Kankiiiii nasılsınn? Kısa devammm :)
Printable View
Kankiiiii nasılsınn? Kısa devammm :)
maşallah maşallah DAX a da gelen geçen veriyor arkadaş.biz LONG uz diye mi bunca tantana :p
-550 puanım bozmam babacım pozisyonumu yırtınmayın boşuna :p
31000 altında düşüş devam eder.Stop loss yapmayanın anası ağlar.
31400 tekrar dener bence, uzunları kapamak için fırsat olabilir bu...
Borsa düşecek bu dowu falan daxı falan henüz fiyatlamadık.31000 altı hızlanacak satışlar.Zaten 25000 kırıldı dün.Artık 25000 üstüne çıkmadan longlanmamalı eğer orta vade tutacak iseniz 25000 üstünde stop koyulmalı.
Düşecekde göz göre göre yedirmezler az döksünler kısaları öyle
sayin teo dun market profil ile ilgili size yazmistim onlari fikirlere tasidim bir bakarmisiniz lutfen.
gold şahane
En az 500 puan daha düşecez bugün.Long açılmaz.
Sabah yükseldiği yerden shortladığım iyi oldu.
1/5 usd long, 1/5 endeks şorttt...gold şahane
2/5 usd long, 2/5 endeks şort oldu...gold şahane
Sert düşecez.
kan öfke korku panik cinayet işkence tecavüz böle sert düştümüz günlerde bu şeyler gelio aklıma hep
kisaya devam arkadaslar. en azindan ev verilerine kadar.
Bu günki takas mümkünse bir arkadaşta genel takası yollayabilirmi
[URL=http://img104.imageshack.us/my.php?image=tytek1.jpg][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/429/tytek1.th.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=nunu;74313]kisaya devam arkadaslar. en azindan ev verilerine kadar.[/QUOTE]
kısacılar hiççç kıpırdamayın... ben yaslandım arkaya.. isterse 1000 puan tepsin..
30750 yeresi gun icte trade eden traders long malyet etceyi yer onlar 30750 asayasında longs stop eder
systems
5 dakk short
15 dakk short
gun short
yavas harket eden kitle halen short
[quote=Vob Trader;74312]kan öfke korku panik cinayet işkence [COLOR=red]tecavüz[/COLOR] böle sert düştümüz günlerde bu şeyler gelio aklıma hep[/quote]
vobum treydırım... hepsii annadımda...kırmızı ile yazılanı annamadım.. :) vob la ilgili olarak yani:..:
[quote=Astatin;74317]vobum treydırım... hepsii annadımda...kırmızı ile yazılanı annamadım.. :) vob la ilgili olarak yani:..:[/quote]
makasa tecavüz demek istemiştir -1500 falan
[quote=Astatin;74272]HEXA cığım,
VOB endeks ve VOB usd de flatim dünden...Emme VOBGOLD da geçen haftadan bi miktar Nisan vade long taşıyorum...Buün endeks için çok bir yorumum yok..sXAUUSD ise 845 görüp yukarı döner bana göre kısa vadede..USDYTL de ise, spot [COLOR=red]1.655[/COLOR] i aşağı kırmadığı sürece yön yukarıdır diye tahmin ediyorum...Özellikle hafatlık da yukarı hedfi yüksek..[/quote]
Tüm sistemler tam 1.655 den sat verecekken yukarı döndü..Kimler long yaptı bakiiimmmmm:..::..:
Long zamanı.
[QUOTE=hexen;74316]30750 yeresi gun icte trade eden traders long malyet etceyi yer onlar 30750 asayasında longs stop eder
[B]yavas harket eden kitle halen short[/B][/QUOTE]
Vatandaş Long... Düştükçe paçal yapıyo.. Ne olacak bu vatandaşın hali:eek:
[QUOTE=Astatin;74319]Tüm sistemler tam 1.655 den sat verecekken yukarı döndü..Kimler long yaptı bakiiimmmmm:..::..:[/QUOTE]
yada kimler silkelendi bakimmmm...:)
[QUOTE=catedral;74321]Vatandaş Long... Düştükçe paçal yapıyo.. Ne olacak bu vatandaşın hali:eek:[/QUOTE]
kuzu çevirme olacaklar...anladın sen onu;):D
[QUOTE=jerfin;74323]kuzu çevirme olacaklar...anladın sen onu;):D[/QUOTE]
Tandır daha güsel olur kıssss :..: :..: :..:
aslinda ev verileri de hikaye...butun gozler bankalarda. ozellikle ingiliz bankalari.
bi önerim olacak sayın modumuz.. üyeler birine teşekkür verdiğinde başka birine tşk vermeden dönüp aynı kişiye tekrar tşk veremesin.. CIRCIR ın catedral'a olan aşkını kıskanıyorum haaaa:..::..:
[QUOTE=catedral;74321]Vatandaş Long... Düştükçe paçal yapıyo.. Ne olacak bu vatandaşın hali:eek:[/QUOTE]
sindi burda 3 trader grup var catedralim
bunnar
1- 34500 yeresine cıktımızda bu yukselis belli kitlece short fırsat olyor beli kitle short edyor dediyim kitle bunnar yavas harket edyor..
2- alt peryot graf gore system bakan traders onlar bazısı sacma harket zamanda zarar etiler.. onlar halen short tutyor 15 dakk system long signalde short kapacaklar (sacma harkette yavas harket eden short olan belli kitle short ac kapa malyet dusurdu..)
3- gun icte trade eden traders..
1. grup halen short tutyor
2. grup dun bazı traders short stop sonra 31600 yeresinden terkar short eti.
3. grup gun içte traders dun iyi trade etiler iyi kar etiler gun sonra flat girdi
bugun 31125 üstesinde long deneme etti sonra 31125 asayasında stop etti
sindi 30750 yeresinden terkar long etti onlar terkar 30750 asayasında short stop eder..
[quote=jerfin;74326]bi önerim olacak sayın modumuz.. üyeler birine teşekkür verdiğinde başka birine tşk vermeden dönüp aynı kişiye tekrar tşk veremesin.. CIRCIR ın catedral'a olan aşkını kıskanıyorum haaaa:..::..:[/quote]
Teşekkür edince aşık olduğumu düşünmeyin hemen aşık olmak o kadar basit mi :D
[quote=CIRCIR;74328]Teşekkür edince aşık olduğumu düşünmeyin hemen aşık olmak o kadar basit mi :D[/quote]
bir insana asik olmak zordur elbet ama girdigi her pozisyona hemen asik olan cok insan biliyorum.:..:
[QUOTE=CIRCIR;74328]Teşekkür edince aşık olduğumu düşünmeyin hemen aşık olmak o kadar basit mi :D[/QUOTE]
teşekkür vermek kadar basiitttttt:..:
[quote=jerfin;74331]teşekkür vermek kadar basiitttttt:..:[/quote]
hadi ya..o kadar basit mi...e ben ne uğraşıyorum bu kadar be :):..::..:
bu arada 30000 altında uzlaşmak istiyorum dersem çokmu ayıp olur
[QUOTE=hexen;74327]sindi burda 3 trader grup var catedralim
bunnar
1- 34500 yeresine cıktımızda bu yukselis belli kitlece short fırsat olyor beli kitle short edyor dediyim kitle bunnar yavas harket edyor..
2- alt peryot graf gore system bakan traders onlar bazısı sacma harket zamanda zarar etiler.. onlar halen short tutyor 15 dakk system long signalde short kapacaklar (sacma harkette yavas harket eden short olan belli kitle short ac kapa malyet dusurdu..)
3- gun icte trade eden traders..
1. grup halen short tutyor
2. grup dun bazı traders short stop sonra 31600 yeresinden terkar short eti.
3. grup gun içte traders dun iyi trade etiler iyi kar etiler gun sonra flat girdi
bugun 31125 üstesinde long deneme etti sonra 31125 asayasında stop etti
sindi 30750 yeresinden terkar long etti onlar terkar 30750 asayasında short stop eder..[/QUOTE]
ben bu grupların hiçbirine dahil degilim abi ya .dng ondanmı kaybediyorum acaba
[QUOTE=Astatin;74332]hadi ya..o kadar basit mi...e ben ne uğraşıyorum bu kadar be :):..::..:
bu arada 30000 altında uzlaşmak istiyorum dersem çokmu ayıp olur[/QUOTE]
aşkına karşılık 30.000 altın mı vermek istiyorum diyosun yani:..:
e sende cırcır gibi her yazıma teşekkür ver düşünelim bakalım:..:
[quote=jerfin;74334]aşkına karşılık 30.000 altın mı vermek istiyorum diyosun yani:..:
e sende cırcır gibi her yazıma teşekkür ver düşünelim bakalım:..:[/quote]
--he öyle demek istiyom..:..::..: da biraz indirim alsak..30000 çok ba..
--Yok öyle ben taklit etmem..Tarzım değil...Fraklı bişi bulmam lazım..teşekkürler falan olmaz.. Ben de tam mersiyk için aha benimde fanatiğim var artık, her mesajıma teşekkür ediyo diyorum, o an kesiyo teşekkürü...:..::..:
[quote=gacırt;74333]ben bu grupların hiçbirine dahil degilim abi ya .dng ondanmı kaybediyorum acaba[/quote]
ölümüne long tutanlardanmısınız ? sayın hexenin yazdıgı 3 grup cogunlukla onlarla beslendi :cool: :(
ASTATİN senin dilin gibi boyunda uzamış, dev gibi olmuşsun.:). senin yanında nickim ufacık kaldı..sana aşağıdan bakacağım diye boynum tutulacak daaaaa
dolar longlar cüzi kara kapatıldı
[quote=jerfin;74339]ASTATİN senin dilin gibi boyunda uzamış, dev gibi olmuşsun.:). senin yanında nickim ufacık kaldı..sana aşağıdan bakacağım diye boynum tutulacak daaaaa[/quote]
mersiyk dan torpilliyim..reca ettim büyük harf yaptı..a:D