bu ikinci seans açılış uygulaması hiç iyi olmadı bence .. eziyet gibi ..
Printable View
bu ikinci seans açılış uygulaması hiç iyi olmadı bence .. eziyet gibi ..
kama mı desem ikili dipmi desem..hava longa dönüyor sanküm
gol olur bence ..
kolay gele foporsa ahalisi...:)))
keyifler gıcırdır inşallah.
selçuklu ve astatin.. hergün bütün topicleri ziyaret güzel bir gelenek.. teprik ediyorum.. allah kabul etsin..:D
imkb-100 de eger 45400-600 kırılırsa kötü olur..
[quote=Strategist;166903]Benim histemim öğleden önce salak gibi gidip long açtırdı. Şimdi tekrar doğru yolu buldum...[/quote]
Hocam piyasa ne ayu, kaç aydır bekleniyor, 8 aydır, bu durumda histemin nasıl boğa oluyor, bu senin kısa histemin anlaşılan, uzun histemin zaten ayu olmalı, sabah dedik, ayuysak ayu olucez, ayuluğumuzu bilicez, ama edebinlen ayulak yapıcez, eğer 64-65 den yakalamışsak, gıpraşmıyecez, 62,53 den ikinci turu yakalamışsak gıpraşmıyecez, malı kaptırmış isek, bu durumda yukarıdan ayu olucez 59 60.2 arası , başka çare yoktur, boğalığında sırası deyil, 100, 200 puvana boğa olunmaz, boğalık uzun sürer güçlü py lardır, güdülü goşullu py lardır,ayuluk kısa sürer emme patlayıcıdır ayu kuvveti, kodumu oturtur, ağaya karşudur, doğasında asilik vardur, özgürdür ayu, sürü deeldir,
58850 ler ilk hedef olabilir
425 falan hikaye Barney..TGG = 0 da ver küsküyü..200 puana dil atarsın :)
[quote=jerfin;166943]selçuklu ve astatin.. hergün bütün topicleri ziyaret güzel bir gelenek.. teprik ediyorum.. allah kabul etsin..:D[/quote]
tepriklerini kabul ediyorum kendim selçuklu ve arthur adına.. :) daha bu ne yakında yatıya gitcez topiklere..tüm çabalarımıza rağmen canlanmayan topiklere ise mum yakacaz... yatır yapacaz hayrat yapacaz..:..:
Moody`s bankalar tarafından ıhrac edılmıs 775 ayrı borclanma kagdının notunu
muhtemel bır ındırım ıcın ıncelemeye aldı. Sozkonusu borclanma kagıtları 36
ayrı ulkede 170 banka tarafından ıhrac edılen kagıtlardan olusuyor.
Moody`s tarafından alınan kararda bu enstrumanlar ıcın kredı derecelendırme
metodolojısınde yapılan degısıklıgın etkılı oldugu ıfade edıldı.
-matrıks-
|
[quote=security;166946]Hocam piyasa ne ayu, kaç aydır bekleniyor, 8 aydır, bu durumda histemin nasıl boğa oluyor, bu senin kısa histemin anlaşılan, uzun histemin zaten ayu olmalı, sabah dedik, ayuysak ayu olucez, ayuluğumuzu bilicez, ama edebinlen ayulak yapıcez, eğer 64-65 den yakalamışsak, gıpraşmıyecez, 62,53 den ikinci turu yakalamışsak gıpraşmıyecez, malı kaptırmış isek, bu durumda yukarıdan ayu olucez 59 60.2 arası , başka çare yoktur, boğalığında sırası deyil, 100, 200 puvana boğa olunmaz, boğalık uzun sürer güçlü py lardır, güdülü goşullu py lardır,ayuluk kısa sürer emme patlayıcıdır ayu kuvveti, kodumu oturtur, ağaya karşudur, doğasında asilik vardur, özgürdür ayu, sürü deeldir,[/quote]
Hocam ben günde ortalama 10-15 kez işlem yaparım. Histemim ona göre sinyal verir.. Uzun vade benim için >15 dk.'dır. :)))