bencede alacakalr sanki..baksana apka uzaya çıkmış bile
Printable View
bencede alacakalr sanki..baksana apka uzaya çıkmış bile
kapanış tahminim 59500
bu veriler iyi değilmiydi yaww..DOw çılgın açılır, burayı 59500 gösterirler..orda SW çift tepesiyle geri gelir..veya gelmeyebilir..veya hemen çökebilir:) kimbilir
[quote=security;167024]Ilk temas yaşandı, çok heyacanlı, bakalım nolucek,[/quote]
İlk temasta 125 puan tekrar flatos, kamyonlar daha yukarıda,
relizleri kucaklaya kucaklaya gidiyor 59500 galiba :)
shortum, gıpraşmıorum...
saatlik graf süper oldu..hedef 98675 bile olabilir
DOW hafif pozitif açarsa bu akşam 61.000'i bile görürüz... Düşüş trend çizgisi, kaması, üçgeni ne varsa kırılmış gibi görünüyor. Yuvarlak dip de yaptı. Momentum indikatörleri de dipte PU veriyor. Velhasılı herşey long diyor. Bu grafik fezaya çıkmazsa teknik analiz manaliz hikaye demektir. :)))
[QUOTE=Strategist;167041]DOW hafif pozitif açarsa bu akşam 61.000'i bile görürüz... Düşüş trend çizgisi, kaması, üçgeni ne varsa kırılmış gibi görünüyor. Yuvarlak dip de yaptı. Momentum indikatörleri de dipte PU veriyor. Velhasılı herşey long diyor. Bu grafik fezaya çıkmazsa taknik analiz manaliz hikaye demektir. :)))[/QUOTE]
teprik ederim patron .. zemin iyi bence ... olabilir ...
59-59100 aralığından tüm uzunları kapatırım...flat kalırım..dow dan tırsıyom..acaba dün veya bugün zirve mi...üstelik eksi makas uzun için avantaj değil...gelecekdeki riski görüyorlar ki ondandır..
uuuu 30 dklık graflar pis boğa olmuş hemide ne pis
[quote=selçuklu;167042]teprik ederim patron .. zemin iyi bence ... olabilir ...[/quote]
Yurtdışı biraz softi bi görüntü çiziyor. Bu cibilyetsizliği bırakıp onlar da ralli moduna geçerse long'lar 90'dan gol olur... :..: