asagi dusus devam etmeli.dj kirilim asagi olmali.kisa surede 56 binlere ulasilmali.
Printable View
asagi dusus devam etmeli.dj kirilim asagi olmali.kisa surede 56 binlere ulasilmali.
%5 düşeriz tahmnim . baskı feciii ..
piyasa çıkamai düşemai de veri belli edicek herşeyi imin ne niyeti varsa.. 550 hedefimden vazgectim flat bekleyenzi..
veri kötü gelecek deyu shortmu girsem ki.. cok kararsız kaldım kesın carpılırım bekleyenzi.. bekleye bekleye tee buralara kadar dustu gerci pifff...
panik satışları 225 den flat yaparak karşılıyorum
dj deki ucgen formasyonuda asagi kirilimi destekliyor.
[QUOTE=Astatin;166956]panik satışları 225 den flat yaparak karşılıyorum[/QUOTE]
panik satışları flat mı yapıyorsun .... emme yardım seversın gayri :::
arthuru, 300 den tekrar kıısa yaparak selamlıyorum
[quote=fXci;166960]panik satışları flat mı yapıyorsun .... emme yardım seversın gayri :::[/quote]
nerde panik orda paniğin tersindeyim :) bu bazen yardımseverliğe dönüşebiliyor debiki :)
[quote=fXci;166960]panik satışları flat mı yapıyorsun .... emme yardım seversın gayri :::[/quote]
yaw yanlış anlama olmasın..kısaları kapatıyorum manasında.herkes saatrken yani:D:D
[QUOTE=Astatin;166963]yaw yanlış anlama olmasın..kısaları kapatıyorum manasında.herkes saatrken yani:D:D[/QUOTE]
ülem asteton gözümde eyle cimri eyle pinti bi adamsın kü ... bu kanıya nassı vardım bilmeyorum gayri ::: accuk bonkör ol lem
long baskı var alış baskısı .. nası seans ama .. hehhehhe:D:D:D:D
[quote=Astatin;166961]arthuru, 300 den tekrar kıısa yaparak selamlıyorum[/quote]
patronaj ne iş..selam verdik arthura anında 50 puan borçlandırdı :D