Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
[QUOTE=jelibon;462776]60dakdow.
Jel.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;462787]Yukarıda gördüğünüz iki sayıma 345 dediler hiç alternatif vermedim bu böyle dedim 3 senedir buralara getirdim aşağıda alternatif veriyorum ilk defa 8 ekime düşüş alırsak aşağıdaki sayımlar gerçek olacaktır.
Alternatifi niye yaptım? Sonuçta bizim ew dışında yardımcı indiklerimiz var ve yıllardır kısa veya orta diye bahediyoruz, orta al da oldumu hatta yeni ala geçtimi geç geçiyor ondan sonra hala short çekip yamuluyorlar, kısa vade ise sürekli dönebilir.
23-24 eylülde kısa vadeler sata geçmiştir, orta vadeler hala farklı alda ama kısa vadelerin sata geçmesi henüz dip gelmediği anlamına gelebilir. 8 ekimde bilinen papatya olduğundan olası 8 ekime düşüş 19 eylül tepesinden beni ilk defa 60 dakkalığıma alternatife itti.
Ben zaten yeni zirve 1 ardına 2 düşüş olacak şekliyle bunu vermiştim şimdi bunu 60 dakkalıkta kafamda olan yükselen ayusal takoz formasyonuna göre alternatif ewde veriyorum.
Jibon.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;462791]e c yukarı 2009 mart rallisin son yukarı dalgasıdır.
Beklenti uzun süredir kanala değmesi.
Değmedikçe yukarı görüşüm devam ediyor, ancak bu son ralli alayının beklediği gibi 345 hikayesinden dumur oluyorlar, biz diyoruzki bunun son aşaması çok ağır aksak olacak ve oldukça yukarılar yanında aşağılar olacak, zaten aylardır hep alayı 345 derken biz hep harfle saydık ve şaşırdılar ne dediysek oldu.
Bunun son dalga olduğunu bilin ve şimdi bu c yukarı yinse sayıyla 12345 olabilir ama alternatifte 8 ekime düşerse de 12345 yerine başka bir abcde var içinde.
Bunu benden ilk defa görüyorsunuz, beni izlemeye devam edin.
Yaptıklarım showdur. Yapılmamıştır, becerilmemiştir.
TEK RAKİBİM KENDİ ALTERNATİF EWLERİMDİR.
FASA FİSO EWCİLERİ UNUTUN ARTIK, ONLARIN ADINI DAHİ BU TOPİĞE YAZMAYIN.
BURASI JELİBONCA.
JEL.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;462812]8 EKİME DÜŞÜŞ BANA GÖRE ESAS SAYIM ÖBÜRÜ ALTERNATİF BU ANA SAYIM KISA VADE SATTA OLDUKÇA
ELBETTE TEPKİLER OLACAK AMA 8 EKİME KADAR 19 EYLÜL GEÇİLMEYECEK VE 8 EKİM DİP OLACAK.
BU YAZDIKLARIM TERSİ OLUP YENİ ZİRVE YAPARSA TIRIŞKA OLUR BU SAYIM.
jEL.[/QUOTE]
Jeli...
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
[QUOTE=jelibon;461090]tobo patladı ayular komada.
Savaş elde patladı usta komada.
jel.[/QUOTE]
ndx bayrak ayular komada.
Bu graflar yeni değil eski,
bana ne abd kaput kapatmış bizim haberle summersla mummersla abuk subuk haberlerle işimiz olmaz. Makro micro saçmalıklar bizim işimiz değil, obama mobama cumhuriyetçiler mumuriyetçiler cnbc anlatsın.
jel.
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
[QUOTE=jelibon;461093]apple 15 dak.
jel.[/QUOTE]
[QUOTE=jelibon;461091]Passatın meşhur elması düşmeseydi nasdaq fezadaydı şimdi, olsun unutmayın E kanallar endekslerde ne kadar geç gelecek o kadar yukarda sonuçlanacak o kadar zaman uzatacak.
Elmaya rağmen uçan nasdaq rayında yogiler mezbada.
Jelibon.[/QUOTE]
Elma uçar ayular pastırma olur.
jel.
[QUOTE=jelibon;461702]Günlük ew topicte mevcut.
Dolunay 72 saate dip geldik, her orta vade satta alternatif anaya döner.
Orta vadenin sata döndüğünü belirtmiştim 100 küsur puan düşüş oldu, şimdi dolunay 72 saatler yani 19 eylül 72 saatler eksi artı bakalım döndürecekmi satış devam mı edecek?
Jelibon.[/QUOTE]
jeli.
genişleyen düşen takoz.
jel.
Lem bu dax yogileri hamile bırakmış lem.
Ayular bebek beklyor, yavru geliyor.
Jel.