neden az düşüyoruz ayyuuuuuu
Printable View
neden az düşüyoruz ayyuuuuuu
[quote=abka;166907]olmadi lokal 3 lü dip olsun...(şimdi delerlerse görürsün dibi):)
işte o zaman lokal dipler total zarar ettirmiş olur..[/quote]
lokal benim aklıma lokantayı getirir hep apka... aman dikkat ha lonklar pala masasında meze olmasınüüüüüüüüü ayrıca yine sistemsiz gördüm seniüüüüüüüüü
[quote=Astatin;166908]neden az düşüyoruz ayyuuuuuu[/quote]
#$½## (sansür) spot kapalı... 14:20'yi 1 saniye geçe -1500 puan yaparız...
[quote=Barney;166881]5dk lık sistemi çarpılan var mı? sabahtan bu yana 150 stopla 3 kere patlattı.... benimkinin antenimi bozulmuş acaba başka çarpılan yoksa bi çatıya çıkıp düzeltim şunu :D[/quote]
Eğer söylemek istediğin bir gün önceden 5 dk dan devir şeklindeyse çarpılmamak için en az 30 dk lık, aşağısı çarpılır,
[QUOTE=Astatin;166909]lokal benim aklıma lokantayı getirir hep apka... aman dikkat ha lonklar pala masasında meze olmasınüüüüüüüüü ayrıca yine sistemsiz gördüm seniüüüüüüüüü[/QUOTE]
bende de ne var ne yok sistem sat da..ben long da....
:)
esasında dow tam şelale başında ..normalde 10500 ü geçmeden dönmeli...
nasılsınız gençler......
bayram geliyor..kurbanlıklar hazır mı..???
ben şöyle azgın bir boğa keseceğim...
ibret_i alem için postunu ve başını ağaca asacam.....
[quote=abka;166912]bende de ne var ne yok sistem sat da..ben long da....
:)
esasında dow tam şelale başında ..normalde 10500 ü geçmeden dönmeli...[/quote]
Peki hangi oranda bu pozdasınız sn akba?
[IMG]http://trfdenetleme.iem.gov.tr/resimler/eds-ceza.jpg[/IMG]
Bu araç kırmızı ışıkta durmasına rağmen EDS tarafından ceza yemiş, aman dikkat... Durmak yetmiyor, çizginin gerisinde durmak lazım... sonra 128 TL ceza ödersiniz benim gibi :)
[QUOTE=boz ayı;166913]nasılsınız gençler......
bayram geliyor..kurbanlıklar hazır mı..???
ben şöyle azgın bir boğa keseceğim...
ibret_i alem için postunu ve başını ağaca asacam.....[/QUOTE]
abey çok acımasuz olmadımı yuaw :::
[QUOTE=abka;166907]olmadi lokal 3 lü dip olsun...(şimdi delerlerse görürsün dibi):)
işte o zaman lokal dipler total zarar ettirmiş olur..[/QUOTE]
Abi bu nedir, lokal anestezi gibi :)
[quote=enorton;166915][IMG]http://trfdenetleme.iem.gov.tr/resimler/eds-ceza.jpg[/IMG]
Bu araç kırmızı ışıkta durmasına rağmen EDS tarafından ceza yemiş, aman dikkat... Durmak yetmiyor, çizginin gerisinde durmak lazım... sonra 128 TL ceza ödersiniz benim gibi :)[/quote]
banada 2 kere köprü geçişi cezası kesmişler, 2. köprüden... işin ilginci ben 2. köprüyü hiç kullanmıyorum bana uzak kalıyor...
300 den long denemesi hedef 550 stoploss 050 means ya herro ya merro :D.dng
yazı turaya basladım artık heuehuheu