-
:..:[quote=security;166862]dostum ondan sonrasını, windows mu coral mı basit bir proğram, bir link ver, freeware olan, hepsi shareware diyor, grafiğim cırlop ve güzel çıksın istiyorum, sinyal neyin tam gözüksün, renk ambians canlı olsun diyom, cizgular parlak olsun, yereyi tam versin, vatandaş görsün, dost düşman nasiplensin cümbüş panayır olsun,........[/quote]
grafiği janjanlı hale MTX dede getirebilirsin..sağ tıkla ve düzen-özellikler...her numaraya gelir... olay sağ tık da..yeterki tıklayabil:..:
-
[QUOTE=security;166862]dostum ondan sonrasını, windows mu coral mı basit bir proğram, bir link ver, freeware olan, hepsi shareware diyor, grafiğim cırlop ve güzel çıksın istiyorum, sinyal neyin tam gözüksün, renk ambians canlı olsun diyom, cizgular parlak olsun, yereyi tam versin, vatandaş görsün, dost düşman nasiplensin cümbüş panayır olsun,........[/QUOTE]
grafı en cancanlı yapan sn haguan hangı pırogramı gullanıyor acep.. bana bu program leazım
[QUOTE=haguan;91863]. Dow jones future son durum grafiği
Acaba sabaha hangi okla karşılıycak.
Destek kırılana kadar yeşil ok menzilindeyiz. hexen babanın dediği gibi şimdilik yeşil ok potanstayız.
Buyrun grafik
[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/5718/37205362.png[/IMG][/QUOTE]
-
[quote=Astatin;166872]:..:
grafiği janjanlı hale MTX dede getirebilirsin..sağ tıkla ve düzen-özellikler...her numaraya gelir... olay sağ tık da..yeterki tıklayabil:..:[/quote]
Bu forumun en güzel tarafı bu işte, elli tane el uzanıyor adama, yaşasın büzük kardeşliği.brv
-
.............................
-
5 daklık sistemim vardı..2 hafta önce zarar yazınca,sistemi işlem yapmadan takip edip sonuçlarını yazmaya karar verdim...
9-13 kasım arası net 1.800 puan 8 işlem..
16 kasım 19 kasım 3.400 puan 3 işlem...
bu şeref..z.. ben uygulasam eminim hemen çarpılır...
-
forum havadan SNAGIT sahibi oldu...güzel forum...bir tek asti bozuyor ortamı .dng
HeLLİm hanıma söylemek lazım bu arhadaşı.güzide ortamı bozuyor diyek.yalandan kim ölmüş ki :::
-
[QUOTE=security;166874]Bu forumun en güzel tarafı bu işte, elli tane el uzanıyor adama, yaşasın büzük kardeşliği.brv[/QUOTE]
sorununu hele git aracı kuruma sor..kimi bilmez..kimi yanlış biliyor vs...
-
[quote=SEYYAH;166877]forum havadan SNAGIT sahibi oldu...güzel forum...bir tek asti bozuyor ortamı .dng
HeLLİm hanıma söylemek lazım bu arhadaşı.güzide ortamı bozuyor diyek.yalandan kim ölmüş ki :::[/quote]
Her türlü ortamı bozarım itinayla..sen kendüe bak gırlaşmış vahşi.kom.kom.....60-63 bandına ne zaman döneriz sence:D:D:D
-
Birde sınağrit vardır, snagitten çağrıştı, daş balığıdır, ege ve akdenizde yayılım göterir, derin su sınağritleri 15 kg ye kadar büyür, eskiden Ç. boazından sürüler halinde geçip marmaraya girerlermiş ve yağlanırlarmış, en lezzetli zamanları bu zamanmış, yem olarak sübyeye(mürekkep balığı) bayılır, doğasında yırtıcılık var heyvanın, pardon balığın, ama canlı olacak, oltan hırsızlı olucek, birde snaritin daşını tutturacan, yani kerterizin olucak, kimseyede söylemeyecen,
-
5dk lık sistemi çarpılan var mı? sabahtan bu yana 150 stopla 3 kere patlattı.... benimkinin antenimi bozulmuş acaba başka çarpılan yoksa bi çatıya çıkıp düzeltim şunu :D
-
5 dklıkdan 55000 dakikalığa hatta 500 yıla kadar tüm sistemler satta..ne longu tavuk longumu
-
[quote=abka;166876]5 daklık sistemim vardı..2 hafta önce zarar yazınca,sistemi işlem yapmadan takip edip sonuçlarını yazmaya karar verdim...
ben uygulasam eminim hemen çarpılır...[/quote]
Her sistemde bunlar vardir marifet zaten zararları yazıncada uygulayabilmekte.
Asağida 60 dk bir sistemin işlem sonuclarının grafiği var, her bir cubuk o işlemin karmı zararmi getirdiğini gosteriyor(Soldaki degerler sistemin puanlari), incelediğimiz zaman zararli işlemler daha cok fakat dsiplinden şaşmadan sinyaller kararlilikla uygulanmaya devam edilse zararlari telafi ettiği gibi kârada geciyor.Sizde zararina tahammul edebileceğin miktarda pozisyon acar ve karli işlem basina ortamalası yuksek bir sistem kullanırsanız tatminkar sonuclar alırsınız.
[U][COLOR=#22229c][URL=http://img97.imageshack.us/i/1911.png/][IMG]http://img97.imageshack.us/img97/4008/1911.png[/IMG][/URL]
[/COLOR][/U][URL="http://img97.imageshack.us/i/1911.png/"][/URL]