 400 500 puanda yatay seyirde dalgalanacak.Fazla birşey beklemeyin.Böyle hareketlerden sonra yatay durur biraz.Fazla al sat yapıp komisyonu bol ödeyebilirsiniz ve kar edemezsiniz böyle zamanlarda.Kolay gelsin.
[quote=abka;73941]hayır ! benim isteğim ;cep operatörlerinden mesela leptoba bağlanmaktı...zaten normaldede işlemlerimi leptopla,yani dizüstü bilgisayarla yapıyorum..az önce baktım..mesela aylık aveadan 55 milyona 4GB imkanı varmış...bu benim açımdan gayet iyi...[/quote]
[quote=kegen;74257]Bugün borsa açıldığı yerden sonra 400 500 puanda yatay seyirde dalgalanacak.Fazla birşey beklemeyin.Böyle hareketlerden sonra yatay durur biraz.Fazla al sat yapıp komisyonu bol ödeyebilirsiniz ve kar edemezsiniz böyle zamanlarda.Kolay gelsin.[/quote]
aynen katılıyorummmmm::)))))
[quote=Astatin;74250]Geçen bi ara temayüz etti, tam sorumu soruyordum baktım kaçmış... Çok acil gurt taburları ve EW yorumu almamız lazım ondan.. EW sayımlarında çok yüksek isabet şeettiren ve ayrıca güzide bir insan parçasıdır..Borsa tetkikinden ziyade muhabbeti için bakarız arkasından...
CC: BAy SAZAN (Acil geliniz, kurtlar acıktı)[/quote]
Sevgili Astatin,
Bio-Mechanical sistem tam gaz trade'e devam ediyor. Ancak ben tatile kaçtım ve halen de tatildeyim. Bu nedenle piyasalara ve forum'a arada bir baksam da, EW'ye kafa yormuyorum. 2 hafta sonra tatil sona erecek. O nedenle arada sıkıldıkça bir şey karalıyorum ancak no EW, no Gurt Taburları, yes holiday.
Bol Kazançlar.
[quote=sazan;74259]Sevgili Astatin,
Bio-Mechanical sistem tam gaz trade'e devam ediyor. Ancak ben tatile kaçtım ve halen de tatildeyim. Bu nedenle piyasalara ve forum'a arada bir baksam da, EW'ye kafa yormuyorum. 2 hafta sonra tatil sona erecek. O nedenle arada sıkıldıkça bir şey karalıyorum ancak no EW, no Gurt Taburları, yes holiday.
Bol Kazançlar.[/quote]
İyi tatiller size Bay SAZAN...Ben nasıl bitirsem cümleyi...hımm...no woman no cry??? yok yok şöyle diyeyim... "yes woman no cry"...hatta sadece "yes woman"...:..::..::..:
"sağ" ve "ılıca" kalınız
[QUOTE=catedral;74252]E be sevgili moderatörüm.. Senin kedi 800 üstünde kalmalıydı.. Altına geldi.. Niye kapatmadın ki :([/QUOTE]
gelmedi daha kati aplam 31550 boyun cizgisi .heyk
Arkadaşlar komisyon ve vergi konusunda sormak istediklerim var.
Ankaradayım, kontrat başına 1 YTL komisyon veriyorum. Ayda 1200-1500 kontrat işlem yapıyorum. Bana çokmuş gibi gelmeye başladı artık.
Ekstrede stopaj görüyorum. Stopaj kalktığında bu stopaj kesintisini geri alabilecek miyim? Zarar ettiğimde bu stopajdan düşülebilinir mi?
2008 de zarar etmiştim. Ödeyeceğim stopaja mahsup edilebilinir mi?
Teşekkür ederim şimdiden..
Günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle,
kötü oldu be.keşke dün 500 puan karı gördüğümüzde kapatsaymışık.1000 puan karda olsam kapatırdım ama dün :p
kıpraşmadım poz bozmadım -600 puandayım şu anda.hiç hoş bişey değil :cool:
Borsalar düşüyor dolar/ytl düşüyor ne oldu bilen var mı? Bugün pek önemli veri yok: GBP İşsizlik Başvurusu Değişimi (Ara) 11:30 GBP Kamu Sektörü Net Borçlanma (Ara) 11:30 USD MBA İpotek Kredi Başvuruları (16 Oca) 14:00
[QUOTE=booth;74262]Arkadaşlar komisyon ve vergi konusunda sormak istediklerim var.
Ankaradayım, kontrat başına 1 YTL komisyon veriyorum. Ayda 1200-1500 kontrat işlem yapıyorum. Bana çokmuş gibi gelmeye başladı artık.
Ekstrede stopaj görüyorum. Stopaj kalktığında bu stopaj kesintisini geri alabilecek miyim? Zarar ettiğimde bu stopajdan düşülebilinir mi?
2008 de zarar etmiştim. Ödeyeceğim stopaja mahsup edilebilinir mi?
Teşekkür ederim şimdiden..[/QUOTE]
GÜNAYDIN MİLLET
önecelikle 1 ytl şuanki duruma göre yüksek piyasa 60000lerdeyken bu oranlar makuldu, şimdi değil yarı fitanına işlem yapabilirsiniz,
ilk etapta mahsuplaşma 3 ay için yapılır, genel mahsuplaşma 4 çeyrek yani yıl bazında maliyeye müracaatiniz üzere olabiliyormuş biraz teferruatlı olabilir,
fakat 2008 geçti, 2008de 10 tilyon kaybet, 2009 ocakta 1 lira kazan hemen vergisini alırlar.
dow böyle giderse piyasalar [COLOR="Red"]BIRAK OBAMA [/COLOR]derler artık :..:.dng
enteresan... VOB GOLD da, kontrat teminatı 300 iken, fiyat 45 lerde...abiler teminat ayarlamayı mı unuttular acaba :)..kaldıraça bk beaaaahhhhhhhhhh:)
hexen baba bi plans alsak:D
arkadaşlar vob 30 endeks, güniçi uzlaşma 2 kriter vardı bunlar değiştimi,
tekrar yazabilirmisiniz kriterleri.
Astatin bugün Vob, Gold-Tr ve xau-usd için beklentin var mı öğrenebilir miyim? :)
[quote=traderx;74266]GÜNAYDIN MİLLET
önecelikle 1 ytl şuanki duruma göre yüksek piyasa 60000lerdeyken bu oranlar makuldu, şimdi değil yarı fitanına işlem yapabilirsiniz,
ilk etapta mahsuplaşma 3 ay için yapılır, genel mahsuplaşma 4 çeyrek yani yıl bazında maliyeye müracaatiniz üzere olabiliyormuş biraz teferruatlı olabilir,
fakat 2008 geçti, 2008de 10 tilyon kaybet, 2009 ocakta 1 lira kazan hemen vergisini alırlar.[/quote]
Teşekkür ederim. Şu anki makul olan kontrat başı komisyon nedir? 0.5 YTL mi? Dediğim gibi aylık 1200-1500 kontrat işlem yapıyorum. Aracı kurum tavsiyeniz var mı?
[quote=hexa;74270]Astatin bugün Vob, Gold-Tr ve xau-usd için beklentin var mı öğrenebilir miyim? :)[/quote]
HEXA cığım,
VOB endeks ve VOB usd de flatim dünden...Emme VOBGOLD da geçen haftadan bi miktar Nisan vade long taşıyorum...Buün endeks için çok bir yorumum yok..sXAUUSD ise 845 görüp yukarı döner bana göre kısa vadede..USDYTL de ise, spot 1.655 i aşağı kırmadığı sürece yön yukarıdır diye tahmin ediyorum...Özellikle hafatlık da yukarı hedfi yüksek..
[QUOTE=booth;74271]Teşekkür ederim. Şu anki makul olan kontrat başı komisyon nedir? 0.5 YTL mi? Dediğim gibi aylık 1200-1500 kontrat işlem yapıyorum. Aracı kurum tavsiyeniz var mı?[/QUOTE]
kontrat sayısınız fena değil, gökhan arkadaş tera diyordu 55 kuruştan başlayıp düşen fiyatlar varmış, benim şuanda sanko 1 ytl memnunum kontrat sayımda komisyonu düşünecek kadar yüksek değil uğraşmıyorum, nezaman 1000 kontratın üstüne çıktım ozaman bakarım.
arkadaşlar vob 30 endeks, güniçi uzlaşma 2 kriter vardı bunlar değiştimi,
tekrar yazabilirmisiniz kriterleri?
Herkese selam ve bol kazançlar Vob da alternatif yatırımdan işlem yapıyorum ve 1000 de 1 komisyon ödüyorum bu oran sizce fazlamı en ideal kurum neresi acaba teşekkürler.
Borsa artacak.
[QUOTE=kegen;74276]Borsa artacak.[/QUOTE]
sebep?
selam millet, ayuluga devam.:)
[quote=booth;74271]Teşekkür ederim. Şu anki makul olan kontrat başı komisyon nedir? 0.5 YTL mi? Dediğim gibi aylık 1200-1500 kontrat işlem yapıyorum. Aracı kurum tavsiyeniz var mı?[/quote]
Daha dün yazdım pazarlamaya girdiği için yazamıyorum 55 kuruşa var.
Tepki nereye kadar olabilir sayın hexen
[quote=torsion;74277]sebep?[/quote]
Sebep yok hislerimle oynuyorum.Vob için binde 1 çok rakam.
[QUOTE=mmommo;74275]Herkese selam ve bol kazançlar Vob da alternatif yatırımdan işlem yapıyorum ve 1000 de 1 komisyon ödüyorum bu oran sizce fazlamı en ideal kurum neresi acaba teşekkürler.[/QUOTE]çok kazık.. şimdi 3,2 tl veriyorsun..vob 70.000 olsa 7 lira vereceksin..
Yükselsin de shortlayalım . Caaarrt diye düşünce arkasından bakakalıyoruz sonra.
31350 şort
aracı kurumları anlamak mümkün değil..hem müştri kalmadı derler.zarar ediyorlar.açlıktan nefesleri kokar....ama vob 75.000 iken bile 1000 de 1 den indirim yapmadılar..ne oldu 20-30 müşteri çekti gitti.. müşterinin diğer aracı kuruma gitmesinin size ne faydası var..kontrat başı 1 ytl bile yapsaydınız yine karlı idiniz...30 milyar komisyondan oldunuz[COLOR="Red"]....mesele kuyruğu dik tutma meselesi..açlıktan ölsede kuyruk dik olsun.[/COLOR] bende çektim restimi..aracı kurumlar kibarlıkla kazık komisyonu kakalayacaklarını sanıyorlar.
bu VOB a çok yeni gelen var artık bu şekilde düşünüyorum.hacimde müthiş artış var.yarım saatte 50.000 kontratı buldu hacim.
evvelden en volatil günde 150.000 kontrat civarı işlem oluyordu.
özetle umuda yolculuğa çıkmış yeni elemanlar gelmiş bu piyasaya.ben bu son zamanlarda müthiş artan hacmi buna bağlıyorum artık.
10 kontrat parası denkleştiren sanırım buraya koşuyor.
yalnız dikkat edin he cunku herkes ya longlardan kurtulmaya yada yukselsinde shortlayalım psikolojisinde.... gecmiste boyle zamanlarda ky shortladıkca yukarı giderdi...boks.
[QUOTE=mersiyk;74287]yalnız dikkat edin he cunku herkes ya longlardan kurtulmaya yada yukselsinde shortlayalım psikolojisinde.... gecmiste boyle zamanlarda ky shortladıkca yukarı giderdi...boks.[/QUOTE]
uyarı için teşekkür, aynısını düşünüyorum,amaç vur kaç.
hele şu yfas ..hanımefendilere çok dedim..ltf indirin diye..yok dediler..alın başınıza çalın...komisyon ödemeyi seven toplumuz..emlakcı bir halt yapmaz 200 milyara aldığın evin %2 kadar kom . ister.banka ister...sözün özü 1 ytl komisyon en fazla verilecek komisyondur..
[quote=mersiyk;74287]yalnız dikkat edin he cunku herkes ya longlardan kurtulmaya yada yukselsinde shortlayalım psikolojisinde.... gecmiste boyle zamanlarda ky shortladıkca yukarı giderdi...boks.[/quote]
bi & go
[QUOTE=traderx;74284]31350 şort[/QUOTE]
31200 kapat.
Borsa düşecek.
31400 üstü artış olur altında düşüş devam eder.Etme olasışığı yüksek.Kalın lotlarla garantide alıcı çektiler sonra verdiler.
isterlerse 32600e çeksinler 30000 gormeden bozmam bu shortları pek yazamıyorum bugun cok yogun.
[quote=nunu;74278]selam millet, ayuluga devam.:)[/quote]
Nunu kısaları kapattığın zaman yazabilirsen sevinirim :)