[quote=jerfin;166986]hee oyalıyo bizi dimi.. ama ben saçlarını çok sevdim..:..::..:[/quote]
Yakışıklı oğlan ama çok çıt kırıldım, malum futbol biraz ayu işi, biraz yürekli oynasa, tüpçüde rahat ederdi bizde,.......
Printable View
[quote=jerfin;166986]hee oyalıyo bizi dimi.. ama ben saçlarını çok sevdim..:..::..:[/quote]
Yakışıklı oğlan ama çok çıt kırıldım, malum futbol biraz ayu işi, biraz yürekli oynasa, tüpçüde rahat ederdi bizde,.......
[quote=security;166994]Yakışıklı oğlan ama çok çıt kırıldım, malum futbol biraz ayu işi, biraz yürekli oynasa, tüpçüde rahat ederdi bizde,.......[/quote]
ya zaten cerphin yakışıklı tarafı ile ilgileniyo..yoksa BJK 5 inci lige düşmüş umru deel....eyle bir çıkarcı maneviyatsız bir insna yani..aynı efiksci gibi.lelele.lelele.lelele çete bunlar çete.boks.
[quote=Kennym;166982]piff nere elimi atsam kuruyo eehhh bu neyaf..
deli olmamak elde deil.. 550 hedef diyoz 200 e düşüyo flatylıyoz 300 den short giriyoz 500 e cıkıyo senın gıbı pıyasanın sımdı sovdurecen kendıne ılla...[/quote]
Böyle günlerde tepeden ve dipten birer yatay çizgi çiz. Fiyat bunlardan birini kırmadıkça flat kal. Emin ol çarpılmaların en az yarıya iner...
veri ne verisi yaw..mühümmü
[QUOTE=Astatin;166996]ya zaten cerphin yakışıklı tarafı ile ilgileniyo..yoksa BJK 5 inci lige düşmüş umru deel....eyle bir çıkarcı maneviyatsız bir insna yani..aynı efiksci gibi.lelele.lelele.lelele çete bunlar çete.boks.[/QUOTE]
hee yakışıklı olduğu için tabi.. çok karizma emme dimi..:..:
efiksci ye kurban ol sen.. onun kadar hassas ve duyarlı bir kişi daha yok bu forumda..:p
[quote=Astatin;166998]veri ne verisi yaw..mühümmü[/quote]
Acayip möhüm...
USD İşsizlik Sigortası Başvuruları (14 Kas) 15:30
USD Devam Eden İşsizlik Sigortası Başvuruları (7 Kas) 15:30
Bu ayuluğu sevdim, ara sıra iş çıkıyo, foruma yetişebiliyorum,
[quote=jerfin;166999]hee yakışıklı olduğu için tabi.. çok karizma emme dimi..:..:
efiksci ye kurban ol sen.. onun kadar hassas ve duyarlı bir kişi daha yok bu forumda..:p[/quote]
ben hiç bir faniye kurban olmam.lelele.lelele.lelele çok istiyosan sen ol:D:Ddedim ben sayın forum...çete bunlar çete..biri ridik kılığına girmiş boni, öbürü futbolcu kılığına girmiş kılayd:D:D
[quote=Astatin;166998]veri ne verisi yaw..mühümmü[/quote]
He patron ne verisi bu nerden çıktı şimdi bu veri, eyvah napçağız ya, üvvvv,
Ayilar icin senlik devam ediyor.
veri riskini almam sanırsam
Ülen burdan coniye 3 işçi gönderip işi sokup ona göre poz alırsaköşe olacaz, bezlye gibi adam saydırıyor deyyus lar, tam sürü yapmışlar dünyayı, bizdeki garipler arada bir toptan geçiştiriliyor, % yle, puah be,.......