[quote=jerfin;166971]merak etme efiksim sadece sende oluşan bir izlenim değil bu..:D[/quote]
Bu arada cerfin avatar için bir bjk lı olarak, kutlarım ama adam bozuk......
Printable View
[quote=jerfin;166971]merak etme efiksim sadece sende oluşan bir izlenim değil bu..:D[/quote]
Bu arada cerfin avatar için bir bjk lı olarak, kutlarım ama adam bozuk......
longlarla devam..spotta imkb-100 45400 kırılmadıkca..
piff nere elimi atsam kuruyo eehhh bu neyaf..
deli olmamak elde deil.. 550 hedef diyoz 200 e düşüyo flatylıyoz 300 den short giriyoz 500 e cıkıyo senın gıbı pıyasanın sımdı sovdurecen kendıne ılla...
[quote=security;166967]yukarı koşturmaca olabilir,[/quote]
la boğalar benim oraya doğru geliyorlar, biraz daha yukarıdayım, goşturmalarına bağlı,
.kom.kom.kom[quote=fXci;166976]tabi ya eyle eyle ... sen vobda cimriydin deemi ::: ülem fotoşonklu zistemi bilem millete rakı balık şartıynan veriyon :::[/quote]
tam öyle değil..fotoşonklu olana 1 lüfer rakı karşılığı şeklin formülünü vercem dedim..yalan da değil..sorana verdim formlülü hemd e adım adım kes yapıştır tarifi ile...hemi de bedava... fotoşonksuz olanı-multipass- ise 4 lüfer artı rakı artı GS nin FB yi yenmesi şeklinde bedelle satışda.kom::::::
de get la, en azından travesti deel benim eski fotoşonklu sistem :) seni gidi ref plus cı seni.boks.
[QUOTE=security;166979]Bu arada cerfin avatar için bir bjk lı olarak, kutlarım ama adam bozuk......[/QUOTE]
hee oyalıyo bizi dimi.. ama ben saçlarını çok sevdim..:..::..:
en azılı longcu benim...45400-600 kırılmadıkca ralli olur..
[QUOTE=Kennym;166982]piff nere elimi atsam kuruyo eehhh bu neyaf..
deli olmamak elde deil.. 550 hedef diyoz 200 e düşüyo flatylıyoz 300 den short giriyoz 500 e cıkıyo senın gıbı pıyasanın sımdı sovdurecen kendıne ılla...[/QUOTE]
bazen öyle oluyor patron .. işlemi kes bir süre öyle olunca bence .. dinlen biraz ... alırsın düşer satarsın çıkar .. çıkınca satarsın yükselir .. yükselince alırsın düşer .. a* .. :::::: ... .iyi bilirim ..
efg olmadan bunlar gidemiyor, küt diye 6000 kontrat, bende dakka dakka kayıdı var, 41 dakika sürmüş rallisi,
[QUOTE=abka;166987]en azılı longcu benim...45400-600 kırılmadıkca ralli olur..[/QUOTE]
ben daha azılıyım ..
veriyle sert alırlar derim..
waşşşşş 15 dklıkda 475 de al çıkmaya başladı...ü[url]www...bakalım[/url] çebrek gece noolcak