teprik ederim .. çok güzel seans oldu bugün .. .. hehehhehehhe :D:D:D:D:D:D
Printable View
teprik ederim .. çok güzel seans oldu bugün .. .. hehehhehehhe :D:D:D:D:D:D
[QUOTE=Astatin;167100]hay**, bugün hiçbir şey yapmasam şu an düne göre 500 puan karda olacaktık..ama 450 fiyat itibariyle kafa kafayayım düne göre... geceye 675 maliyetlilerle kısa..dow %4 düşer belki..düşsün **[/QUOTE]
sen gene iyiymişşin ben dünden 925 short girmiştim geceye.. tüm gün elimiz sürmesem 525 puan karda olucaktım..
ben ne yaptım tüm gün al sat al sat günü -50 puanla kapadım üstüne bitonda komısyon odicem :) uahauhauh ve elimde kontrat yok.. heuehu hergun aynı geyik yaf taa 62500 shortlarından berı bu boyle devam edıyo uc kurus karı gorunce cıkıyorum sonra carpıla carpıla onlarıda kaybedıp koca trendı notr kapatıyorum :D uahauhau ama ogreniyorum yavas yavas..
ulan palla aalemsin ya.gıpraşanı yakıosun gene.respecttt...
[QUOTE=security;167123]gözel yereden almışsın gardeş[/QUOTE]
bellı deel daha ::: long yatıp yatmama karar yeresındeyım..... halen karar veremeıdm gayrı :::
[quote=fXci;167139]bellı deel daha ::: long yatıp yatmama karar yeresındeyım..... halen karar veremeıdm gayrı :::[/quote]
dervişler gibi dalgın durma ...7 dakika kaldı :)
işc de 5.30 gitti ..iyi olmadı..tam obo oldu..uzun kapatıp flat oldum..başım döndü..
Şortun riski, longdan daha fazla.
Sembolk bir lonk yaptık ayıp olmasın ağaya, bir taneside daha aşağıda, ağa sanki taktik yapıyor, py nin istediğini vermedi, bir bildiği var, yarına heh.. he
[QUOTE=Astatin;167140]dervişler gibi dalgın durma ...7 dakika kaldı :)[/QUOTE]
kapat patron seansı bidaha görmeyim böyle seans ne o öyle .. a* .. ::::::
[QUOTE=Kennym;167137]sen gene iyiymişşin ben dünden 925 short girmiştim geceye.. tüm gün elimiz sürmesem 525 puan karda olucaktım..
ben ne yaptım tüm gün al sat al sat günü -50 puanla kapadım üstüne bitonda komısyon odicem :) uahauhauh ve elimde kontrat yok.. heuehu hergun aynı geyik yaf taa 62500 shortlarından berı bu boyle devam edıyo uc kurus karı gorunce cıkıyorum sonra carpıla carpıla onlarıda kaybedıp koca trendı notr kapatıyorum :D uahauhau ama ogreniyorum yavas yavas..[/QUOTE]
Ben de aynı durumdayım Kennym, takip ettiğim sistemlerin %80i bugün fena çarpıldı...
Şu son 35 dk stres olduğum kadar başka bir zaman stres olmuyorum... Hani basketbol maçlarında çoğunlukla olurya, maç farklı gitse de son saniyelere gelince fark çok azalır ve son saniyeler belirler maçı... Aynı o şekil benim sistem de son saniyeye bırakıyor işlemi.. :)
[QUOTE=Astatin;167140]dervişler gibi dalgın durma ...7 dakika kaldı :)[/QUOTE]
[B]
nasıl gırdıgımı 17:36 da acklaycam ::: etkileme olmasın .... shortta olabılır longda ::: [/B]
[quote=fXci;167139]bellı deel daha ::: long yatıp yatmama karar yeresındeyım..... halen karar veremeıdm gayrı :::[/quote]
vala denizde gum shrçuda para, fazla birikti gari........