yukarı koşturmaca olabilir,
Printable View
yukarı koşturmaca olabilir,
[QUOTE=Astatin;166966]patronaj ne iş..selam verdik arthura anında 50 puan borçlandırdı :D[/QUOTE]
önce sattın flatledin .. kızdı sana .. salakmı sandın arturu .. hehhhheee :D:D
[quote=selçuklu;166953]%5 düşeriz tahmnim . baskı feciii ..[/quote]
Patron hoş geldin,
güzel seans oluyor ... teprik ederim .. .
[QUOTE=fXci;166964]ülem asteton gözümde eyle cimri eyle pinti bi adamsın kü ... [COLOR="Red"]bu kanıya nassı vardım bilmeyorum gayri [/COLOR]::: accuk bonkör ol lem[/QUOTE]
merak etme efiksim sadece sende oluşan bir izlenim değil bu..:D
[quote=fXci;166964]ülem asteton gözümde eyle cimri eyle pinti bi adamsın kü ... bu kanıya nassı vardım bilmeyorum gayri ::: accuk bonkör ol lem[/quote]
çok gırıyon galbimi efiksçi..oysa ben PAMBIK a sitesinde açacağı radyoya seni dj yapsın diye baskı yapıyordum..gerçi o orayada torpilli yeğenini sokacakmış ama:o
VOB da cimriyim..affetmem:D
[QUOTE=security;166969]Patron hoş geldin,[/QUOTE]
hoşbulduk abi. .
[quote=jerfin;166971]merak etme efiksim sadece sende oluşan bir izlenim değil bu..:D[/quote]
::::::::: de get....boks. efiksciyle pis çete oldunuz ha...bonimisiniz kılaydmısınız nesiniz..:)
astatin patron . .arthur senin için ne cimri adammış bu astatin dedi .. gözüm tutmuyor onu dedi .. hehhhhheeeeeee :D:D:D:D:D:D
[QUOTE=Astatin;166972]çok gırıyon galbimi efiksçi..oysa ben PAMBIK a sitesinde açacağı radyoya seni dj yapsın diye baskı yapıyordum..gerçi o orayada torpilli yeğenini sokacakmış ama:o
VOB da cimriyim..affetmem:D[/QUOTE]
tabi ya eyle eyle ... sen vobda cimriydin deemi ::: ülem fotoşonklu zistemi bilem millete rakı balık şartıynan veriyon :::
alış baskısı feciii .
saat 15.30 verisinden sonra feci alacaklar gibi hissediyorum.. feci de verebilirler.. yani tahmin ediyorum.. olabilir..:D