[QUOTE=enorton;166917]Abi bu nedir, lokal anestezi gibi :)[/QUOTE]
lokal kelimesi hoşuma gidiyo...garanti yatırımdan tolga hep kullanırdı..:)
kaldıraç 2 sn barney
Printable View
[QUOTE=enorton;166917]Abi bu nedir, lokal anestezi gibi :)[/QUOTE]
lokal kelimesi hoşuma gidiyo...garanti yatırımdan tolga hep kullanırdı..:)
kaldıraç 2 sn barney
[QUOTE=Barney;166918]banada 2 kere köprü geçişi cezası kesmişler, 2. köprüden... işin ilginci ben 2. köprüyü hiç kullanmıyorum bana uzak kalıyor...[/QUOTE]
İtiraz etmişsindir sanırım... OGS den kaçak geçen bir aracın plakasını ya senin aracın plakasına benzettiler... Ya da (bu daha tehlikelisi) senin plakanın kopyasını taşıyan başka bir araç daha geziyor trafikte...
[quote=boz ayı;166913]nasılsınız gençler......
bayram geliyor..kurbanlıklar hazır mı..???
ben şöyle azgın bir boğa keseceğim...
ibret_i alem için postunu ve başını ağaca asacam.....[/quote]
65.xxx den sadece iki işlem şort devam........
ağanın kanını içeceğim....
kansız kalacak....
Günlükte oluşan kanal gereği hedefimiz 56100 de, ancak dün EFG tarafından 58500 kuvetli savunuldu, bu günde yeniler eklendi, py zaten conileri ve haclıları bir kaç gündür terso indik yapmış durumda, benim ayuluğa biçtiğim fiyat yukarılarda, ava giderken av olmak durumu anlayacağınız, korku bu, o zaman iki seçenek var, en az 59700 lere tepki verecek bir py, üstü 60200 de, altta 56100 bu durumda ortada sayılırız, yani ortada sandık durumu, dün nevrimiz döndü, ben 59 dan önce ayu olmak istemiyorum, o da tane tane, 56 dan da bğa olurum, OBO nun ikincisinin omzuna oynama hakkım olur,
[quote=enorton;166921]İtiraz etmişsindir sanırım... OGS den kaçak geçen bir aracın plakasını ya senin aracın plakasına benzettiler... Ya da (bu daha tehlikelisi) senin plakanın kopyasını taşıyan başka bir araç daha geziyor trafikte...[/quote]
yok itiraz etmedim, daha doğrusu edemedim. bu 1.köprü gişelerin orda sağ tarafta kgs ogs doldurulan yerde bir otomat var plakanı giriyorsun borc varmı onu sölüyo ordan öğrenmiştim ama sonra kaldı öylece....
[quote=boz ayı;166923]65.xxx den sadece iki işlem şort devam........
ağanın kanını içeceğim....
kansız kalacak....[/quote]
Dikkat et abi kanı bozuktur onun mideni rahatsız etmesin... :)))
[quote=security;166924]Günlükte oluşan kanal gereği hedefimiz 56100 de, ancak dün EFG tarafından 58500 kuvetli savunuldu, bu günde yeniler eklendi, py zaten conileri ve haclıları bir kaç gündür terso indik yapmış durumda, benim ayuluğa biçtiğim fiyat yukarılarda, ava giderken av olmak durumu anlayacağınız, korku bu, o zaman iki seçenek var, en az 59700 lere tepki verecek bir py, üstü 60200 de, altta 56100 bu durumda ortada sayılırız, yani ortada sandık durumu, dün nevrimiz döndü, ben 59 dan önce ayu olmak istemiyorum, o da tane tane, 56 dan da bğa olurum, OBO nun ikincisinin omzuna oynama hakkım olur,[/quote]
aynen
[quote=fXci;166916]abey çok acımasuz olmadımı yuaw :::[/quote]
[I]yetmez...bu maho ağanın sabıkası çok....[/I]
[I]çok vatan evladını parçalamıştır....çalı dipleri...nehir yatakları doludur...[/I]
[I]her şey vatan için........[/I]
57.200 lere gelince avatarım daki ayunun tüyleri çıkmaya başliicak.gayri havalar soğudu...
[QUOTE=Barney;166925]yok itiraz etmedim, daha doğrusu edemedim. bu 1.köprü gişelerin orda sağ tarafta kgs ogs doldurulan yerde bir otomat var plakanı giriyorsun borc varmı onu sölüyo ordan öğrenmiştim ama sonra kaldı öylece....[/QUOTE]
Aynısı babamın arakadaşının başına gelmişti... Evine OGS cezası geldi ve adam iki yüz küsür kere kaçak keçmiş... Fotoğraflar var ve beyaz tempra araba aynı, plaka da aynı.. .Sonra bir farklılık tespit etti, kendi aracının arka tamponunda 2 yıldır yaptırmadığı bir kaza izi var,o arabada yok... Onu delil olarak sundu ve kazandı... Eğer geçmediğinden eminsen bence hemen itiraz etmelisin, çünkü mazallah dediğim gibi bir olay varsa adamlar o araçla soygun yapar, suç işler iş senin üstüne kalır :)
[quote=enorton;166915][IMG]http://trfdenetleme.iem.gov.tr/resimler/eds-ceza.jpg[/IMG]
Bu araç kırmızı ışıkta durmasına rağmen EDS tarafından ceza yemiş, aman dikkat... Durmak yetmiyor, çizginin gerisinde durmak lazım... sonra 128 TL ceza ödersiniz benim gibi :)[/quote]
Burası incirli caddesi değil mi yawf? Ama 1-2 yıl önce olmalı...
[quote=fikrisent;166932]Burası incirli caddesi değil mi yawf? Ama 1-2 yıl önce olmalı...[/quote]
evet asya bankın yanında denizbank bakırköy şb. var :::