ula bu pala tam dil** cu çıktı ha
Printable View
ula bu pala tam dil** cu çıktı ha
seans sonunda acayip negatif ayrışabiliriz gibi duruyor..:..:
patronaj,
bugün 1 dakikalık sistemin günüymüş acaip karlıymıs bugün..son iki işlem 350 al 750 sat
[quote=tutku;167062]bence dj bitti.gok yere degsede sam amca bitis dudugunu hazirladi.[/quote]
Ben de aynı şeyi düşünüyordum ama şu an sıkıntım şu, insanların hepsi hala boğa modunda değil. EW'nin sosyal boyutu chart boyutundan daha önemli. 3. dalgalar genellikle bakkal çakkal parktaki çocuk bile borsanın ne kadar güçlü/ ne kadar zayıf olduğunu konuşmaya başladığında gelir. Henüz herkez çok ihtiyatlı. 3. dalga düşüşünün başlaması için manyaklar gibi alım çılgınlığı lazım. Henüz orada değiliz.
Üstelik Christmas sezonu yaklaşıyor. Bu dönemde borsanın çökmesi halkın moralinin bozulması ve satışların çakılması demektir. Asla buna izin vermezler. Gerekirse kendi hisselerini kendileri satın alır, borsayı yukarıda tutarlar. Bunun sonucunda 4. çeyrek karları da olumlu gelir, borsa biraz daha fırlar. İşte o zaman yukarıda belirttiğim alım çılgınlığı başlayabilir. Yani ben artık fikrimi değiştirdim. DOW'un en az 12.000'e kadar yolu olduğunu düşünüyorum. Bu arada gelecek her düşüş sert alımlarla karşılaşacaktır bence. Son çöküşün Ocak ortasından önce gelmesini beklemiyorum. Son EW'ci de intihar edince başlayabilir... :)
bu gibi düşüş trendlerinde işi bilen teknikçilerden tepki den maaliyet yükseltme vaadiyle para kazanır pala.makro dan uzaklaştırır...önündeki grafikle gönlü arasında götürtüp getirtir.
[quote=selçuklu;167060]pala bunalttı ..[/quote]
yerim o palayı çıtır, çıtır, sen ona kaç bucak olduğunu göster patron,
efiksim graflar ne diyor... ben shortladım yine... hemi de 58.825 den..:)
endeks hala 48 binler potansiyeli tasisada 46668 ile tekrar asagi harekete basladi diye dusunuyorum.
[quote=Astatin;167063]ula bu pala tam [B]dil**[/B] cu çıktı ha[/quote]
pala dilber mi seviyormuş asti :::
ama öyle ossa dil ** ci derdin...niye cu dedin ki?
hahahhahhaaa :::
[QUOTE=security;167068]yerim o palayı çıtır, çıtır, sen ona kaç bucak olduğunu göster patron,[/QUOTE]
ye patron afiyet olsun .. .. güvenliği securitymizi sağla .. olmuyor böyle .. pala yiyecek beni .....
yannız efg ye hastayım...çok başarılılar...bizim milleti çok iyi tanıyorlar..helal olsun...
[quote=SEYYAH;167071]pala dilber mi seviyormuş asti :::
ama öyle ossa dil ** ci derdin...niye cu dedin ki?
hahahhahhaaa :::[/quote]
pissin pis :) ses verrr