-
[QUOTE=ASTATİN;74341]mersiyk dan torpilliyim..reca ettim büyük harf yaptı..a:D[/QUOTE]
anladık torpilin nerden olduğunu da... niye bize böyle tepeden bakma ihtiyacı hissettin acaba:D
hem sen onu bunu bırak da sana nasıl itiraf ettirdim ona bak:) anladın sen onu;) bu kaç puanlık strike ediyor.. 10-20-30... değer biçemiyoruummmm:D:D.dng.dng
-
[QUOTE=ASTATİN;74317]vobum treydırım... hepsii annadımda...kırmızı ile yazılanı annamadım.. :) vob la ilgili olarak yani:..:[/QUOTE]
yaw tecavüz deyince ille aklına o tecavüz gelmesin:) mecaz anlamda tecavüz dedim ben :) cırcır açıklamış zaten bi alt mesajda:D
-
[QUOTE=cırcır;74328]Teşekkür edince aşık olduğumu düşünmeyin hemen aşık olmak o kadar basit mi :D[/QUOTE]
bu forum ıkıncı bır sanal aşkı kaldırmaz, benden soylemesı:)
-
[quote=rcp;74346]bu forum ıkıncı bır sanal aşkı kaldırmaz, benden soylemesı:)[/quote]
Birincisi pelin mi? O anlamadı daha olayı :D :D
-
[QUOTE=rcp;74346]bu forum ıkıncı bır sanal aşkı kaldırmaz, benden soylemesı:)[/QUOTE]
yok yok cırcır'ın ki sanal değil gerçek aşk:..:
-
Sahi pelın noldu ya?
Astatın yuzunden forumu terketmıs anlasılan:)
-
[quote=jerfin;74342]anladık torpilin nerden olduğunu da... niye bize böyle tepeden bakma ihtiyacı hissettin acaba:D
hem sen onu bunu bırak da sana nasıl itiraf ettirdim ona bak:) anladın sen onu;) bu kaç puanlık strike ediyor.. 10-20-30... değer biçemiyoruummmm:D:D.dng.dng[/quote]
1) Ban mahsus değil torpil..kim isterse kırmıyo mod umuz, nickname harflerine şekil konusunda.boks..boks. Yoksa bana mı mahsus:..::..:
2) Strike :) sen belirle bedelini ama bu kez ucuz olsun..;)
3) Sana bir tepeden baktımmm eyy azziizzz forummmmm... ne güsel bi şiyirdir o beaahhhh
-
dün açtığım kısa pozda bekliyorum .. 1-5-15-30-60-90-120-günlük satta .. uyumsuzluklar var fakat 5 dk sssitem al vermeden uzun poz. açmyacağım ....
-
pelinn kimdi??? hiç yabancı gelmedi ama..
-
[QUOTE=cırcır;74347]Birincisi pelin mi? O anlamadı daha olayı :D :D[/QUOTE]
1. pellinn
2. jerfin
3. mersiyk
sıradaki gelsiiinnnnnn:..: hayır benim korkum bayanlar bitince sıraya erkekler girecek:..::..:
-
[quote=jerfin;74348]yok yok cırcır'ın ki sanal değil gerçek aşk:..:[/quote]
Kıskandın tabi senin performansın yerlerde :dü:
269 Kere Tesekkür Edildi
-
[QUOTE=ASTATİN;74336]--he öyle demek istiyom..:..::..: da biraz indirim alsak..30000 çok ba..
--Yok öyle ben taklit etmem..Tarzım değil...Fraklı bişi bulmam lazım..teşekkürler falan olmaz.. Ben de tam mersiyk için aha benimde fanatiğim var artık, her mesajıma teşekkür ediyo diyorum, o an kesiyo teşekkürü...:..::..:[/QUOTE]
Yönetim Teşkekkür eklentisini modifiye etsin Aşığım - Hastayım - Hayranım gibi.
Astatinn tarafından yazılan bu mesaja hayran olanalr : vs gider. .dng
-
geyik kardeşler çiftliğiniz falan yokmu sizin:D
-
[quote=jerfin;74353]1. pellinn
2. jerfin
3. mersiyk
sıradaki gelsiiinnnnnn:..: hayır benim korkum bayanlar bitince sıraya erkekler girecek:..::..:[/quote]
Benden tırsıyo zaten bulaşmaz sıradaki ben olamam
-
[quote=VOBiX;74355]Yönetim Teşkekkür eklentisini modifiye etsin Aşığım - Hastayım - Hayranım gibi.
Astatinn tarafından yazılan bu mesaja hayran olanalr : vs gider. .dng[/quote]
abi süpersin vallaha...ben nasıl düşünemedim bunu...:) destekliyorum
-
arkadaslar ben simdilik kaciyorum. kisalarim icin yarini bekleyecegim.trend degisikligine iliskin en ufak bir belirti yok:)
-
[QUOTE=cırcır;74354]Kıskandın tabi senin performansın yerlerde :dü:
269 Kere Tesekkür Edildi[/QUOTE]
kıskanırım tabiiiiiii...dng
geçmişe dönük bütün mesajlarıma tşk verecek bi hayranım bilem yokkkküüü:..::..:
-
[quote=jerfin;74353]1. pellinn
2. jerfin
3. mersiyk
sıradaki gelsiiinnnnnn:..: hayır benim korkum bayanlar bitince sıraya erkekler girecek:..::..:[/quote]
Bu mesajı şiddetle kınıyorum... Geçmişteki ilişkilerimden bu şekilde bahsedilmesi hiç hoş değil:..::..: benden çok adı geçenlere ayıp... pelinn semboldü...hiç bi hukukumuz olmadı olamadı:..::..: jerfin...allah kahretmesin seni:..::..: adımı çıkardın..mersiyk; o bir mod..işim olmaz..zaten bana göre çok genç...
erkekler kısmına gelince : Jerfo hanım, sizi her şeyin normalinden bahsetmeye davet ediyorum.. Çirkefliğin de bir adabı var yahu:..::..::..:
bu tür polemiklere girmek istemiyorum... potansiyel hareket alanım daralıyor çünkü...
geyik her şeydir, avatar biraz bi rşey, gerçekler hiç bir şey...:..::..: Hell's bells
-
[QUOTE=nunu;74359]arkadaslar ben simdilik kaciyorum. kisalarim icin yarini bekleyecegim.trend degisikligine iliskin en ufak bir belirti yok:)[/QUOTE]
nunucum dikkatli ol şortları indirp don gömlek bırakabilirler:)
bilirsin şakalaşmayı severler keratalar,
31000 üstünde 3-4 tane 5 dakikalık kapanış kısaları uçurabilir.
-
[quote=cırcır;74357]Benden tırsıyo zaten bulaşmaz sıradaki ben olamam[/quote]
tırsmasam da olamdın zaten..yuh..jerfin, allah kahretmesin seni..ne muhabbetler açtırıyorsun..akşam geyik topiğinde paralarım ben seni ama dur bakalım:cool:
-
[quote=traderx;74362]nunucum dikkatli ol şortları indirp don gömlek bırakabilirler:)
bilirsin şakalaşmayı severler keratalar,
31000 üstünde 3-4 tane 5 dakikalık kapanış kısaları uçurabilir.[/quote]
31000'i bilmem ben, 750'yi bilirim:..:
-
[QUOTE=ASTATİN;74363]tırsmasam da olamdın zaten..yuh..jerfin, allah kahretmesin seni..ne muhabbetler açtırıyorsun..akşam geyik topiğinde paralarım ben seni ama dur bakalım:cool:[/QUOTE]
dur sen daha duurrr.:D
strike kaç etti:D.dng.dng
-
[quote=jerfin;74365]dur sen daha duurrr.:D
strike kaç etti:D.dng.dng[/quote]
ya bak..böyle deme..millette şöyle şeyler düşünecek...bı astatin, jerfinin genç kızlık hayalleri ile oynadı..şimdi jerfi intikam alıyor diyeekler...yoksa bir JERFIN i bir ASTATIN'e saldırtan neden ne olabilir ki:..::..::..:
-
[QUOTE=ASTATİN;74366]ya bak..böyle deme..millette şöyle şeyler düşünecek...bı astatin, jerfinin genç kızlık hayalleri ile oynadı..şimdi jerfi intikam alıyor diyeekler...yoksa bir JERFIN i bir ASTATIN'e saldırtan neden ne olabilir ki:..::..::..:[/QUOTE]
heheheee savunma bitti saldırı moduna mı geçtik:..::..:
ben şah ve mat dedim bileeee:..::dü:
-
şişşşşş öyle paydosu bitti... vob zamanı... geyikler out:..:
-
[quote=jerfin;74368]heheheee savunma bitti saldırı moduna mı geçtik:..::..:
ben şah ve mat dedim bileeee:..::dü:[/quote]
savunma saldırı:confused::confused: haa ne...:confused::confused: nerde..şah mat? :..::..: aynı yazılara bakarak mı yasıyos..:..: jerfin senmiyin:pbir fil ve bir atla hiç bir halt edemezsin :):..::..:
-
[quote=jerfin;74369]şişşşşş öyle paydosu bitti... vob zamanı... geyikler out:..:[/quote]
tamam...mersiyk nedne müdahale etmedi acaba...:confused: başına bişi mi geldi..ay kıyamam:p:p:p:..::..:
-
[quote=VOBiX;74355]Yönetim Teşkekkür eklentisini modifiye etsin Aşığım - Hastayım - Hayranım gibi.
Astatinn tarafından yazılan bu mesaja hayran olanalr : vs gider. .dng[/quote]
Sayın MERSİ ve Sayın HELLIM,
VOBIX in bu önerisini dikkate almanızı öneriyorum
-
DAX'da saat 13 ve sonrasında yaptığı bu 3. tepe için 5 dakikalıklarda, indikatörler her seferinde biraz daha aşağıda kalıyor
ingiltere ve fransa bir türlü bu yükselişe omuz atamadı.
ilginç
-
[QUOTE=bonnie;74375]DAX'da saat 13 ve sonrasında yaptığı bu 3. tepe için 5 dakikalıklarda, indikatörler her seferinde biraz daha aşağıda kalıyor
ingiltere ve fransa bir türlü bu yükselişe omuz atamadı.
ilginç[/QUOTE]
düzenli güzel bir trendde yok değil hani.
-
çok fazla şortcu var çook...bu kadar olmaması lazım
-
Rusya RTX'e hastayım,
Avrupa ve amerika artı, o eksi
Avrupa ve amerika eksi o artı
-
Kimler geceye DJI bedduası istiyor? ve hatta full short duası isteyenler kimler?
-
[QUOTE=ASTATİN;74379]Kimler geceye DJI bedduası istiyor? ve hatta full short duası isteyenler kimler?[/QUOTE]
Ben ben ben:)
-
[QUOTE=ASTATİN;74379]Kimler geceye DJI bedduası istiyor? ve hatta full short duası isteyenler kimler?[/QUOTE]
dur abi daha erken naptın .. 16:45 olsun öyle ...boks.
-
nunu abla, bahsettiğin gibi 750'ye giderse, bizim vadelide nereye denk gelir?
-
full+fullum piramitliyorum lastik patlarsa feci olucak ondan ben varım duada
-
[quote=selçuklu;74381]dur abi daha erken naptın .. 16:45 olsun öyle ...boks.[/quote]
yok ben talep görmek açısından..şeettim
-
[QUOTE=ASTATİN;74384]yok ben talep görmek açısından..şeettim[/QUOTE]
milletin pozunu öğrenmek için sordun dimi .. hehe :) senden şüpheleniyorum abi py olabilirsin .. arada geyik yapıp mileltide uyutuyon .. var bişiy .. hehe :)
-
[quote=selçuklu;74385]milletin pozunu öğrenmek için sordun dimi .. hehe :) senden şüpheleniyorum abi py olabilirsin .. arada geyik yapıp mileltide uyutuyon .. var bişiy .. hehe :)[/quote]
:) du bakalım forumda ünvanlarıma neler eklenecek...daha...:..: