1-5-30 alda
15-20-60 satta
way** manzaraya baq
Printable View
1-5-30 alda
15-20-60 satta
way** manzaraya baq
full kısa .. a* .. geceyede kısa gibi. .
[quote=ATHLON;167081]millet maldan inince 1000 puan vursa kaç kişi nerden yakalayıp binebilir ki.tecrübelisi de destek ,kademe ,tepki bekler vermek için...oooo ölme eşeem ölme...iş çoktan bitmiştir...[/quote]
Ben maldan inmem. Hala full long'um. Stop'ları kaldırdım. 58.000 seviyesini nasıl savunduğu görüldü artık. 57975 olursa da full short'a geçerim. O zamana kadar zero işlem full long devam....
[quote=SEYYAH;167084]yaaa demek eyle?
peki niye burada 1 yıldız 1 harfi temsil ediyorda ötekinde hani yazıyon ya palanın ** veya fdowun ** filan burada da 1 yıldız 1 harfi mi temsil ediyor yohsam yohsam başka bişeyi mi? sankim burada yıldızlar kelimelere tekabül ediyor...
demekki neymiş yıldız sabit bir şeyi temsil etmiyormuş.:..:
baryamdan sonra trade etmeye başlıyorum.baryama kadar böyle free takılacam :..:[/quote]
sen olayın felsefeseini gapmamışın pambık... ordada 1 harf 1 yıldız..misal
ikinci yıldız q idi :)
insaf yahu 4.000 pıvan düştü bırahın azda su üstüne çıkıp oksijen assın...bizim fxci gibi dalış tahımlarımız yok.gardropta bi dene balık adam kıyafeti var ama giymeye teşebbüs bile etmiyorum muhtemelen daha bacağımı soktuğumda patlar o derece kilo aldık yani....üwwwwwwwww
[quote=Strategist;167091]Ben maldan inmem. Hala full long'um. Stop'ları kaldırdım. 58.000 seviyesini nasıl savunduğu görüldü artık. 57975 olursa da full short'a geçerim. O zamana kadar zero işlem full long devam....[/quote]
56 57 binlerde bende long olmayi dusunuyorum.tabi pala musade ederse.
bir al satta zaten 2 kademe zarar kafadan kayıp oluyo...ne veriim o parayı da cebimden çıkarıp,yazık diil mi.vob daki çoğu insanın aylık ödediği komisyon,bir çok çalışanın maaşı aylık,yazık günah...
shortlar 400 den flatos
bi komplo teorisi daha yazayım mı? :::
hay**, bugün hiçbir şey yapmasam şu an düne göre 500 puan karda olacaktık..ama 450 fiyat itibariyle kafa kafayayım düne göre... geceye 675 maliyetlilerle kısa..dow %4 düşer belki..düşsün **
Hıımmmmm...........
Forum sayfalari o kadar hızlı ilerliyor ki vobdan bile zor oluyor takip etmek